Οἱ ἐκλογές.


Οἱ ἐκλογές.Οι φίλοι μας επέμεναν, «δεν γίνεται τίποτε με εκλογές», κι εμείς λέγαμε όχι, μπορείς να αλλάξης τα πράγματα! Ατυχώς! Συρροή γεγονότων τον καιρό τον τελευταίον έδειξε πόσο λάθος κάναμε!
Ο Κοσμοεξουσιαστής Διεθνής τοκογλύφος δεν θα αφήσει με κανένα εύκολο τρόπο την λεία που απεκόμισε από την μεγάλη του νίκη στον πόλεμο του 1914-1945 που κατώρθωσε το ακατόρθωτον: οι μεγάλοι εχθροί του (όπως τους βλέπει αυτός) γιά τους οποίους τρέφει μίσος αγιάτρευτο και παθολογικόν (ιδέ τίνι τρόπω εκόρεσε το μέγα αιμοποτικόν πάθος του με τον οικτρόν φόνον των Ρωμανώφ), οι Ευρωπαϊκοί εθνισμοί, να αλληλοσφαγούν αλύπητα σε ενάν πόλεμο πραγματικά εμφύλιο! Καλύπτει την απολύτως απόλυτον τυραννικήν εξουσίαν του με φθηνά και πρόχειρα σκηνοθετικά ευρήματα κατάλληλα γιά τους μετατραπέντας σε θλιβερά ανιμάλια Ευρωπαίους: η «Δημοκρατία», το «πολιτικό σύστημα», το «Σύνταγμα», οι «εκλογές», ώστε να προσφέρη και θέαμα και να εξαπατά τους δυστυχείς αγραμμάτους-απελέκητους-ζωάκια σωστά, που ψευδωνύμως εξακολουθούμε να τους ονομάζομε Ευρωπαίους, και που εκστασιάζονται με βαρύγδουπες αναλύσεις των μεγαλοδημοσιογράφων: τί θα γίνει αν βγή το CDU, τί θα αλλάξει αν βγή το SPD! Ενώ κάλλιστα δύναται όποτε το επιθυμήσει να αποσύρη όλη αυτή την κακόγουστη υπεράγαν σκηνογραφία και να υπαγορεύη στα ανιμάλια-υποζύγια την βούλησί του, είτε με ανωνύμους κλητήρες-υπαλλήλους τύπου Τρόϊκας ή απλώς με το στόμιον ενός Φαξ το οποίον θα εξεμεί ντιρεκτίβες (όπως το ανώνυμον στόμιον των Βρυξελλών)!

Κι όταν στο φθηνό αυτό κουκλοθέτρο του «πολιτικού συστήματος» των στημένων ηθοποιών-δοσιλόγων παρεισφρύσει κάποιος απρόσκλητος από τον σκηνοθέτη ταραξίας, κόμμα ή ακτιβιστής, τότε οι κλητήρες του θεάτρου αυτού τον βγάζουν φυσικά έξω σηκωτό! Ξεντώνουν τους παναθλίους νόμους τους και τον βρίσκουν «εγκληματία» και «εγκληματική οργάνωσι», όπως την Χρυσή Αυγή ή τον Γκέερτ Βίλντερς ή τον Χορστ Μάλερ που τον έχωσαν ισόβια να ψοφήση στις φυλακές τους. Κι όταν ακόμη κι ο πιό καπομαέστρος εισαγγελέας δεν κατωρθώσει να σε δέσει φιόγκο με τους νόμους-λάστιχα, τότε τον λόγο αναλαμβάνει το όπλον του δολοφόνου! Οι αφελείς κολλάνε σε λεπτομέρειες: αν δεν προκαλείς, δεν φαίνεσαι άγριος με μαύρα αλλά χαρούμενος γκέϋ με ροζ, οπαδός του Πίμ Φορτυούν! Ναί, και τότε το 38άρι του δολοφόνου έσωσε το «πολιτικό σύστημα» από τον φόβο ναρθή το κόμμα του δεύτερο στην Ολλανδία! Επιμένουν! Κι αν είσαι καθ’ όλα «μοντέρνος» όπως ο καλλιτέχνης ο Τεό Βαν Γκόγκ, ναί, ατυχώς ναί, και τότε η φαλτσέττα του δολοφόνου θα σε αποσφάξει τελετουργικά θυσία στον Μολώχ! Κανείς δεν θα τρομάξει κι ούτε θα συγκινηθή κι ούτε θα ψάξει γιά ενόχους καθώς θα συμφωνήσουν όλοι με τον ισχυρισμόν του δολοφόνου του Βαν Γκόγκ ότι ο φόνος «ήτο θέλημα Θεού»! Κι έχει η Δημοκρατία κι άλλα «ράμματα γιά την γούνα σου», μυριάδες! Π.χ. στο Βέλγιο γιά να μην κερδίσει τις εκλογές το κόμμα που δεν άρεσε στο «πολιτικό σύστημα», επί ΔΥΟ έτη διοικούσε ως υπηρεσιακή η παλαιά καταψηφισθείσα κυβέρνησις, βόλικο λαστιχένιο κοστούμι η Δημοκρατία, δες πώς εδώ θα αλλάξουν τον νόμο γιά τις Δημαρχιακές εκλογές! ΟΜΩΣ, ακόμη κι αν κατορθώσης να ξεπεράσης τα εμπόδια κι αν κερδίσης τίς εκλογές θριαμβευτικά και ολοκληρωτικά, όπως ο κ. Μόρσι, τότε απλώς θα επακολουθήση ότι έγινε στην Αίγυπτο ή στην Αλγερία!

