Σκλήρυνσις κατὰ πλάκας, νευρολογικὲς παθήσεις καὶ μυκόπλασμα.

Ο παθογόνος συνδετικός κρίκος στις νευρολογικές ασθένειες.

ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ

Παθογόνο μυκόπλασμα

Η οπλοποίηση ενός κοινού παθογόνου παράγοντα.Ὅλες οἱ ἀσθένειες προέρχοναι ἀπὸ τὸ μυκόπλασμα1

 

Υπάρχουν 200 βιολογικά είδη μυκοπλάσματος.

Τα περισσότερα είναι αβλαβή και δεν κάνουν ζημιά, μόνο τέσσερα πέντε είδη είναι παθογόνα.

Το mycoplasma fermentants (άγνωστο υποείδος) πιθανόν προέρχεται από τον πυρήνα του βακτηρίου (Brucella).

H ίδια η ασθένεια δεν είναι βακτήριο ούτε ιός, αλλά μία μεταλλαγμένη μορφή του Bruccella, συνδυασμένο με υιό βίσνα, από τον οποίο εξάγεται το μυκόπλασμα.

Το παθογόνο Μυκόπλασμα παλαιότερα ήταν αβλαβές, όμως οι έρευνες για βιολογικό πόλεμο, που διεξήχθησαν από το 1942 μέχρι και σήμερα, είχαν ως αποτέλεσμα την δημιουργία πιο θανατηφόρων και μολυσματικών μορφών μυκοπλάσματος.

Οι ερευνητές έχουν αποσπάσει το μυκόπλασμα αυτό από το βακτήριο Brucella και έχουν φτειάξει στην πράξη την ασθένεια σε μια πιο κρυσταλλική μορφή.

Το έχουν οπλοποιήσει και το έχουν χρησιμοποιήσει επάνω σε ανυποψίαστο κόσμο στην Βόρεια Αμερική.

Η Δρ. Μάρις Χίλλερμαν, ιολόγος και επικεφαλής της φαρμακευτικής εταιρείας Μerck Sharp και Dohme, δήκωσε, ότι την ασθένεια την μεταφέρουν όλοι στην Βόρεια Αμερική και πιθανότατα οι περισσότεροι άνθρωποι σε κάθε σημείο πλέον του κόσμου.

Ἡ Ἀμερικανικὴ ἱστορία τῶν πειραματισμῶν σὲ ἀνθρώπους!

Το γιατί θα το δούμε πιο κάτω.

Παρόλες τις αδυναμίες της ενημερώσεως, είναι ξεκάθαρο ότι έχει παρατηρηθεί ένας αυξημένος ρυθμός αναπτύξεως των εκφυλιστικών ασθενειών, των αυτοάνοσων και τον διαφόρων συνδρόμων, από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και ειδικότερα από το 1970, με τον ερχομό των αγνώστων μέχρι τότε ασθενειών, όπως το σύνδρομο χρονίας κοπώσεως (chronic fatigue syndrome) και του AIDS (σύνδρομο χρονίας επίκτητης ανοσοποιητικής ανεπάρκειας).

Σύμφωνα με τον Δρ Σινγχ-Τσίνγκ Λό, ανώτερο ερευνητή στο Ινστιτούτο Παθολογίας των Ενόπλων Δυνάμεων και έναν από τους καλλίτερους Αμερικανούς ερευνητές στο μυκόπλασμα, ο παράγοντας της ασθένειας αυτής προκαλεί πολλές ασθένειες συμπεριλαμβανομένων του Έιντς, του καρκίνου, του συνδρόμου χρονίας κοπώσεως, της κολίτιδας, της νόσου του Κρόν (Crohn), του διαβήτη τύπου Ι, της σκληρύνσεως κατά πλάκας, του πάρκινσον, της ασθενείας του Γουέκενερ ( Wegener) και αγγειοκολλαγόνες ασθένειες, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα και η ασθένεια του Αλτσχάιμερ.

Ο Δρ Τσάρλς Ένγκελ, που συνεργάζεται με το Αμερικάνικο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, στην Πεθίστα του Μέρυλαντ, δήλωσε τα ακόλουθα σε ένα συνέδριο του οργανισμού στις 7 Φεβρουαρίου το 2000, (τα είχε ανακοινώσει όλα αυτά πριν 13 χρόνια, «Κλίνω όλο και πιο πολύ στην άποψη ότι η πιθανή αιτία του συνδρόμου της χρονίας κοπώσεως και της ινομυαλγίας είναι το μυκόπλασμα….»

Έχω στην διάθεσή μου όλα τα επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το μυκόπλασμα είναι ο παθογόνος παράγοντας όλων αυτών των παραπάνω ασθενειών.

Από αυτά τα έγγραφα το 80% είναι αμερικανικά ή καναδικά κυβερνητικά επίσημα έγγραφα και το 20% είναι άρθρα που έχουν αναθεωρηθεί, όπως το περιοδικό του Αμερικανικού Ιατρικού Συνδέσμου και το περιοδικό του Καναδικού Ιατρικού Συνδέσμου.

Τα δημοσιογραφικά άρθρα και τα κυβερνητικά έγραφα συμπληρώνουν το ένα το άλλο.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑ

Ὅλες οἱ ἀσθένειες προέρχοναι ἀπὸ τὸ μυκόπλασμα2

Το μυκόπλασμα λειτουργεί εισβάλοντας στα ανεξάρτητα κύτταρα του σώματος και στηρίζει την λειτουργία του πάνω στην γενετική σου προδιάθεση.

Μπορεί να αναπτύξεις νευρολογικές ασθένειες, αν το παθογόνο καταστρέψει συγκεκριμένα κύτταρα στον εγκέφαλο σου, ή μπορεί να αναπτύξεις κολίτιδα, ή νόσο του Κρόουν, αν το παθογόνο εισβάλει και καταστρέψει τα κύτταρα στο παχύ έντερο.

Όταν το μυκόπλασμα μπεί μέσα στα κύτταρα μπορεί να παραμείνει αδρανές, για 10 ή 20 χρόνια, ή ακόμα και 30 χρόνια, αν όμως συμβεί κάποιος τραυματικός μηχανισμός, όπως ένα ατύχημα ή κάποιος εμβολιασμός, που δεν θα το ανεχθεί, τότε το μυκόπλασμα ερεθίζεται.

Λόγω του ότι είναι μόνο το σωματίδιο του DNA από βακτήριο, δεν έχει καθόλου κυτταρικά όργανα για να τραφεί από μόνο του, έτσι μεγαλώνει παίρνοντας ήδη αναπτυγμένες στερόλες από το κύτταρο που «φιλοξενείται».
Στην ουσία παρασιτεί και κυριολεκτικά σκοτώνει το κύτταρο, πιο απλά το διασπά τελείως και ό,τι απομένει μπαίνει στο κυκλοφορικό σύστημα.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΥΚΟΠΛΑΣΜΑΤΟΣ

Πώς μια ασθένεια δημιουργείται στο εργαστήριο.

Ὅλες οἱ ἀσθένειες προέρχοναι ἀπὸ τὸ μυκόπλασμα3

Ένας παθογόνος παράγοντας κατασκευασμένος στο εργαστήριο, (όπως αμέτρητοι άλλοι.Tελικά εμείς οι χημικοί «δημιουργήσαμε» αρκετά τέρατα).

Πολλοί γιατροί δυστυχώς δεν γνωρίζουν τα αίτια της ασθένειας του μυκοπλάσματος, γιατί είχε αναπτυχθεί από τον αμερικανικό στρατό σε πειράματα βιολογικού πολέμου και δεν είχε γνωστοποιηθεί δημοσίως.

Το παθογόνο αυτό είχε κατοχυρωθεί με πατέντα, όπως όλα άλλωστε, από τον αμερικάνικο στρατό και τον Δρ Σινγχ-Τσίνγκ Λό.
Στα χέρια μου έχω ένα αντίγραφο της τεκμηριωμένης πατέντας από το Αμερικανικό Γραφείο Ευρυσιτεχνίας.

