Πόρνη λοιπόν ἡ θηλάζουσα;

Μοῦ ἔχει συμβῇ, πρὸ μερικῶν ἐτῶν, νὰ γίνω μάρτυς τραγικῆς σκηνῆς.
Ἤμουν σὲ κάποιο κατάστημα καὶ περίμενα τὴν σειρά μου νὰ ἐξυπηρετηθῶ.
Μία κοπέλλα ἐθήλαζε τὸ παιδί της, στὸ πίσω τμῆμα ἑνὸς καταστήματος, ἀλλὰ δὲν τὴν εἶχα ἀκόμη δεῖ.
Ἡ ἰδιοκτήτρια τοῦ καταστήματος εἶχε ἕνα ἐγγονάκι, περίπου δέκα ἐτῶν τότε, ποὺ ἦταν μαζύ της στὸ κατάστημα, ὅταν ἐξυπηρετοῦσε ἡ γιαγιά του τοὺς πελάτες της. Κάποιαν στιγμὴ ὁ μικρὸς ἐγκατέλειψε τὸ κατάστημα, εἰσερχόμενος στὰ ἐνδότερα. Καὶ λίγες στιγμὲς ἀργότερα ἀκούσαμε ὅλοι τὶς κραυγές του: «Πόρνη!!! Πόρνη!!! Ἔβγαλες τὸ βυζὶ ἔξω!!!! Πόρνη!!! Πουτάνα!!!!… Γιαγιὰ μάζεψε τὴν πουτάνα ἀπὸ ἐδῶ…»
Κι ἄλλα πολλὰ εἶπε. Εἶχα ἀναστατωθεῖ! Εἶδα τὴν κοπέλλα, ποὺ ἐπάσκιζε νὰ κρύψῃ ἀκόμη καλλίτερα τὸν μαστό της, ἀλλὰ φαινόταν ἤδη ἀρκετὰ ταραγμένη. Δὲν εἶναι καὶ λίγο ἐδῶ ποὺ τὰ λέμε ἕνα τέτοιο σκηνικό…

Ἀπὸ τότε καὶ μετὰ πρόσεχα πάντα τὸν τρόπο ποὺ κάποιοι κυττοῦσαν μία μητέρα ποὺ ἐθήλαζε.
Ἀρκετοί, ἀνεξαρτήτως φυλῆς, ἐξέφραζαν μὲ τὸ βλέμμα τους τὸν ἐμπαιγμό τους ἤ τὶς παρόμοιες σκέψεις τους, μὲ ἐκεῖνο τὸ ἀνόητο παιδί.
Καὶ πάντα, ἀνεξαρτήτως τοῦ χώρου, ἐπάσκιζα νὰ ἐπέμβω… Συνήθως ἀτυχῶς…

Ἀν τὶ λοιπὸν νὰ ὑποστηρίξουμε ΟΛΕΣ ἐμεῖς οἱ γυναῖκες τὸ αὐτονόητον δικαίωμά μας, ποὺ λέγεται θηλασμός, καταφέραμε νὰ αἰσθανόμεθα διωκόμενες ὅταν τὸν ἐπιλέγουμε. Κάτι φυσικὰ ποὺ σπανίζει ὅσο κυλοῦν τὰ χρόνια…
Κι ἀν τί νὰ ἐπαναφέρουμε στὴν ἐπιφάνεια τὴν κοινὴ λογική, ἐμεῖς ἐπιτρέπουμε σὲ κάθε κτῆνος νὰ ἐπιβάλῃ τὶς ἀνοργασμικές του ἀπόψεις καὶ νὰ καταδιώκῃ ἕνα ἀπὸ τὰ ὀμορφότερα δῶρα ποὺ προσέφερε ἡ Φύσις στὸν Ἄνθρωπο.
Νομίζω πὼς αὐτὲς εἰδικῶς τὶς ἀνοησίες ἔφθασε πλέον ὁ καιρὸς νὰ τὶς ἀποποιηθοῦμε.
Ἡ ζωὴ στὸν πλανήτη ἔφθασε ἔως τὸ σήμερα διότι ὁ θηλασμὸς τὴν ἐξυπηρέτησε. Ἐὰν δὲν μᾶς ἀρέσῃ ὁ θηλασμός, ἄς αὐτοκτονήσουμε. Ὁ θηλασμὸς εἶναι κλειδί, μέσον, διαδρομὴ ἀπαραίτητος γιὰ τὴν ὑγειὴ ἀνάπτυξι τῶν παιδιῶν. Ὅποιος δὲν ἀρέσκεται ἄς …αὐτοκτονήσῃ!!!
Ἔτσι κι ἀλλοιῶς, μὲ τέτοιες ἀπόψεις, ἄχθος ἀρούρης εἶναι.

