Ἡ Σοβιετία ἐπισκέπτεται τά σχολεῖα μας

Ἡ σοβιετία ἐπισκέπτεται τά σχολεῖα μας

Είναι σοβιετική δημοκρατική κατάκτηση στη χώρα μας στα σχολεία αλλά και παντού δικαίωμα διακίνησης της ιδεολογίας τους να ΄χουν μόνο οι αριστεροί αφού αυτοί είναι εξ’ ορισμού προοδευτικοί που το χει πει και ο Θεός Μάρξ.

Κάνει η Χρυσή Αυγή κατήχηση στα παιδιά; Όλοι ανεβαίνουν στα κεραμίδια να φωνάξουν `ιεροσυλία”. Κάνουν οι αριστεροί, αριστερούληδες, αριστεριστές, ακροαριστεροί, ταλιμπανοαριστεροί, κατήχηση; Έσταξε η ουρά του γαϊδάρου…Και μετά λέμε, φταίνε οι ξένοι, η τρόϊκα κ.ο.κ.

Και τι να μας πουν οι ξενέρωτοι για το σχολείο; να πάρουμε παράδειγμα από τον υπαρκτό σοσιαλισμό που χρεωκόπησε υλικά αλλά και ηθικά;

 

φιλοπατρία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Ἡ Σοβιετία ἐπισκέπτεται τά σχολεῖα μας

  1. Δηλαδή κατά πως μας τα λέει ο κυριούλης το πρόβλημα δεν είναι που έχουν το θράσος να ξεκινάνε την προβατοποίηση από τόσο νωρίς αλλά ότι ξεκίνησαν να το κάνουνε την πρώτη μέρα. Δηλαδή ρε μάστορα τις επόμενες μέρες δεν πειράζει; Για να καταλάβω δηλαδή!

  2. Για δεκαετίες η αριστερά επιβάλει την κατοχή της στα σχολεία. Διέλυσε την Παιδεία κι έσβησε την σπιρτάδα που βλέπαμε στο πνεύμα των παιδιών που διδάσκονταν με το παλαιό σύστημα εκπαίδευσης, και δη παρά παρά τις αδυναμίες του. Τώρα προσπαθεί να επαναφέρει την αναρχία του 2008 για να εκμεταλλευθεί πολιτικά τα παιδιά. Έλεος, πια.
    Και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων γιατί είναι τόσο άτολμος; Γιατί φοβάται να μιλήσει καθαρά και ίσια; Γιατί αδυνατεί να επιβάλει καθαρές συνθήκες για αναπόσπαστη εκπαίδευση; Τι τον τρομοκρατεί;
    Αυτός τουλάχιστον είπε κάτι. Πάλι καλά. Οι άλλοι πρόεδροι που ούτε καν μιλούν τι είναι, χεσμένοι από τον φόβο τους ή μήπως αριστερές πατάτες;

Leave a Reply