1. «Pathogenic Mycoplasma», US Patent No. 5,242,820, issued September 7, 1993. Dr Lo is listed as the Inventor» and the American Registry of Pathology, Washington, DC, is listed as the «Assignee».

Όλες οι χώρες κατά την διάρκεια του πολέμου πειραματίζονταν με βιολογικά όπλα.

Το 1942, μιλάμε για 70 χρόνια πρίν, οι κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά και της Βρετανίας προχώρησαν σε υπογραφή μυστικής συμφωνίας για την δημιουργία δύο ειδών βιολογικών όπλων, (το ένα που θα σκοτώνει και το άλλο που θα σε καθιστά ανίκανο) για την χρησιμοποίησή τους στον πόλεμο ενάντια στην Γερμανία και την Ιαπωνία, που επίσης ανέπτυσσαν βιολογικά όπλα.

Ενόσω ερευνούσαν αρκετούς παθογόνους παράγοντες, είχαν κυρίως επικεντρωθεί στο βακτήριο Βrucella (Βρουκέλλα) και έτσι άρχισαν να το ενεργοποιούν, να το οπλοποιούν.

Από την έναρξή του, το πρόγραμμα βιολογικού πολέμου είχε χαρακτηρισθεί από συνεχιζόμενες σε βάθος επιθεωρήσεις και συμμετοχές από τους πιο διαπρεπείς επιστήμονες, ιατρικούς συμβούλους, βιομηχανικούς εμπειρογνώμονες και κυβερνητικούς αξιωματούχους και είχε σαφώς χαρακτηρισθεί ως «Ακρως απόρρητο».

Οι αμερικανικές Υπηρεσίες Υγείας είχαν επίσης παρακολουθήσει από κοντά την πρόοδο των ερευνών του βιολογικού πολέμου από την αρχή του προγράμματος και το Κέντρο Ελέγχου των Ασθενειών, το περίφημο (CDC), το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH), εργάζονταν μαζύ με τον στρατό για την οπλοποίηση αυτών των ασθενειών.

Τί γίνεται ὅταν σέ ἔχουν ἐμβολιάσῃ μέ καρκινογόνο ἐμβόλιο;

(Άραγε να κάνουν και τώρα το ίδιο με τα εμβόλια; Καθόλου παράξενο.)

«Ἐὰν δὲν ἐμβολιαστεῖτε θὰ πεθάνετε»…

Ίδια τακτική εδώ και πόσα χρόνια είπαμε;

Αὐτισμός καὶ ἐμβόλια. Ἡ «νέα» μελέτη σὲ πάνω ἀπὸ 1.000.000 παιδιά.

Ἐμβόλια καὶ μετὰ οἱ αναλύσεις. Ἤ καλλίτερα πῶς νά ψεύδεστε μὲ στατιστικὰ στοιχεῖα.

(Eδώ και 70 χρόνια κατασκευάζουν ιούς, να μην το ξεχνάμε.)

Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που το CDC αρνείται κατηγορηματικά να επιδοτήσει εξετάσεις αίματος.

Αυτές οι ασθένειες υπήρχαν εδώ και χιλιάδες χρόνια, αυτό που έχει αλλάξει τώρα, είναι αυτό που αναφέρω συνέχεια και ίσως θα πρέπει να εξηγήσω καλλίτερα, είναι η «οπλοποίηση».

Οπλοποίηση σημαίνει ότι έχουν γίνει πιο μεταδοτικές και πιο αποτελεσματικές στο να εξαπλώνονται πιο γρήγορα και σε πιο μεγάλο πληθυσμό.

Το Ειδικό Πρόγραμμα Καρκινογόνου Ιού, που δημιουργήθηκε από την CIA και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, για να αναπτύξουν ένα θανατηφόρο παθογόνο, στο οποίο η ανθρωπότητα δεν έχει φυσική ανοσία ( AIDS ), είχε συγκαλυφθεί κάτω από την μάσκα ενός πολέμου ενάντια στον καρκίνο, ενώ στην πραγματικότητα ήταν μέρος ενός προγράμματος του γνωστού πλέον MKNAOMI.

2. «Special Virus Cancer Program: Progress Report No. 8», prepared by the National Cancer Institute, Viral Oncology, Etiology Area, July 1971, submitted to NIH Annual Report in May 1971 and updated July 1971.

http://www.whale.to/v/burton1.html

Πολλά μέλη της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων δεν ήξεραν τι συνέβαινε.

Για παράδειγμα, η Αμερικανική Βουλή είχε ψάξει τα αρχεία στην Ουάσινγκτον και σε άλλα μέρη για το έγγραφο ντοκουμέντο που ονομαζόταν «Το ειδικό πρόγραμμα για τον Ιό του καρκίνου, Αναφορά Προόδου Νο 8», και δεν το εύρισκε πουθενά.

Με κάποιον τρόπο είχαν μάθει ότι το είχα εγώ, με κάλεσαν και μου ζήτησαν να τους το στείλω με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Για φανταστείτε ένας συνταξιούχος δάσκαλος εκλήθη από την Βουλή των Ηνωμένων Πολιτειών και ρωτήθηκε για ένα από τα μυστικά τους ντοκουμέντα!

Η Αμερικανική Γερουσία μέσω της Επιτροπής Κυβερνητικής Μεταρρυθμίσεως προσπαθούν να σταματήσουν τέτοιου είδους κυβερνητικών ερευνών.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ BRUCELLA

Η κεντρική σελίδα μιας αυθεντικής μελέτης της Αμερικανικής Γερουσίας, η οποία εδόθη στην δημοσιότητα

Στις 24 Φεβρουαρίου το 1977, (36 χρόνια πρίν) δείχνει ότι ο Τζόρτζ Μέρκ της φαρμακολογικής εταιρείας Μerck Sharp και Dohme, ( η οποία τώρα κατασκευάζει θεραπείες για ασθένειες που πρίν χρόνια η ίδια είχε δημιουργήσει), ανέφερε το 1946 (67 χρόνια πρίν) στον Αμερικανό Υπουργό Αμύνης (γιατί άραγε στον Υπουργό Αμύνης), ότι οι ερευνητές της είχαν καταφέρει για «πρώτη φορά» να «απομονώσουν τους παράγοντες της ασθένειας σε κρυσταλλική μορφή».Ὅλες οἱ ἀσθένειες προέρχοναι ἀπὸ τὸ μυκόπλασμα4

 

3. US Senate, Ninety-fifth Congress, Hearings before the Subcommittee on Health and Scientific Research of the Committee on Human Resources, Biological Testing Involving Human Subjects by the Department of Defense, 1977; released as US Army Activities in the US Biological Warfare Programs, Volumes One and Two, 24 February 1977.

Να γιατί το ανέφεραν στον υπουργό Αμύνης, η κρυσταλλική μορφή, μπορεί να μεταφερθεί και να διαδοθεί πολύ εύκολα.

Δηλαδή εδώ και 70 χρόνια η φαρμακευτική εταιρεία έψαχνε να βρεί πώς θα μπορέσει να μολύνει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, έρευνα στον βωμό του κέρδους.

Μην ανησυχείτε όμως τώρα άλλαξε, τώρα βγάζει φάρμακα για να «θεραπεύσει» αυτούς που έχει ήδη μολύνει.

(Η δικαιολογία βέβαια ήταν και ακόμη είναι, ότι προσπαθούσαν να βρούν αντίδοτα για τον ψυχρό πόλεμο.

Είχαν δημιουργήσει μια κρυσταλλική βακτηριακή τοξίνη, εξαγόμενη απο το βακτήριο Brucella.

H βακτηριακή τοξίνη μπορεί πλέον να μεταμορφωθεί σε κρυσταλλική μορφή και να φυλαχθεί, να μεταφερθεί και να διαδοθεί χωρίς να αλοιώνεται.

Μπορεί και να μεταφερθεί και να διαδοθεί και από άλλους φορείς, όπως τα έντομα, συσκευασίες ψεκασμού ή από την διατροφική αλυσίδα (στην φύση μεταφέρεται μάσα στο βακτήριο).

Ο παράγοντας όμως που δουλεύει μέσα στην Brucella είναι το μυκόπλασμα.