Φιλονόη

Πρέπει να σταματήσουμε αυτές τις τρελλαμένες ημίγυμνες ψυχοπαθείς από το να ταΐζουν τα παιδιά τους δημοσίως. Το παρακάτω άρθρο έχει  ιδιαίτερη σημασία, γιατί είναι γραμμένο από έναν άνδρα και όχι από μια “θηλάζουσα ναζί”, όπως αποκαλούν πολλές γυναίκες:

“Τι στο καλό μας συμβαίνει; Έχουμε κάνει το πορνό μια βιομηχανία δισεκατομμυρίων, χρησιμοποιούμε το σεξ για τα πάντα, από τις διαφημίσεις των φαστ φουντ μέχρι και τα οικογενειακά τηλεοπτικά σόου, επιτρέπουμε στις κόρες μας να θεοποιούν έφηβες ποπ σταρ που ντύνονται σας πόρνες και τραγουδούν για την σεξουαλική πράξη. Είμαστε μια κοινωνία ανεκτική, υπερσεξουαλική και απροκάλυπτα ηδονιστική, ωστόσο, παρόλα αυτά, ο δημόσιος θηλασμός θεωρείται προσβλητικός.

Προφανώς πάσχουμε από μια ειδική μορφή παράνοιας, τόσο μοναδικής που χρειάζεται το δικό της ιδιαίτερο όνομα: Προοδευτικός Πουριτανισμός. Περνάμε τον περισσότερο καιρό μας σαν να ζούμε στα Σόδομα και τα Γόμορα, αλλά αν κάποια γυναίκα αποφασίσει να ταΐσει το παιδί της μπροστά σε άλλους ανθρώπους, ξαφνικά γινόμαστε σεμνότυφοι Βικτωριανοί. Είναι απολύτως τρελό.
Τις τελευταίες μέρες έχω διαβάσει αρκετές ιστορίες σχετικά με την «διαμάχη» γύρω από τον δημόσιο θηλασμό. Σε κάποια γυναίκα στο Τέξας της έγινε διάλεξη περί ηθικής από το προσωπικό ενός κέντρου, γιατί θήλαζε το μωρό της την ώρα που παρακολουθούσε το μάθημα χορού της μεγαλύτερης κόρης της.

Άλλο ένα περιστατικό συνέβη σε μια πτήση της American Airlines, όπου η μητέρα ντροπιάστηκε από την αεροσυνοδό ενώ θήλαζε διακριτικά το μωρό της μέσα στο αεροπλάνο. Φαντάζομαι ότι το σωστό θα ήταν να πάει να ταΐσει το μωρό της μέσα στην 2χ2 τουαλέτα του αεροπλάνου, όπου όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες αφοδεύουν, αφού αυτά τα δύο είναι απολύτως όμοια.

Λοιπόν, μερικές σκέψεις για το θέμα του θηλασμού:

1) Ο θηλασμός δεν είναι σεξουαλικός. Όποιος το βλέπει έτσι, έχει πρόβλημα. Σοβαρό πρόβλημα. Πρόβλημα που χρειάζεται ψυχιατρική αντιμετώπιση. Κάποιος μου είπε σήμερα ότι οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να θηλάζουν τα παιδιά τους δημοσίως, για τον ίδιο λόγο που δεν πρέπει να τα συλλαμβάνουν δημοσίως. Και πάλι, εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιον που έχει σοβαρό πρόβλημα.