Ναί, τελικά να το παραδεχθούμε, ΔΕΝ θα κερδίσης με τις εκλογές! Θα αγωνίζεσαι και στις εκλογές όμως χρειάζονται άλλες μεθοδοι, διαφώτισις, διείσδυσις στην γειτονιά, στη κοινωνία, στον Δήμο, στον συνδικαλισμό, απομόνωσις κοινωνική των δοσιλόγων, φυλλάδια χέρι με χέρι και στους χώρους δουλειάς κλπ κλπ.

Παναγιώτης Μαρίνης

Προσωπικῶς δὲν ἐκφράζομαι ἀπὸ κάποιο κόμμα…
Ἐκνευρίζομαι φυσικὰ ἀπὸ τὶς ἀδικίες καὶ τὶς μεθοδεύσεις, ὅπως αὐτὲς ποὺ συμβαίνουν τώρα, ἰδίως μετὰ ἀπὸ τὴν τόση λάσπη ποὺ μᾶς πετοῦν στὰ μοῦτρα ἀσύστολα.
Λάσπη σὰν κι αὐτήν:

Δὲν μπορῶν λοιπὸν νὰ πάρω θέσι ὑπὲρ ἤ κατά… Μπορῶ νὰ παρατηρῶ καὶ νὰ καταγράφω.
Στὶς ἐκλογὲς πάντα ψηφίζω, ἄν καὶ δὲν συμφωνῶ μὲ τὸ σύστημα. Ἔτσι κι ἀλλοιῶς, ἐφ΄ ὅσον ἐπέλεξα νὰ διαβιῶ σὲ δημοκρατία, ἔως νὰ ἀλλάξουν τὰ σημερινὰ ἄθλια συστήματα, ὀφείλω νὰ τὴν σέβομαι καὶ νὰ τὴν ὑπερασπίζομαι. Δῆλα δὴ ὀφείλω νὰ τιμῶ καὶ νὰ σέβομαι τοὺς νόμους τοῦ κράτους μου, ἀκόμη κι ἐὰν αὐτοὶ εἶναι ἄδικοι.

Ὅσο γιὰ τὸ τὶ μέλλει γενέσθαι… Θέλετε νά σᾶς πῶ τόν πραγματικό τους στόχο;
Ὁ μόνος τρόπος γιὰ νὰ ἀκυρώσουν καὶ νὰ καταστρέψουν τὴν Χρυσὴ Αὐγὴ εἶναι νὰ τὴν βάλουν νὰ κυβερνήσῃ ὑπὸ τὶς παροῦσες συνθῆκες. Καὶ θὰ τὸ κάνουν…
Νὰ μοῦ τὸ θυμᾶστε αὐτό.

Φιλονόη

φωτογραφία

(Visited 7 times, 1 visits today)
Leave a Reply