Η Brucella είναι ένας παθογόνος παράγοντας που δεν σκοτώνει ανθρώπους αλλά τους καθιστά ανίκανους.

Σύμφωνα όμως με τον Δρ Ντόναλντ Μακ Άρθουρ του Πενταγώνου, που εμφανίστηκε μπροστά σε μια Επιτροπή του Κογκρέσου το 1969, αν οι ερευνητές μολύναν με μυκόπλασμα κάποιον με μια συγκεκριμένη δοσολογία και ισχύ στην πράξη, 10 φορές εις την δεκάτη, θα αναπτύξει AIDS και το άτομο θα πεθάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, γιατί το μυκόπλασμα θα μπορέσει να παρακάμψει την φυσική ανθρώπινη άμυνα.

4. Dr Donald MacArthur, Pentagon, Department of Defense Appropriations for 1970, Hearings before Subcommittee of the Committee on Appropriations, House of Representatives, Ninety-First Congress, First Session, Monday June 9, 1969, pp 105—144, esp. pp. 114, 129.

Αν η ισχύς του και η δοσολογία του είναι της τάξεως του 10 εις την ογδόη, το άτομο θα παρουσιάσει το σύνδρομο χρόνιας κοπώσεως και της ινομυαλγίας.

Αν η ισχύς της επιμολύνσεως είναι της τάξεως του 10 εις την εβδόμη, θα προκαλέσει κατάρρευση, δεν θα πεθάνει, αλλά θα καταστεί ανίκανο, δεν θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ζωή και θα φθείρεται σιγά σιγά.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ποτέ ακούσει για την ασθένεια της βρουκελλώσεως, επειδή σε μεγάλο βαθμό εξαφανίστηκε όταν άρχισαν την παστερίωση του γάλακτος , που ήταν ο μεταφορέας της .

Ένα μπουκαλάκι στο μέγεθος της αλατιέρας από τον καθαρό παθογόνο παράγοντα της νόσου, σε κρυσταλλική μορφή, θα μπορούσε να μολύνει και να αρρωστήσει το σύνολο του πληθυσμού του Καναδά .

Είναι απολύτως θανατηφόρα , όχι τόσο όσον αφορά στην δολοφονία του σώματος, αλλά να στο να το εξουδετερώσει.

Επειδή ο κρυσταλλικός παθογόνος, νοσογόνος, παράγοντας εισχωρεί σαν διάλυμα στο αίμα , οι συνηθισμένες εξετάσεις του αίματος και ιστών δεν θα αποκαλύψουν την παρουσία του.

Το μυκόπλασμα θα κρυσταλλωθεί μόνο σε ρΗ 8,1, ενώ το αίμα έχει ένα ρΗ 7,4.
Έτσι, ο γιατρός πιστεύει ότι όλα τα συμπτώματα σας είναι «μέσα στο κεφάλι σας».

Κρυσταλλική Brucella και η σκλήρυνση κατά πλάκας

Το 1998 στο Ρότσεστερ, της Νέας Υόρκης , γνώρισα έναν πρώην στρατιωτικό, τον PFC Donald Bentley, ο οποίος μου έδωσε ένα έγγραφο και μου είπε:

«Ήμουν στον αμερικανικό στρατό , και είχα ειδικευθεί στον βακρηριολογικό πολέμο.»

«Χειριζόμασταν μια βόμβα γεμάτη με βρουκέλλωση, μόνο που δεν ήταν βρουκέλλωση, ήταν μια τοξική Βρουκέλλα σε κρυσταλλική μορφή.
Ψεκάζαμε με αυτήν τους Κινέζους και τους Βορειοκορεάτες»..

Εκείνος μου έδειξε το πιστοποιητικό εκπαιδεύσεώς του που τον κατέτασσε στον χημικό, βιολογικό και ραδιολογικό πὀλεμο.
Τότε μου έδειξε 16 σελίδες εγγράφων που του εδόθησαν από τον στρατό των ΗΠΑ, όταν απολύθηκε από την υπηρεσία .

Ὅλες οἱ ἀσθένειες προέρχοναι ἀπὸ τὸ μυκόπλασμα5

Είχαν συνδέσει την βρουκέλλωση με την σκλήρυνση κατά πλάκας, και δήλωναν: «Οι Βετεράνοι με σκλήρυνση κατά πλάκας, (ένα είδος αργής παραλύσεως που αναπτύσει ανικανότητα, αναπηρία, σε ένα βαθμό 10 % ή περισσότερου) αν εμφανίσουν αυτά τα συμπτώματα εντός δύο ετών μετά την αποχώρηση, μπορούν να αποζημιωθούν για ανικανότητα που σχετίζεται με την θητεία τους.
Η αποζημίωση πληρώνεται σε δικαιούχους βετεράνους, των οποίων η ανικανότητα ωφείλεται στην στρατιωτική τους υπηρεσία.

» Με άλλα λόγια: » . Εάν αρρωστήσετε με σκλήρυνση κατά πλάκας, είναι γιατί χειριζόσασταν την Brucella, και εμείς θα σας δόσουμε μια σύνταξη.

Δεν χρειάζεται να κάνετε φασαρία για αυτό.

»Στα έγγραφα αυτά, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών απεκάλυψε στοιχεία για την αιτία της σκληρύνσεως κατά πλάκας , αλλά δεν το έκανε γνωστό στο κοινό ή στον γιατρό σας.

1994 – 1995 Ο Δρ Garth Nicolson στο MD Anderson Cancer Center στο Χιούστον, Τέξας ανακαλύπτει ότι πολλοί βετεράνοι που επιστρέφουν από την Καταιγίδα της Ερήμου έχουν μολυνθεί με ένα μεταλλαγμένο στέλεχος του Mycoplasma incognitus, ένα μικρόβιο που χρησιμοποιείται ευρέως για την παραγωγή βιολογικών όπλων. Αποκαλύπτει στη συνέχεια αποδεικτικά στοιχεία ότι οι βιολογικοί παράγοντες που χρησιμοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου είχαν κατασκευασθεί στο Χιούστον, TX and Boca Raton, Fl και είχαν δοκιμασθεί σε κρατουμένους στις φυλακές του Τέξας. ( Περιοδικό του Αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου, ο λοχαγός Joyce Riley, USAF )

Σε μια έκθεση του 1949, (64 χρόνια πριν), ο Δρ Kyger και Haden πρότεινε «την πιθανότητα ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας μπορεί να είναι μια εκδήλωση του κεντρικού νευρικού συστήματος της χρόνιας βρουκελλώσεως»

Eξετάζοντας περίπου 113 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, οι ερευνητές διεπίστωσαν ότι σχεδόν το 95 % ήταν θετικοί για Brucella ( 5 )

5. Kyger, E. R. and Russell L. Haden, «Brucellosis and Multiple Sclerosis», The American journal of Medical Sciences 1949:689-693.

Έχουμε έγγραφα από ιατρικές έρευνες δημοσιευμένες σε περιοδικά , οι οποίες καταλήγουνστο συμπέρασμα ότι ένας στους 500 ανθρώπους που είχαν βρουκέλλωση θα αναπτύξει αυτό που αποκαλούν νευροβρουκέλλωση .

Με άλλα λόγια, βρουκέλλωση στον εγκέφαλο , όπου η Bρουκέλλα εποικίζει στις πλευρικές κοιλότητες του εγκεφάλου, εκεί όπου και η σκλήρυνση κατά πλάκας βασικά εντοπίζεται.6

Σκλήρυνσις κατὰ πλάκας καὶ ἀντιστροφή της, μέσῳ τῆς διατροφῆς.

Σκλήρυνσις κατὰ πλάκας καὶ κρόκος Κοζάνης

6. Colmonero et al., «Complications Associated with Brucella melitensis Infection: A Study of 530 Cases», Medicine 1996;75(4).

Μόλυνση των εργατών του εργαστηρίου Κάμπ Ντιτριγκ.

Το 1948 στο περιοδικό New England Journal of Medicine στο πρωτοσέλιδο της αναγράφει.

»Οξεία Βρουκέλλωση παρουσιάστηκε ανάμεσα σε εργαζομένους Εργαστήριου» δειχνοντάς μας πόσο ενεργά επικίνδυνη είναι αυτή η ασθένεια.7

7. Howell, Miller, Kelly and Bookman, «Acute Brucellosis Among Laboratory Workers», New England Journal of Medicine 1948;236:741.

Οι εργαζόμενοι του εργαστηρίου ήταν από το στρατόπεδο Detrick, στο Frederick , της Maryland, όπου εκεί ανέπτυσσαν βιολογικά όπλα.

Παρόλο που οι εργαζόμενοι είχαν εμβολιαστεί, φορούσαν στολές επιστρωμένες με καουτσούκ και μάσκες και εργάζονταν μέσα από τρύπες στους θαλάμους, πολλοί από αυτούς αρρώστησαν με αυτή την απαίσια ασθένεια, επειδή είναι τόσο απόλυτα και τρομακτικά μολυσματική.

Το παραπάνω άρθρο γράφτηκε από τον Lt Calderone Howell, του Σώματος των Πεζοναυτών, τον Captain Edward Miller, του Σώματος των Πεζοναυτών, τον Lt Emily Kelly, της Ναυτικής βάσεως των Ηνωμένων Πολιτειών και τον καπετάνιο Henry Bookman.

Ήταν όλοι στρατιωτικό προσωπικό που ασχολούντο με την υλοποίηση του παθογόνου παράγοντα Brucella σε ένα πιο αποτελεσματικό βιολογικό όπλο.

Μυστικές δοκιμές του μυκοπλάσματος.

Δοκιμές με την μέθοδο της διασποράς.

Τεκμηριωμένα στοιχεία αποδεικνύουν ότι τα βιολογικά όπλα που ανέπτυσσαν δοκιμάζονταν στον κόσμο σε διάφορες κοινωνίες χωρίς την γνώση ή την συγκατάθεσή τους.
Η κυβέρνηση γνώριζε ότι η κρυσταλλική Brucella θα μπορούσε να προκαλέσει ασθένειες στον άνθρωπο.
Τώρα θα έπρεπε να καθοριστεί πώς θα εξαπλωθεί και να βρούν τον καλλίτερο τρόπο για να το διαδόσουν.
Έτσι δοκίμασαν τις μεθόδους διασποράς για την Brucella suis και τη Brucella melitensis στο Dugway Proving Ground, στην Utah , τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 1952.

(Δηλαδή για να το εμπεδώσουμε, εδώ μας λέν ότι, 60 χρόνια πριν ψέκαζαν τους ανθρώπους, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν, με παθογόνα βακτήρια για να τους αρρωστήσουν και να κάνουν τα πειράματα τους;)

Πιθανότατα, 100 % από εμάς έχουμε μολυνθεί από την Brucella suis και την Brucella melitensis. ( 8 )

8. «Special Virus Cancer Program: Progress Report No. 8», ibid., table 4, p. 135.

Ένα άλλο έγγραφο συστήνει την έναρξη υπαιθρίιων δοκιμών τρωτότητας και μυστικών προγραμμάτων έρευνας και αναπτυξιακών προγραμμάτων που θα πραγματοποιούνται και θα διευθύνονται από τον στρατό και θα υποστηρίζονται από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Εκείνη την εποχή, η κυβέρνηση του Καναδά ζήτησε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να συνεργαστούν στις δοκιμές που γίνονταν για την οπλοποίηση της Brucella , και ο Καναδάς συνεργάστηκε πλήρως με τις Ηνωμένες Πολιτείες .

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ θέλησε να διαπιστώσει αν τα κουνούπια μεταφέρουν την ασθένεια και επίσης αν θα μπορούσε να μεταφερθεί με τον αέρα.
Η κυβέρνηση του Καναδά ζήτησε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να συνεργασθούν στις δοκιμές που γίνονταν για την οπλοποίηση της Brucella, και ο Καναδάς συνεργάστηκε πλήρως με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ὅλες οἱ ἀσθένειες προέρχοναι ἀπὸ τὸ μυκόπλασμα6

 

Structural-analysis-of-Brucella-abortus-RicA-substitutions

Μια έκθεση της κυβερνήσεως ανακοίνωσε ότι «ο υπαίθριος έλεγχος των μολυσματικών βιολογικών παραγόντων θεωρείται απαραίτητος για την στοιχειώδη κατανόηση των βιολογικών δυνατοτήτων πολέμου λόγω του ό,τι πολλοί άγνωστοι παράγοντες επηρεάζουν και προκαλούν εκφυλισμό των μικροοργανισμών στην ατμόσφαιρα»

9. US Senate, Hearings before the Subcommittee on Health and Scientific Research of the Committee on Human Resources, March 8 and May 23, 1977, ibid.

Δοκιμές μέσω του φορέως των κουνουπιών στην Punta Gorda, στην Φλόριντα.

Μια έκθεση στην The New England Journal of Medicine αποκαλύπτει ότι ένα από τα πρώτα κρούσματα του συνδρόμου χρόνιας κοπώσεως εντοπίστηκε στην Punta Gorda, το 1957 στην Φλόριντα. ( 10 )
Υπήρξε μια περίεργη σύμπτωση, μια εβδομάδα πριν σημειώθηκε μια μεγάλη μαζική άφιξη κουνουπιών και κατόπιν οι άνθρωποι άρχισαν να καταρρέουν.

10. New England journal of Medicine, August 22, 1957, p. 362.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας ισχυρίσθηκε ότι τα κουνούπια είχαν έρθει από μια δασική πυρκαγιά 30 μίλια μακρυά.
Η αλήθεια είναι ότι τα κουνούπια είχαν μολυνθεί στον Καναδά από τον Δρ Guilford B. Reed στο Πανεπιστήμιο του Queen’s.
Είχαν εκτραφεί στην Belleville, του Ontario , και από εκεί μεταφέρθηκαν στην Punta Gorda όπου τα άφησαν ελεύθερα.

Μέσα σε μια εβδομάδα, οι πρώτες πέντε περιπτώσεις του συνδρόμου χρονίας κοπώσεως αναφέρθηκαν στην τοπική κλινική στο Punta Gorda.
Οι περιπτώσεις συνέχισαν να αυξάνονται μέχρι που τελικά έφτασαν τα 450 άρρωστα άτομα.

Δοκιμές μέσω κουνουπιών-φορέων στο Οντάριο

Η κυβέρνηση του Καναδά είχε ιδρύσει ένα εργαστήριο με το όνομα Dominion Parasite Εργαστήριο στο Μπελβίλ, του Οντάριο, όπου εκεί εξέθρεφε 100 εκατομμύρια κουνούπια τον μήνα.
Αυτά μεταφέρονταν στο Πανεπιστήμιο Queens και σε ορισμένες άλλες εγκαταστάσεις για να προσβληθούν με την κρυσταλλική μορφή της ασθένειας.
Τα κουνούπια στην συνέχεια ελευθερώνονταν σε συγκεκριμένες κοινότητες, στο μέσο της νύκτας, έτσι ώστε οι ερευνητές να μπορέσουν να καθορίσουν πόσοι άνθρωποι θα αρρωστήσουν με σύνδρομο χρονίας κοπώσεως ή ινομυαλγία, που ήταν οι πρώτες ασθένειες που έκαναν την εμφάνισή τους.

Μία από τις κοινότητες που είχαν δοκιμαστεί, ήταν η κοιλάδα στο St Lawrence Seaway , το 1984.
Είχαν εξαπολύσει εκεί εκατοντάδες εκατομμύρια από μολυσμένα κουνούπια, σε όλη την διαδρομή από το Kingston έως την Κορνουάλη..
Πάνω από 700 άτομα μέσα στις επόμενες τέσσερεις με πέντε εβδομάδες ανέπτυξαν μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα ή σύνδρομο χρονίας κοπώσεως.

Συγκεκαλυμμένες έρευνες και άλλων παθογόνων παραγόντων

Η νόσος των τρελλών αγελάδων/, Κρόιτσφελντ—Γιάκομπ στην ινδιανική φυλή των Φορ.

Πρίν και κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στο περιβόητο στρατόπεδο- το περίφημο 731- στην Μαντζουρία, ο ιαπωνικός στρατός μόλυνε αιχμαλώτους πολέμου με συγκεκριμένους παράγοντες της νόσου.
Είχαν επίσης ιδρύσει ένα ερευνητικό στρατόπεδο στην Νέα Γουινέα το 1942.
Εκεί πειραματίζονταν επάνω στην Ινδιανική φυλή Φορ και τους εμβολίασαν με ένα είδος κιμά, από τον εγκέφαλο μολυσμένων προβάτων που περιείχε τον ιό Βίσνα, που προκαλεί «την νόσο των τρελλών αγελάδων» ή την ασθένεια Κρόιτσφελντ-Γιάκομπ (Creutzfeldt—Jakob).Ὅλες οἱ ἀσθένειες προέρχοναι ἀπὸ τὸ μυκόπλασμα7

 

Creutzfeldt-Jakob Disease

Περίπου πέντε ή έξι χρόνια αργότερα, όταν οι Ιάπωνες είχαν αποσυρθεί, οι φτωχοί άνθρωποι της Ινδιανικής φυλής είχαν αναπτύξει αυτό που εκείνοι αποκαλούν Κούρου, που ήταν η λέξη τους για το εκφυλισμό.
Είχαν αρχίσει να χάνουν την όρεξη τους και να πεθαίνουν.

Οι αυτοψίες απεκάλυψαν ότι οι εγκέφαλοι τους είχαν κυριολεκτικά γίνει σαν χυλός.
Από τα πειράματα των Ιαπώνων είχαν προσβληθεί από την ασθένεια των «τρελλών αγελάδων».

Όταν ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε, ο Δρ. Ishii Shiro, ο γιατρός που είχε στρατολογηθεί ως στρατηγός στον Ιαπωνικό στρατό, έτσι ώστε να μπορεί να πάρει τον έλεγχο των Ιαπωνικών βιολογικών προγραμμάτων για βιολογικό πόλεμο, είχε αιχμαλωτισθεί.
Του εδόθη η εκλογή να διαλέξει μεταξύ μιας δουλειάς στον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών ή το να εκτελεστεί σαν εγκληματίας πολέμου.
Χωρίς κανένα δισταγμό, ο Δρ. Ισίη διάλεξε να δουλέψει με τον Αμερικανικό στρατό ώστε να τους εξηγήσει πως οι Ιάπωνες είχαν προκαλέσει την ασθένεια των τρελλών αγελάδων στην Ινδιανική φυλή.
(Από ό,τι φαίνεται τους εξήγησε αρκούντως καλά).

Το 1957, όταν η ασθένεια είχε αρχίσει να περνά μια περίοδο ακμής ανάμεσα στην ινδιανική φυλή, ο Δρ. Κάρλτον Κατζούσεκ του Αμερικανικού Ινστιτούτου Υγείας βρέθηκε στην Νέα Γουινέα ώστε να ανακαλύψει πως τα μολυσμένα μυαλά των προβάτων, από τον ιό Βίσνα, τους επηρέασαν.
Ο επιστήμονας πέρασε εκεί αρκετά χρόνια, μελετώντας τους Ινδιάνους και έγραψε μια εκτενή αναφορά.
Κέρδισε το νόμπελ για την «ανακάλυψη» της ασθενείας Κουρού στην φυλή Φορ.

Δοκιμές με καρκινογόνες ουσίες επάνω από το Γουίνιπεγκ, στην Μανιτόμπα

Το 1953 η Αμερικανική κυβέρνηση ζήτησε από την Καναδική κυβέρνηση, αν μπορούσε να δοκιμάσει χημικές ουσίες επάνω από την πόλη Γουίνππεγκ.
Ήταν μια μεγάλη πόλη με 500.000 ανθρώπους, μακρυά από ο,τιδήποτε άλλο.

Ο αμερικάνικος στρατός ψέκασε αυτό το καρκινογόνο χημικό σε 1000% αραιωμένη μορφή, το οποίο όπως είπαν θα ήταν τόσο αραιωμένο που κανένας δεν θα αρρώσταινε πάρα πολύ, εν τούτοις αν οι άνθρωποι κατέφευγαν στις κλινικές με συνάχι, πονόλαιμο ή βουητό στα αυτιά τους, έτσι οι ερευνητές θα μπορούσαν να καθορίσουν ποια ποσοστιαία αναλογία θα είχε αναπτύξει καρκίνο αν το χημικό είχε χρησιμοποιηθεί στην πλήρη ισχύ του.
Εντοπίσαμε μαρτυρίες ότι οι Αμερικάνοι είχαν όντως ψεκαστεί με αυτό το καρκινογόνο χημικό, με Θειούχο Ψευδάργυρο και Κάδμιο – επάνω από το Γουίνιπεγκτο 1953.

Γράψαμε στην Κυβέρνηση του Καναδά, εξηγώντας ότι έχουμε ακλόνητες αποδείξεις του ψεκάσματος και ζητώντας τους να μας ενημερώσουν πόσο υψηλά στην κυβέρνηση είχε φθάσει η άδεια για ψεκασμό.
Δεν πήραμε ποτέ απάντηση.

Λίγο αργότερα, στις 14 Μαίου το 1997 το Πεντάγωνο συγκάλεσε συνέντευξη τύπου, όπου και παρεδέχτη τι είχαν κάνει.
Ο Ρομπερτ Ρούσσο, γράφοντας στην «Τορόντο Σταρ» από την Ουάσιγκτον, ανέφερε την παραδοχή του Πενταγώνου, ότι δηλαδή το 1953 είχε εξασφαλίσει την άδεια από την Καναδική κυβέρνηση να πετάξουν επάνω από την πόλη Γουίνπεγκ και να ψεκάσουν την χημική ουσία, η οποία έπεσε επάνω σε παιδιά που πήγαιναν σχολείο, νοικοκυρές που άπλωναν την μπουγάδα τους και ανθρώπους που πήγαιναν στην δουλειά. (11)
Τα αεροπλάνα και τα φορτηγά του αμερικανικού στρατού εξαπέλυσαν τα χημικά 36 φορές σε διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου του 1953.

11. Toronto Star, May 15, 1997.

Το Πεντάγωνο πήρε τα στατιστικά στοιχεία, τα οποία ανέφεραν ότι εάν η χημική ουσία που εξαπελύθη είχε όλη της την δύναμη, περίπου το ένα τρίτο του πληθυσμού του Γουίνιπεγκ θα εμφάνιζε καρκίνο μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.
Ένας καθηγητής, ο Δρ. Hugh Fudenberg , δύο φορές προτεινόμενος για βραβείο νόμπελ, έγραψε ένα άρθρο σε ένα περιοδικό, δηλώνοντας ότι το Πεντάγωνο την έβγαλε καθαρή με αυτό, γιατί δύο ερευνητές από το Σάντπουρι του Οντάριο, ο Ντον Σκοτ και ο γιός του, Μπίλ Σκοτ, το είχαν αποκαλύψει στο κοινό.
Ωστόσο, όλη η δουλειά του ποδαριού έγινε από άλλους ερευνητές!

Στην πραγματικότητα ο αμερικανικός στρατός είχε διεξαγάγει μια σειρά δοκιμών εξομοιώσεως με βακτηριογόνο πόλεμο επάνω από το Γουίνιπεργκ.
Το Πεντάγωνο είπε ψέμματα στον δήμαρχο για τις δοκιμές, λέγοντας ότι δοκίμαζαν μια χημική ομίχλη επάνω από την πόλη, η οποία θα προστάτευε την Γουίνιπεργκ σε περίπτωση πυρηνικής επιθέσεως.
Μια αναφορά εξουσιοδοτημένη από το αμερικανικό Κογκρέσο, με πρόεδρο τον Δρ. Ρότσερτ Χέντερσον, αναφέρει, τις 32 αμερικανικές πόλεις και κομητείες που χρησιμοποιήθηκαν σαν δοκιμαστικές τοποθεσίες.

