Καὶ ξαφνικὰ ἡ Τζάκρη ἔγινε πατριώτισσα…

 Ἀπὸ πρὸ χθές, ποὺ μάθαμε τὰ καμώματά της, ξεκίνησε τὸ διαφημιστικὸ παιχνίδι ἀναδείξεῶς της σὲ «ἡρωΐδα».
Ἀπὸ πρὸ χθὲς μαθαίνουμε πὼς ἡ γυναίκα αὐτὴ εἶχε ἀρχιδι@ καὶ πὼς δὲν εἶναι @ρχίδι ἡ ἴδια.
Ἀπὸ πρὸ χθὲς διαπιστώνουμε πὼς εἴχαμε μέσα στὴν βο(υ)λὴ μία μεγάλη πατριώτισσα, ποὺ τόσον καιρὸ ἀγνοούσαμε.

Ξεχάσαμε τὴν λαθρολαγνεία της φυσικά…
Μία λαθρολαγνεία ποὺ ὅταν κατετέθῃ τὸ σχετικὸ νομοσχέδιο, ἀπὸ τὸν σαρ-Ῥαγκούση, ἔσπευσε νὰ ἐκφράσῃ μὲ ὅλες της τὶς δυνάμεις τὴν χαρά της καὶ τὴν στήριξί της.
Ξεχάσαμε τὸ ὅ,τι δὲν γνώριζε τὸ τὶ ψήφιζε…


ἀλλὰ τὸ ψήφιζε…
Ὑποκρισία; Βλακεία; Ἤ ἁπλῶς βόλεμα;

Πάκης, ὁ συνταγματολόγος!!!

Μὰ καὶ προσφάτως, ὅταν τὸ ΣτΕ ἀπεφάνθῃ πὼς ὁ λαθρονόμος εἶναι ἀντισυνταγματικὸς ἡ μανδὰμ Τζάκρη ἔσπευσε νὰ δηλώσῃ:

«Η διαρροή του αποτελέσματος της διάσκεψης της Ολομέλειας του ΣτΕ για το θέμα της αντισυνταγματικότητας του νόμου 3838/2010 αποτελεί σοβαρό ατόπημα”, τονίζει η κυρία Τζάκρη και προσθέτει:
 “Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει υπεύθυνη τοποθέτηση για τις συνέπειες της απόφασης έως ότου αυτή δημοσιευτεί σύμφωνα με το νόμο και γίνει γνωστό το σκεπτικό της.

Επισημαίνω δε, ότι καμία νομοθετική πρωτοβουλία δεν μπορεί να αναληφθεί χωρίς τη συμφωνία όλων των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση”.
 Απορώ πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ψηφίζουν το ΠΑΣΟΚ και ειδικά κάτι πολιτικούς σαν την κα Τζάκρη.. που σε εκπομπή του Χατζηνικολάου είχε δηλώσει πως το νομοσχέδιο Ραγκούση δίνει ιθαγένεια μόνο σε νόμιμους μετανάστες…και μετά από λίγο αυτοαναιρέθηκε δηλώνοντας πως στην Ελλάδα οι μετανάστες έρχονται μόνο παρανόμως…»

πηγή

Εἶναι αὐτὴ ποὺ ὅταν ψηφίζονταν στὴν βο(υ)λὴ τὰ μνημόνια κυκλοφοροῦσε μὲ μερικῶν χιλιάδων εὐρὼ κοσμήματα καὶ φορέματα, προκαλῶντας, ἀφ΄ ἑνὸς τὸ δημόσιον αἴσθημα, καὶ ἀποδεικνύοντας, ἀφ΄ ἑτέρου, πὼς ἔχου,ε νὰ κάνουμε μὲ ἕνα ἄτομο ποὺ ἀδυνατεῖ νὰ ἀντιληφθῇ πὼς στὴν Ἑλλάδα διαβιοῦν ἀπὸ ἀρχαιοτάτων ἐτῶν Ἕλληνες κι ὄχι κορόιδα.

Εἶναι αὐτὴ ποὺ διετήρησε ὑψηλὰ τὸ ἐπίπεδον τοῦ ῥουσφετιοῦ στὴν ἐκλογική της περιφέρεια μὲ πολλοὺς τρόπους.

Παράδειγμα πρῶτον:

Το έκανε το θαύμα της η κυρία Τζάκρη. Ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να χτυπήσει την διαπλοκή και το ρουσφέτι, και παράλληλα να πείσει δεκάδες ΟΤΑ για την αναγκαιότητααλλά και ορθότητα του σχεδίου Καλλικράτης, ο Υπουργός Εσωτερικών κύριος Ραγκούσης της έκανε το μεγαλύτερο ρουσφέτι κόντρα σε ΟΛΑ τα θεσμικά όργανα του Νομού Πέλλας, παρότι υπήρχαν ομόφωνες αποφάσεις να γίνουν ΤΡΕΙΣ Δήμοι στο Ν. Πέλλας. Ενδεικτικά αναφέρω:
· Ομόφωνη απόφαση της ΤΕΔΚ Ν. Πέλλας
· Ομόφωνη απόφαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πέλλας
· 10 εκ των 11 δημάρχων συμφώνησαν και υπέγραψαν επιστολή την οποία έστειλαν στον Υπουργό για τρεις δήμους
· Πλήθος φορέων (Ιατρικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, Επιμελητήριο, ΔΟΕ-ΟΛΜΕ, κτλ)
· ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα

Σύσσωμη η κοινωνία του Νομού Πέλλας περίμενε ότι οι τρεις πρώην διοικητικές επαρχίες θα γίνονταν αντίστοιχα Δήμοι στα φυσικά τους όρια, όπως προέβλεπε και η μελέτη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αντί αυτού, το Νομοσχέδιο που κατατέθηκε στο Κοινοβούλιο προβλέπει ΤΕΣΣΕΡΙΣ Δήμους από 11. Δημιουργούνται οι εξής δήμοι: Πέλλας με πληθυσμό 69 χιλιάδες κάτοικους, Αλμωπίας με 27, Έδεσσας με 29 και Σκύδρας με 20. Δημιουργεί ένα δήμο-τέρας και απέναντί του ……..άλλους τρεις με συνολικό πληθυσμό περίπου ανάλογο του πρώτου. Αποτέλεσμα, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας, είναι να διακυβεύεται η βιωσιμότητα των άλλων δήμων.

πολιτικὸ καφενεῖο

Παράδειγμα δεύτερον:

Ο λόγος για την υφυπουργό Εσωτερικών με έδρα την Μακεδονία, Θεοδώρα Τζάκρη ( που προ ημερών είχε προκαλέσει το κοινό αίσθημα, όπως είχαμε γράψει, με το φόρεμα και την εμφάνισή της αξίας 10.000 Ευρώ ) που φέρεται να εμπλέκεται σε ένα όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων συγγενών και συγχωριανών της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Θεοδώρα Τζάκρη προσέλαβε 36 συγγενείς και συγχωριανούς της από τους συνολικά 300 υποψηφίους σε διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού για το Μουσείο της Πέλλας.

Η εφημερίδα δημοσιεύει την λίστα της ντροπής με τους 36 συγγενείς και συγχωριανούς της υφυπουργού Εσωτερικών, από την οποία φαίνεται πως όλοι είναι γνωστοί της από συγγενείς εώς ξαδέλφια.
Τζάκρης Νεοκλής (ξάδερφος), Τζάκρη Βασιλική (ξαδέρφη), Καραμούζα Πολυξένη (ξαδέρφη), Ναίτ Ηλιάδου Τζουλί Άνν (συγγενής), Στόγιος Γεώργιος (Ξάδερφος), Τομπάζη Μαρία (συγγενής), Τζιαφτάνη Χριστίνα (ξαδέρφη), Βλαδίτση Χρυσάνθη (ξαδέρφη), Δούλη Ευαγγελία (ξαδέρφη) κλπ….

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Τζάκρη κατάγεται από την Πέλλα όπου εκεί βρίσκεται το εν λόγω Μουσείο και κατοικεί στα Γιαννιτσά, ενώ έχει διατελέσει και αντινομάρχης Πέλλας.

Ένα τοπίο αθεράπευτης παρακμής… Ως πότε επιτέλους το Μαξίμου θα παριστάνει ότι κοιμάται ήσυχο;
Πως να κυβερνηθεί ο τόπος , πώς ν` αντιμετωπιστεί η κρίση υπό τέτοιους όρους;

πηγή

παράδειγμα τρίτον:

(ἀπόσπασις ἐκπαιδευτικοῦ γιὰ χάριν τῆς μανδᾶμ!!!)ἀλήθεια στὸ φῶς

Παράδειγμα τέταρτον

Η υφυπουργός Εσωτερικών κατηγορήθηκε ότι ξόδευε το 1/5 της βουλευτικής αποζημίωσης μόνο στο κομμωτήριο. Ωστόσο, για έναν μόνο καφέ της κυρίας Τζάκρη στο αεροδρόμιο χρειάστηκαν 18 διαφορετικές νομοθετικές διατάξεις, ώστε να μην πληρώσει από το μισθό της 29,30 ευρώ, σύμφωνα με έγγραφο της διεύθυνσης Οικονομικού του υπουργείου Εσωτερικών.

πηγή

Κι ὅλα μαζύ, τὰ παραπάνω, σὲ ἕνα διαφωτιστικὸ κείμενον, ποὺ καταγράφει ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ μόνον ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ἐπιτεύγματα τῆς μανδᾶμ:Η κύρια Τζάκρη απασχόλησε ευρέως τα Μέσα Ενημέρωσης, για πρώτη φορά, τον περασμένο Μάιο, όταν αποκαλύφθηκε πως αυτή η «νέα» πολιτικός, ασχολείτο με παλαιοκομματικές μεθόδους, διορίζοντας στο Μουσείο της Πέλλας 36 συγγενείς της και συγχωριανούς της!

Στριμωγμένη από την κατακραυγή της κοινής γνώμης και απομονωμένη από τους συναδέλφους της βουλευτές, που έβλεπαν τους πολίτες να τους βρίζουν για τα ρουσφέτια μιας κυρίας Τζάκρη, η κυρία υφυπουργός αποφάσισε να ασχοληθεί με τα ουσιαστικά καθήκοντά της.

Έτσι, ανέλαβε το ζήτημα του ΧΥΤΑ στην Κερατέα. Δυναμική και αποφασιστική, όπως (θέλει να) είναι η κυρία Υφυπουργός, δεν ίδρωσε το αφτί της στις διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής. Έτσι, όχι μόνο έβαλε τα ΜΑΤ να ξυλοφορτώνουν τους δύσμοιρους κατοίκους, αλλά βγήκε και από επάνω, λέγοντας ουσιαστικά πως δεν μπορεί να πληρώνει ο ελληνικός λαός την Αστυνομία (σημ. για να βαράει τους κατοίκους) και ότι η τοπική κοινωνία της Κερατέας θα πρέπει να αποδεχθεί τον ΧΥΤΑ! Δημοκρατικότατο το επιχείρημα, ε;

Και εντάξει, μπορεί να μην τα καταφέρνει και τόσο με τα καθήκοντά της, αλλά εκεί που θριαμβεύει είναι στις κοσμικές στήλες των περιοδικών. Διότι ναι μεν, είναι υφυπουργός, αλλά δεν παύει να είναι και γυναίκα. Γι’ αυτό και δεν φείδεται χρημάτων όταν πρόκειται για την γκαρνταρόμπα της, η οποία αποτελείται από διαλεκτά κομμάτια υψηλής ραπτικής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα δύο φορέματα, τα τρία ζευγάρια γόβες, τη μία μπλούζα και το ένα παντελόνι που αγόρασε έναντι του ευτελούς ποσού των 4.550 ευρώ. Φυσικά όλα αυτά, η καταγόμενη από την Πέλλα υφυπουργός, κάπου πρέπει να τα επι –δείξει. Για αυτό είναι συχνές – πυκνές οι εμφανίσεις της σε κοσμικές δεξιώσεις και άλλα γκαλά.

πηγή

Γι ν δομε μως κα τν γενικοτέρα εκόνα ποφήνει στ πέρασμά της μανδάμ...

ΗΡΩΙΚΗ” ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….

Η Τζάκρη μόνο πατριώτισσα δεν είναι ούτε έγινε όπως νομίζουν πολλοί επειδή καταψήφισε τον Σαμαροβενιζέλο. Μία πράκτορας είναι των Σκοπιανών όπως ακριβώς και η Ρεπούση που είναι πράκτορας των Τούρκων. Η Τζάκρη  δεν σκέφτηκε ξαφνικά τον Ελληνικό λαό που πνίγεται από τα μνημόνια και καταψήφισε την κυβέρνηση του Σαμαροβενιζέλου… Χέστηκε για τον Ελληνικό λαό, την καρέκλα της, κοιτάει και μόνο… 

Απλά είδε πως το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές δεν μπαίνει καν στη Βουλή αλλά και να μπει η Τζάκρη δεν θα βγει βουλευτής και γιαυτό την έκανε “ηρωικά” ώστε να πάει με το ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι στην Βουλή και με μεγάλα ποσοστά στις ερχόμενες εκλογές οπότε θα έχει πιθανότητες να εκλεγεί… 

Καιρό έψαχνε την αφορμή για μία “ηρωική” έξοδο που να σχετίζεται με το ΣΥΡΙΖΑ…. και ο ηλίθιος Βενιζέλος της έκανε και την χάρη να την διευκολύνει και την διέγραψε, δεν την άφησε να ξεβρακωθεί μόνη της την κατάλληλη στιγμή. Ά ρε χοντρέ, πόσο ηλίθιος είσαι…

γρπρ

Δλα δή, γι ν λέμε τ πράγματα μ τνομά τους, μανδμ τν «κανε» μλαφρ πηδηματάκια, πρ κειμένου ν ξεφύγπ τν Μοίρα τν συναδέλφων της πο προδιαγράφεται τολάχιστον σκληρ καπάνθρωπος… (Κατ τν πιλογν τους φυσικ κα τν συνεπειν ατν….!!!)
ρα, τ σούργελο, γι τποο τσακίστηκαν ΟΛΟΙ ν μς πείσουν περ το πατριωτισμο του, τ μόνον ποπέτυχε ταν παράτασις στν δική της πτώσιν… Μόνον. Διότι κατ τλλα συζητμε γινα κόμη μέλος τς γνωστς θνοκτόνου συμμορίας.

Φιλονόη

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply