Ὅποιος διαβάζει αὐτὸ τὸ κείμενο θεωρεῖται ἤ μελλοντικὸ πτῶμα ἤ μελλοντικὸς δοῦλος.

Ὅποιος διαβάζει αὐτὸ τὸ κείμενο θεωρεῖται ἤ μελλοντικὸ πτῶμα ἤ μελλοντικὸς δοῦλος.Ὁ πραγματικὸς ἐχθρὸς τῆς ἀνθρωπότητος σήμερα δὲν εἶναι ἡ τράπεζα ἤ οἱ τράπεζες ἀλλὰ τὸ κοινωνικοπολιτικὸ σύστημα ποὺ θέλουν νὰ ἐπιβάλλουν μέσῳ τῶν τραπεζῶν. Οἱ τράπεζες εἶναι τὰ σημεῖα ἐλέγχου καὶ τὰ ταμεῖα τους. Ὄχι οἱ ἐγκέφαλοι.
Ὅσο λοιπὸν ἐμεῖς ἐστιάζουμε στὸ χρῆμα καὶ στὶς προσωπικές μας ἀπώλειες, τόσο ταχύτερα θὰ τρέχουν οἱ κοινωνικὲς ἀλλαγὲς καὶ θὰ ἀνατρέπονται οἱ πολιτικὲς καὶ κοινωνικὲς ἰσοῤῥοπίες ποὺ γνωρίζαμε.
Τὸ πρόβλημα εἶναι πολιτικὸ κι ὄχι οἰκονομικό. Τὸ πρόβλημα εἶναι ὁ τρόπος διακυβερνήσεως κι ὄχι τὸ νὰ γίνουμε ἀπολύτως φτωχοί.

Φιλονόη

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ – ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Ο θανάσιμος εχθρός του καπιταλισμού είναι το Τοκογλυφικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα.

Το παραγωγικό και λειτουργικό κεφάλαιο του καπιταλισμού είναι απαραίτητο στην Πραγματική Οικονομία της Ανθρώπινης Κοινωνίας και αποτελεί τον κύριο συντελεστή της λειτουργίας της και της ανάπτυξής της.

Το τοκογλυφικό χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι αυτό που ληστεύει και καταστρέφει το παραγωγικό και λειτουργικό κεφάλαιο της Πραγματικής Οικονομίας και καταστρέφοντάς την, εξαθλιώνει την Ανθρώπινη Κοινωνία.

 

Μετά την Αστική Γαλλική Επανάσταση, η Συμμορία των Τοκογλύφων πέρασε στην ανωνυμία και στην αντεπίθεση.

Ο Μαρξισμός και ο Κομμουνισμός δημιουργήθηκαν από την Συμμορία με στόχο την καταστροφή της Αστικής Δημοκρατίας και του Αστικού Κοινοβουλευτικού Συστήματος των Εθνών της Ευρώπης.

Η Αστική Τάξη της Ευρώπης διαβρώθηκε εκ των έσω και ο Μαρξισμός έμαθε στους αγρότες και στους εργάτες να μισούν τους αστούς αλλά όχι την Συμμορία των Τοκογλύφων η οποία ήταν και είναι ο εργοδότης του.

Κατάφερε έτσι η Συμμορία να διαιρέσει τους Συντελεστές της Πραγματικής Οικονομίας να τους φέρει σε αντιπαράθεση και να αποκτήσει τον έλεγχό τους.

Παράλληλα εγκαθίδρυσε το Ολοκληρωτικό Καθεστώς του Κομμουνισμού στην Ρωσία και εισήγαγε τον Σοσιαλισμό στην Ευρώπη.

Ως γνωστόν ο Σοσιαλισμός είναι Κομμουνισμός, δηλαδή ένα αδίστακτο και απάνθρωπο ολοκληρωτικό σύστημα, που όμως για την ώρα χρησιμοποιεί κοινοβουλευτική γλώσσα και εξαπάτηση αντί καλάσνικοφ και γκουλάγκ.

   

Παρ’ όλα αυτά χρειάστηκε η Συμμορία να κάνει δύο Παγκόσμιους Πολέμους για να ρημάξει την Αστική Τάξη και τους Λαούς της Ευρώπης καθώς και την Πραγματική τους Οικονομία.

 

Μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, εγκαθίδρυσε τον Κομμουνισμό στην Κίνα και εξαθλίωσε σταδιακά, με τα κόμματα, τις δωροδοκίες και τις επιλεκτικές δολοφονίες, το Αστικό Κοινοβουλευτικό Σύστημα στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

 

Σήμερα πλέον, η Συμμορία των Τοκογλύφων είναι νικήτρια, έχει βγεί στο προσκήνιο και ανοιχτά δηλώνει ότι θα μονιμοποιηθεί με την επωνυμία ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ.

  

Μας έχει ήδη ανακοινώσει τα κύρια σημεία από το πρόγραμμά της:

 

1. Μηδενική Ανάπτυξη

 

2. Γενοκτονία του 95% του πληθυσμού του Πλανήτη

 

3. Μετατροπή των πληθυσμών σε κοπάδια δούλων

 

Αυτή η Συμμορία αποτελείται από 200 οικογένειες.

Όποιος διαβάζει αυτό το κείμενο μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του ένα μελλοντικό πτώμα ή έναν μελλοντικό δούλο.

 

Δυστυχώς οι περισσότεροι θα συνεχίσουν να είναι αμέριμνοι και χαζοχαρούμενοι…

Γιάννης Κατσούλης

φωτογραφία

(Visited 50 times, 1 visits today)
Leave a Reply