Το μυκόπλασμα Brucella και η ασθένεια

Το παθογόνο του Έιντς (AIDS) είχε δημιουργηθεί από ένα βακτήριο την Brucella το οποίο είχε μεταλλαχτεί με ένα ιό Βίσνα και μετά η τοξίνη είχε αποσπαστεί σαν μόριο DNA με το όνομα μυκόπλασμα.
Είχαν χρησιμοποιήσει το ίδιο μυκόπλασμα για να αναπτύξουν εξουδετερωτικές ασθένειες όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, η κολίτιδα, η νόσος του Κρον (Crohn’s colitis) και ασθένειες όπως η Lyme κ.τ.λ.

Στο προαναφερθέν έγγραφο του Αμερικανικού Κογκρέσου για μια συνάντηση που έγινε στις 9 Ιουνίου το 1969.

Το Πεντάγωνο παρέδωσε μια αναφορά στο Κογκρέσο σχετικά με τα βιολογικά όπλα.

12. Dr Donald MacArthur, Pentagon, Department of Defense Appropriations for 1970, Hearings, Monday June 9, 1969, ibid., p.129.

Το Πεντάγωνο δήλωνε: «Συνεχίζουμε την ανάπτυξη εξουδετερωτικών όπλων».

Ο Δρ. Μακ Άρθρουρ, που ήταν επικεφαλής της έρευνας, ανέφερε: «Αναπτύσσουμε ένα νέο θανατηφόρο όπλο, έναν χημικό βιολογικό παράγοντα που δεν υπάρχει στην φύση, και για το οποίο κανένα φυσικό αντίσωμα δεν μπορεί να αποκτηθεί».

Σε εργαστήρια σε όλη την Αμερική και σε κάποια στον Καναδά, συμπεριλαμβανομένου και του Πανεπιστημίου της Alberta, η Αμερικανική κυβέρνηση ήταν ο αρχηγός στην ανάπτυξη του ιού του Έιτς για σκοπούς ελέγχου του πληθυσμού.

Όταν οι επιστήμονες το είχαν τελειοποιήσει, η κυβέρνηση έστειλε ιατρικές ομάδες από το Κέντρο Ελέγχου Επιδημιών, – κάτω από τις οδηγίες του Δρ. Ντόναλτ Χέντερσον, αυτού που ερεύνησε το 1957 την επιδημία της χρόνιας κοπώσεως στην Πούντα Κόρτα, κατά την διάρκεια του 1969 έως το 1971 στην Αφρική και ορισμένες άλλες χώρες όπως η Ινδία, το Νεπάλ και το Πακιστάν εκεί όπου πίστευαν ότι ο πληθυσμός γινόταν πολύ μεγάλος.

13. Henderson, Donald A., «Smallpox: Epitaph for a Killer», National Geographic, December 1978, p. 804.

Τους έδωσαν δωρεάν όλα τα απαραίτητα εμβόλια ενάντια στην ευλογιά, μετά όμως από 5 χρόνια, αφότου πήραν τα εμβόλια το 60% αυτών που είχαν εμβολιαστεί υπέφεραν από AIDS.

Δοκίμασαν να κατηγορήσουν τους πιθήκους, που είναι ανοησία.
Μία επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας κατέφυγε στον ισχυρισμό ότι ενόσω μελετούσε τους ιστούς ενός νεκρού χιμπατζή βρήκε ίχνη HΙV.
Ο χιμπαντζής που είχε εξετασθεί, είχε γεννηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από 23 χρόνια.
Είχε ζήσει όλη του την ζωή σε αμερικανικά εργαστήρια, όπου χρησιμοποιείτο ως πειραματόζωο στην ανάπτυξη τέτοιων ασθενειών.
Όταν πέθανε, το σώμα του μετεφέρθη σε έναν αποθηκευτικό χώρο όπου είχε μπεί σε γρήγορη κατάψυξη και αποθηκεύτηκε σε περίπτωση που θα ήθελαν να τον αναλύσουν αργότερα.
Μετά απεφάσισαν ότι δεν είχαν αρκετό χώρο για αυτόν, έτσι είπαν «Υπάρχει κάποιος που να θέλει τον νεκρό αυτόν χιμπαντζή;» και η ερευνήτρια αυτή από το Αρκάνσας είπε: «Ναι. Στείλτε τoν κάτω στο Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας. Είμαστε ευτυχισμένοι που μπορέσαμε να τον πάρουμε.»
Τον μετέφεραν εκεί και βρήκαν τον ιό HIV επάνω του.

Ο ιός αυτός απεκτήθη από τον χιμπατζή στα εργαστήρια όπου γίνονταν οι δοκιμές.

14. Blum, Deborah, The Monkey Wars, OxfordUniversity Press, New York, 1994.

Σύνδρομο χρόνιας κοπώσεως / Μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα

Το σύνδρομο της χρονίου κοπώσεως ονομάζεται πιο επιστημονικά μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα.

Το όνομασύνδρομο χρονίας κοπώσεως είχε δοθεί από το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας γιατί ήθελαν να το υποβαθμίσουν και να κάνουν την ασθένεια να φαίνεται μικρότερη σε κίνδυνο.
Μια μαγνητική τομογραφία (MRI) του εγκεφάλου ενός εφήβου κοριτσιού με το σύνδρομο της χρονίας κοπώσεως έδειξε πολλές μεγάλες πληγές ή διάστικτες βλάβες στην περιοχή του αριστερού μετωπικού λοβού, όπου τμήματα του εγκεφάλου είχαν κυριολεκτικά διαλυθεί και αντικατεστάθησαν από επουλωμένους ιστούς.
Αυτό προκαλεί γνωσιακή δυσλειτουργία , εξασθένηση της μνήμης κ.τ.λ.

Και ποιος ήταν ο λόγος των πληγών: Το μυκόπλασμα.

Έτσι αυτό είναι μια χειροπιαστή φυσική απόδειξη των τραγικών αυτών ασθενειών, παρότι οι γιατροί συνεχίζουν να λέγουν ότι δεν ξέρουν από που προέρχεται ή τι μπορούν να κάνουν για αυτό.
Πολλοί άνθρωποι με το σύνδρομο της χρονίας κοπώσεως, της μυαλγικής εγκεφαλομυελίτιδας και της ινομυαλγίας που αποτείνονται στην καναδική Επιτροπή Επιδόματος, θα απορριφτούν γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν ότι είναι άρρωστοι.

Κατά την διάρκεια του 1999 έχω κάνει πολλές εκκλήσεις στην Καναδική υπηρεσία Συντάξεως και στον Σύνδεσμο Αποζημιὠσεως Εργαζομένων (WCB) εκ μέρους των ανθρώπων που είχαν απορριφθεί.
Είχα προβάλει αποδείξεις για αυτές τις ασθένειες και όλοι αυτοί οι άνθρωποι είχαν όλοι πάρει τις συντάξεις τους βάσει των αποδείξεων που προέβαλα.

Για παράδειγμα, τον Μάρτιο του 1999, είχα επικαλεστεί το Σύνδεσμο Αποζημιώσεως Εργαζομένων, εκ μέρους μιας κυρίας με ινομυαλγία που της είχαν αρνηθεί την σύνταξη της το 1993.
Ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου είχε έλθει στο Σάντπουρι να ακούσει την υπόθεση και του έδειξα αρκετά ντοκουμέντα τα οποία απεδείκνυαν ότι η συγκεκριμένη κυρία ήταν σωματικά άρρωστη μεινομυαλγία.
Είναι μια ασθένεια που προκαλεί σωματική ζημία και ο παράγοντας της αρρώστιας αυτής ήταν το μυκόπλασμα.

Ο τύπος άκουγε για τρεις ώρες και μετά μου είπε: «Κύριε Σκότ, πως γίνεται εγώ να μην έχω ακούσει κάτι για αυτό;»
Του απήντησα: «Έχουμε φέρει στο Σάλτσπουρι την καλλίτερη αυθεντία σ’ αυτόν τον τομέα, για να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα και ούτε ένας γιατρός δεν εμφανίστηκε στην παρουσίαση».

Ψάχνοντας για μυκόπλασμα στο δικό σου σώμα.

Εξέταση αλυσιδωτής αντιδράσεως πολυμεράσης.

Συνήθως δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες γι’ αυτόν τον παράγοντα, γιατί πρώτα απ’ όλα, το μυκόπλασμα είναι ένας μικροσκοπικός παθογόνος παράγοντας.
Εκατό χρόνια πριν, κάποιοι θεωρητικοί ιατρικοί επιστήμονες φαντάζονταν ότι πρέπει να υπάρχει μια μορφή ασθενειών μικρότερη από τα βακτήρια και τους ιούς.
Ο παθογόνος αυτός οργανισμός, το μυκόπλασμα, είναι τόσο μικρό που οι δοκιμές αίματος και ιστών δεν αποκαλύπτουν την παρουσία του ως την πηγή της ασθένειας.

Ο γιατρός μπορεί να σου διαγνώσει ασθένεια Άλτσχάιμερ, και θα πει: «Κόλλη, δεν ξέρουμε από που προκαλείται το Άλτσχάιμερ. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι ο εγκέφαλος αρχίζει να φθείρεται, τα κύτταρα να σπάζουν, το περινεύριο να διαλύεται και ούτω καθ’ εξής.»

Ή αν έχεις το σύνδρομο της χρονίας κοπώσεως, ο γιατρός δεν θα μπορεί να βρει τα αίτια της ασθενείας σου με τις συνηθισμένες αιματολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Το μυκόπλασμα ήταν αδύνατο να εντοπισθεί μέχρι πριν από 30 χρόνια, όταν ανεπτύχθη η εξέταση της πολυμεριστικής αλυσιδωτής αντιδράσεως (PCR), κατά την οποία εξετάζεται ένα δείγμα του αίματός σου, αφαιρούνται τα κατεστρεμμένα σωματίδια και υποβάλλονται σε μια αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης.
Αυτό προξενεί την διάσπαση του DNA των σωματιδίων.
Τα σωματίδια τότε τοποθετούνται σε ένα θρεπτικό διάλυμα, το οποίο προκαλεί το DNA να ξαναμεγαλώσει στην κανονική του μορφή.
Αν παραχθεί ικανοποιητική ποσότητα, η μορφή μπορεί να αναγνωρισθεί, ώστε να μπορεί να καθορισθεί αν πρόκειται για την Brucella ή κάποιον άλλον παράγοντα που κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο μυκόπλασμα.

Αιματολογική εξέταση

Αν εσύ ή κάποιος από την οικογένειά σου έχει μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα, ινομυαλγία, σκλήρυνση κατά πλάκας, ή Αλτσχάιμερ, μπορείτε να στείλετε ένα δείγμα αίματος για ανάλυση στον Δρ. Les Simpson στην Νέα Ζηλανδία.
Αν είσαι άρρωστος με αυτές τις ασθένειες, τα ερυθρά αιμοσφαίρια δεν θα έχουν το φυσιολογικό σχήμα ντόνατ ικανά να συμπιέζονται και να πιέζονται μέσα στα τριχοειδή αγγεία, αλλά θα διογκώνονται σαν παραγεμισμένα ντόνατς τα οποία δεν θα μπορούν να συμπιέζονται.
Τα κύτταρα μεγεθύνονται και φουσκώνουν γιατί ο μόνος τρόπος για να ζήσει το μυκόπλασμα είναι λαμβάνοντας προσχηματισμένες στερόλες από το κύτταρο που φιλοξενείται.

Μια από τις καλλίτερες πηγές των προσχηματισμένων στερολών είναι η χοληστερόλη και η χοληστερόλη είναι αυτή που δίνει στα κύτταρα σου την ευκαμψία.
Αν η χοληστερόλη καταναλώνεται από το μυκόπλασμα τα ερυθρά αιμοσφαίρια φουσκώνουν και δεν χωρούν να περάσουν εύκολα, και το άτομο αρχίζει να νοιώθει όλα τα άλγη και τους πόνους και την ζημία που προκαλεί στον εγκέφαλο, την καρδιά, το στομάχι, τα πόδια και ολόκληρο το κορμί γιατί σταματά η δίοδος στο αίμα και στο οξυγόνο.
Και είναι γι’ αυτό που οι άνθρωποι με ινομυαλγία και το σύνδρομο της χρονίας κοπώσεως περνούν τόσο δύσκολες ημέρες.

Όταν το αίμα σταματά να τροφοδοτεί τον εγκέφαλο, εμφανίζονται διάστικτες βλάβες γιατί αυτά τα μέρη του εγκεφάλου πεθαίνουν.
Το μυκόπλασμα θα εισχωρήσει σε μυϊκά τμήματα της καρδιάς ειδικότερα στην κοιλία της καρδιάς, και τα κύτταρα αυτά θα πεθάνουν.

Μερικοί άνθρωποι έχουν κύτταρα στις πλευρικές αμυγδαλές του εγκεφάλου που φέρουν γενετικές προδιαθέσεις ώστε να δεχθούν το μυκόπλασμα και αυτό προκαλεί στις πλευρικές αμυγδαλές του εγκεφάλου φθορά και θάνατο.
Αυτό οδηγεί στην σκλήρυνση κατά πλάκας , που θα προχωρήσει μέχρι να καταστήσει τα άτομα σε πλήρη ανικανότητα, τις πιο πολλές φορές, πεθαίνουν πρόωρα.

Το μυκόπλασμα θα εισχωρήσει στο παχύ έντερο, μέρη του οποίου θα πεθάνουν, συνεπώς θα προκαλέσει κολίτιδα.

Όλες αυτές οι ασθένειες προκαλούνται από τις εκφυλιστικές ιδιότητες του μυκοπλάσματος.

Στις αρχές του 2000, κάποιος κύριος από το Σάτπερι μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι είχε ινομυαλγία.

Είχε αποτανθεί για σύνταξη αλλά είχε απορριφθεί γιατί ο γιατρός του είπε ότι αυτά τα έβγαζε από το μυαλό του και δεν υπήρχε κάποια εξωτερική απόδειξη.
Του έδωσα την κατάλληλη φόρμα και το μπουκαλάκι και έστειλε ο ίδιος δείγμα αίματος στον Δρ. Σίμπσον για εξέταση.
Την εξέταση την έκανε με την έγκριση του οικογενειακού του γιατρού και τα αποτελέσματα από τον Δρ. Σίμπσον έδειξαν ότι μόνο το 4% των ερυθρών αιμοσφαιρίων του, λειτουργούσαν κανονικά και μετέφεραν την κατάλληλη ποσότητα οξυγόνου στο καημένο κορμί του, δεδομένου ότι το 83% ήταν φουσκωμένα, μεγεθυσμένα και σκληρυμένα και δεν κυκλοφορούσαν στα τριχοειδή αγγεία χωρίς ένα τεράστιο βαθμό πιἐσεως και δυσκολίας.

Αυτές είναι οι φυσικές μαρτυρίες από την ζημία που έχει γίνει.

Ηλεκτροκαρδιογράφημα

Μπορείς επίσης να ζητήσεις από τον γιατρό σου ένα 24ώρο ηλεκτροκαρδιογράφημα Holter.
Γνωρίζεις βέβαια, ότι το ηλεκτρο­καρδιογράφημα είναι το μέτρημα του καρδιακού παλμού και δείχνει τι συμβαίνει στην δεξιά καρδιακή κοιλότητα, στην αριστερή καρδιακή κοιλότητα κ.τ.λ.
Η εξέταση δείχνει ότι 100% των ασθενών με σύνδρομο χρονίας κοπώσεως και ινομυαλγίας, έχουν ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς.

Κατά διαφόρους περιόδους στο 24ώρο, η καρδιά αντί να δουλεύει κανονικά πάει «ΜΠΟΥΜ-μπουμ. μπουμ-ΜΠΟΥΜ», κάθε τόσο και ξανά κτυπά όπως «μπουμμπουμμπουμμπουμμπουμμπουμμπουμμ πουμ».
Τα κύματα-Τ (τα κύματα ονομάζονται P,Q,R, S και Τ) κανονικά έχουν μια κορυφή στην συνέχεια ηρεμούν και ξεκινούν ξανά με τα Ρ-κύματα.

Στούς ασθενείς με σύνδρομο χρονίας κοπώσεως και ινομυαλγίας τα κύματα-Τ ισοπεδώνονται, ή πιο σωστά αντιστρέφονται. Αυτό σημαίνει ότι το αίμα στην δεξιά κοιλότητα της καρδιάς δεν πιέζεται προς τα επάνω διά μέσου της αορτής και γύρω από όλο το σώμα.

Ο πελάτης μου από το Σάλτπερι είχε κάνει αυτό το τεστ και με επιφώνημα εκπλήξεως απήντησε για τα αποτελέσματα:

«Η διαμόρφωση των Τ και S-Τ υποδεικνύουν ένα είδος πιέσεως στην αριστερή κοιλία της καρδίας, αν και η ηλεκτρική τάση και τα άλλα είναι κανονικά·».

Ο γιατρός δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί τα Τ-κύματα δεν λειτουργούσαν κανονικά.

Ανέλυσα την αναφορά του ασθενή που είχε απορριφθεί από την καναδική υπηρεσία Συντάξεως και την έστειλα ξανά. Ανταπέδωσαν λέγοντας:

«Φαίνεται ότι έχουμε κάνει λάθος. Είμαστε πρόθυμοι να σου δόσουμε μια ακρόαση όπου θα μπορέσεις να μας το εξηγήσεις με πιο πολλές λεπτομέρειες».

Έτσι δεν είναι όλα στην φαντασία σου.
Υπάρχει πραγματική ζημία στην καρδιά.
Η αριστερή κοιλία της καρδιάς όντως δείχνει ουλές.

Γι’ αυτό σε πολλούς ανθρώπους, που διαγιγνώσκεται καρδιακό πρόβλημα όταν αναπτύξουν ινομυαλγία είναι όμως ένα από τα πολλά προβλήματα, γιατί το μυκόπλασμα μπορεί να κάνει οποιαδήποτε ζημιά.

Τεστ ποσότητος αίματος

Μπορείς επίσης να ζητήσεις από τον γιατρό σου μια εξέταση ποσότητος αίματος.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να διαθέτει ένα συγκεκριμένο ποσοστό αίματος ανά μονάδα βάρους σε σχέση με το βάρος του σώματός του.
Έχει παρατηρηθεί ότι οι άνθρωποι με ινομυαλγία, σύνδρομο χρονίας κοπώσεως, σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες αρρώστιες δεν έχουν την κατάλληλη ποσότητα αίματος που χρειάζεται το σώμα τους ώστε να λειτουργεί κανονικά. Οι γιατροί δεν έχουν τη κατάλληλη γνώση για αυτό.
Η εξέταση αυτή μετρά το ποσοστό αίματος στο ανθρώπινο σώμα παίρνοντας 5cc αίματος, βάζουν ένα ανιχνευτή μέσα στο αίμα και μετά το τοποθετούν και πάλι στο σώμα.

Μια ώρα αργότερα, παίρνουν ξανά 5cc και ψάχνουν για τον ανιχνευτή.
Όσο πιο πηκτό και πιο χαμηλό είναι το ποσοστό του αίματος, τόσους πιο πολλούς δείκτες θα βρουν.

Η ανάλυση ενός από τους πελάτες μου δηλώνει ότι: «Ο ασθενής αυτός ήλθε για εξέταση των ερυθρών αιμοσφαιρίων.
Η ποσότητα των ερυθρών αιμοσφαιρίων ήταν 16.9 μιλιγκράμ ανά κιλό του βάρους του σώματος του.
Η φυσιολογική ποσότητα είναι 25 με 35 μιλιγκράμ ανά κιλό.
Ο ασθενής αυτός είχε 36% λιγότερο αίμα στο σώμα του, από όσο χρειάζεται ένα σώμα για να λειτουργεί κανονικά.»
Και ο γιατρός αγνοούσε ακόμα και την ύπαρξη της εξετάσεως αυτής.

Αν χάσεις 36% από το αίμα σου σε κάποιο ατύχημα, πιστεύεις ότι ο γιατρός θα σου πει πως είσαι μια χαρά, θα αρχίσεις να χορεύεις και θα το ξεπεράσεις;
Θα σε στείλουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο και θα σου αρχίσουν μετάγγιση αίματος.

Οι τραγικοί αυτοί άνθρωποι με αυτές τις απαίσιες ασθένειες λειτουργούν με 7% έως 50% λιγότερο αίμα από ό,τι το σώμα τους χρειάζεται για να λειτουργεί.

Ανατροπή της ζημίας

Το σώμα επανορθώνει από μόνο του την ζημία.

Οι ζημίες στον εγκέφαλο από την χρόνια κόπωση και την ινομυαλγία θα επιδιορθωθούν.
Υπάρχει μια κυτταρική επιδιόρθωση που δουλεύει συνέχεια.

Το μυκόπλασμα όμως μετακινείται στο επόμενο κύτταρο.

Στα αρχικά στάδια μιας ασθενείας, η δoξυκυκλίνη (doxycycline) μπορεί να αναστρέψει την διαδικασία της ασθενείας.

Είναι ένα αντιβιοτικό από τις τετρακυκλίνες, αλλά δεν είναι βακτηριοκτόνο, είναι βακτηριοστατικό και σταματούν την ανάπτυξη του μυκοπλάσματος.

Και αν η εξάπλωση του μυκοπλάσματος σταματήσει για αρκετό χρονικό διάστημα, τότε μετά αναλαμβάνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η θεραπεία της τοξικοδακτυλοποιήσεως αναφέρεται σε ένα έγγραφο του ειδικού καθηγητή Κάρθ Νίκολσον, του Ινστιτούτου Μοριακής Ιατρικής.

Ο Δρ. Νίκολσον είναι αναμεμειγμένος στο 8 εκατομμυρίων δολαρίων ερευνητικό πρόγραμμα για το μυκόπλασμα που χρηματοδοτείται από τον Αμερικανικό στρατό και με επικεφαλής τον Δρ. Τσαρλς Έιντζελ του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας.

Το πρόγραμμα εξετάζει 450 βετεράνους του Πολέμου στον Κόλπο, γιατί υπάρχουν αποδείξεις που υποδηλώνουν ότι το σύνδρομο του Πολέμου στον Κόλπο είναι ακόμα μια ασθένεια (ή μια σειρά από ασθένειες) που προκαλείται από το μυκόπλασμα.

15. Nicholson, G. 1., «Doxycycline treatment and Desert Storm», JAMA 1995;273:61 8-619.

Σχετικά με τον συγγραφέα:

Ο Ντόναλτ Σκοτ, ΜΑ, MSs, είναι συνταξιούχος καθηγητής σχολείου και καθηγητής πανεπιστημίου.

Είναι επίσης βετεράνος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και του απονεμήθηκε το άστρο του Βορείου Ατλαντικού, το μετάλλιο για εθελοντική υπηρεσία το 1939-1945 και το μετάλλιο της Νίκης.
Είναι επί του παρόντος Πρόεδρος του Ερευνητικού Ιατρικού Ιδρύματος για τον Κοινό Αγώνα, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφοσιωμένος στην έρευνα για τις εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού συστήματος.

Είναι επίσης βοηθός καθηγητής στο Ινστιτούτο Μοριακής Ιατρικής και εκδίδει και συντάσσει το περιοδικό για Εκφυλιστικές Ασθένειες.

Έχει ερευνήσει εκτενώς τις εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού συστήματος, τα τελευταία πέντε χρόνια, και έχει γράψει αρκετά έγγραφα για την σχέση μεταξύ των εκφυλιστικών ασθενειών και του παθογόνου μυκοπλάσματος, που ονομάζεται Mycoplasma termentans.

Η έρευνα του στηρίζεται επάνω σε ακλόνητες κυβερνητικές αποδείξεις.

By Donald W. Scott MA, MSc. Ó 2001

Επιμέλεια
Ευαγγέλου Μαριάννα
βιοχημικός Μs

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply

Discover more from Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading