Στόχος τῶν ἀνοικτῶν καταστημάτων τῆς Κυριακῆς τὸ ὑπόλοιπο τῆς ἀνεξαρτησίας τοῦ Ἕλληνος.

Στόχος τῶν ἀνοικτῶν καταστημάτων τῆς Κυριακῆς τὸ ὑπόλοιπο τῆς ἀνεξαρτησίας τοῦ Ἕλληνος.Τὸ πρῶτο τμῆμα της τὸ ἔχουν ἤδη, κατὰ τὰ γενικῶς παραδεκτά, ἐλέγξῃ.
Παρέμεινε ἔνα μικρό, τόσο δὰ τμῆμα αὐτῆς τῆς ἀνεξαρτησίας, ποὺ δὲν μποροῦσαν νὰ διαχειριστοῦν…
Καὶ ἰδοῦ… Φθάσαμε στὸ ποθούμενον…

Ὅποιος πιστεύει, ὅτι στόχος τῶν κρατικοδίαιτων κηφήνων πού καμώνονται τούς κυβερνῆτες, εἶναι νά αὐξήσουν τόν τζῖρο τῶν καταστημάτων … εἶναι βαθειά νυχτωμένος καί ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ !

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ στόχος , εἶναι ὁ συνεκτικός ἱστός τῆς κοινωνίας! Οἰκογένεια , φίλοι κ.ο.κ. ….

Ὅσο λιγότερο χρόνο ἔχεις νά συζητήσῃς, ὅσο πιό κουρασμένος εἶσαι …τόσο λιγότερο θά μιλᾶς … θά συζητᾶς … θά σκέπτεσαι!!! Τόσο εὐκολότερα θά σοῦ περνοῦν ὅτι ἔχουν ὑπογράψει καί δρομολογήσει….

Ὅσο λιγότερο «φιλοσοφεῖς» ἤ ἀμπελοφιλοσοφεῖς, …. τόσο πιό εὐάλωτος καί χαλιναγωγούμενος εἶσαι!

Ἑλένη.

Τί; Ἀπόψεις;
Ἴσως.  Ἴσως κι ὄχι ὅμως…

Φιλονόη

φωτογραφία

(Visited 14 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Στόχος τῶν ἀνοικτῶν καταστημάτων τῆς Κυριακῆς τὸ ὑπόλοιπο τῆς ἀνεξαρτησίας τοῦ Ἕλληνος.

  1. Με την μέθοδο αυτή θα επέλθει αφ’ ενός μεν η αποχριστιανοποίση της λοβοτομημένης ελληνικής κοινωνίας, κάτι που προσπαθείται από καιρού, αφ’ ετέρου θα κοπεί και ο υμένας , όποιος έχει μείνει πλέον, της συνοχής της οικογένειας αφού πλέον οι γονείς θα επικοινωνούν με τα παιδιά τους με σημειώματα και η μεταξύ τους σχέση θα διαρραγεί. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΡΗΜΑ κύριοι πραματευτές της ζωής των Ελλήνων. Το τρίπτυχο, Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια, επάνω στο οποίο στηρίχτηκε το Έθνος, για εσάς είναι πολιτικός αναχρονισμός βέβαια. Για να τα κάνατε αυτά σε ένα μουσουλμανικό κράτος ή στο κράτος του Ισραήλ να δούμε αν είχατε τα κότσια. Ο διεθνής Σιωνισμός αυτές τις πρακτικές επιτάσσει για να επιτύχει τους σκοπούς του. Θα ήταν προς έρευνα το κατά πόσο είσαστε όργανό του ή όχι. Ποιος να φανταζόταν την κατάντια των «εθνικιστών» συνοδοιπόρων της Νέας Τάξης που, ως λύκοι βαρείς με ένδυμα προβάτου, κατάντησαν Ελλαδέμποροι;
    Χαιρετώ
    Οδυσσέας Τηλιγάδας

Leave a Reply