2) Έχω δει πολλές γυναίκες να θηλάζουν δημόσια. Καμία, όμως καμία ποτέ, δεν έβγαλε έξω το στήθος της φωνάζοντας μέσα στο πλήθος «Κοιτάξτε με! Θηλάζω!». Δεν το έχω δει να συμβαίνει ποτέ. Είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι δεν το έχω δει γιατί πραγματικά δεν συνέβη ποτέ στην παγκόσμια ιστορία. Επίσης, ποτέ δεν μου έτυχε κάποια μητέρα να μου βάλει το πιστόλι στον κρόταφο και να μου φωνάξει: «Θα με παρακολουθείς να θηλάζω αλλιώς θα στου τινάξω τα μυαλά στον αέρα. Κοίτα με ή πεθαίνεις!».

Με άλλα λόγια, ποτέ δεν εξαναγκάστηκα να παρακολουθήσω κάποια γυναίκα να θηλάζει. Με τον τρόπο που το παρουσιάζουν όλοι αυτοί οι σεμνότυφοι πουριτανοί, είναι σαν να τους υποχρεώνει κάποιος να βλέπουν παρά τη θέληση τους. Προσωπικά, όποτε συναντώ μια γυναίκα να θηλάζει σκέφτομαι «Α, μια μητέρα που ταΐζει το παιδί της. ΟΚ, ας συνεχίσω τη δουλειά μου».

3) Τι ακριβώς είναι τόσο προκλητικό στο θηλασμό; Είναι το πόσο μέρος του στήθος είναι εκτεθειμένο; Μου είναι δύσκολο να το πάρω αυτό στα σοβαρά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, εκατομμύρια μπαμπάδες επιτρέπουν στις κόρες τους να βγουν από το σπίτι φορώντας ρούχα σχεδιασμένα να αναδεικνύουν και να εκθέτουν αυτό το συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους.

Μάλλον θα έπρεπε να καταδικάσουμε αυτούς, παρά τις μητέρες που κάνουν αυτό για το οποίο ο Θεός  τις προόρισε. Αλλά αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση, ας σκεφτούμε πόση από αυτή την απαγορευμένη περιοχή εκτίθεται πραγματικά όταν η μητέρα έχει το μωρό της στο στήθος; Όχι και πολύ.

Αν κάποια γυναίκα είναι επιδειξίας, μπορεί να φορέσει ένα από αυτά τα εκατομμύρια σέξυ ρούχα που πολλές γυναίκες φορούν στη δουλειά τους σε καθημερινή βάση.
4) Τι είδους μήνυμα περνάμε όταν λέμε στις μητέρες να κρύβονται σε σκοτεινές γωνίες ή να καλύπτουν το σώμα τους όταν θέλουν να ταΐσουν φυσιολογικά το παιδί τους; Ξέρουμε καλά ποιο είναι το μήνυμα: Ο θηλασμός είναι βρώμικος, ντροπιαστικός, ενοχλητικός. Απολαμβάνω πολύ τους ενήλικες άντρες που ξαφνικά μετατρέπονται σε σχολιαρόπαιδα όταν η συζήτηση έρχεται στο θηλασμό: «Ε, μακριά από μένα! Αυτό είναι αλλόκοτο!».
Θεέ μου. Ενηλικιωθείτε επιτέλους!
Με δεδομένο το παράδοξο της γενικότερης ανεκτικής μας στάσης απέναντι στο σεξ, σε αντίθεση με την σεμνοτυφία μας για το θηλασμό, ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη του τι άλλες ανακολουθίες μπορεί να βρω αν σκάψω πιο βαθιά στο κοινωνικό ασυνείδητο.”

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply