Τεχνητὰ φυτικὰ αυγά, τὰ νέα ζόμπυ αὐγά.

Το νέο αυγό των γιάπηδων, ή πως ένας δικηγόρος φτειάχνει αυγά.

Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη και το παραμύθι αρχίζει ή καλύτερα ο μύθος συνεχίζεται.

Ο κακός λύκος, η χοληστερίνη, πουλάει αρκετά αλλά τώρα που αρχίζει να ξεφτίζει, πάμε σε άλλο παραμύθι, μια καινούργια πλύση εγκεφάλου.

Τα αυγά είχαν ενοχοποιηθεί, είχαν σταλεί στο πύρ το εξώτερο,μέσω κυρίως ερευνών που κάνανε σε αυγά σκόνη , είναι η πιο θρεπτική αλλά και η πιο φτηνή πρωτείνη.

Αὐγά, ψέμματα καὶ χοληστερίνη.

Τώρα ο Μπίλ Γκέιτς και οι συνέταιροι του ανακάλυψαν ότι,  μπορεί μεν τα αυγά να μην είναι επιβλαβή για την χοληστερίνη πλέον, αλλά σχεδόν όλα προέρχονται από “μέρη στα οποία ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα ήθελε να παράγεται το φαΐ του”.

Και συνεχίζει,  «Ενενήντα εννέα τοις εκατό των αυγών, γεννιούνται σε σκοτεινές, γεμάτες περιττώματα και με οσμή ούρων αποθήκες”, υποστήριξε μιλώντας στο FoxNews., ο  Josh Tetrick, ιδρυτής της εταιρείας Hampton Creek. «Πέρα από το πρόβλημα της κακοποίησης των πουλερικών, είναι απλά αηδία και προκύπτει κίνδυνος για τη δική μας υγεία».

Μάλιστα, γυρνώντας από την Αφρική εκεί  όπου «δούλευε με φτωχές κοινότητες», (αλήθεια δικηγορικές συμβουλές έδινε;) είδε το φώς το αληθινό και σκέφτηκε πόσο παράλογη έχει καταντήσει η βιομηχανία τροφίμων.

΄Αλλωστε το λέει και ο ίδιος, “Όταν επέστρεψα, ήθελα να δω πως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το επιχειρείν, για να κάνω τη διαφορά”, δήλωσε ο 32χρονος Tetrick.

”Αφού διάβασα πολλά για τη βιομηχανία τροφίμων, κατάλαβα πόσο τρελή είναι”.

Πρώτα ταίζουμε με αρσενικό τα κοτόπουλα, και τα στοιβάζουμε μέσα στα περιττώματα και μετά αφού δημιουργήσαμε το πρόβλημα, σας δίνουμε την ‘’λύση’’.

Η οποία λύση θα μας αποφέρει αρκετά δισεκατομμύρια πάλι.

Καρκίνος, ἀρσενικὸ καὶ ζαμποῦκος

Φυτικό υποκατάστατο αυγού από φυτά που το πουλάμε από αλυσίδες καταστημάτων οργανικών προϊόντων, πιθανότατα δικής τους ιδιοκτησίας.

Μαργαρίνες καὶ φυτικὲς Στερόλες: Πόσο ἐπικίνδυνες εἶναι γιά τήν ὑγεία μας;

Το Beyond Eggs, έτσι το ονόμασαν, φτιάχνεται από υλικά όπως τα μπιζέλια, η λεκιθίνη, ηλιέλαιο, το λάδι canola και φυσικά κόμμεα. Κατά τα λεγόμενα του ίδιου του εμπνευστή του, το προϊόν κατασκευάζεται από ένα “απλό, αλλά φοβερό είδος μπιζελιού [το σόργο]” και “έντεκα φυτά, στο σύνολο, τα οποία είναι ιδιαίτερα εκπληκτικά”.

Επειδή δεν τους βγαίνει η υφή τόσο καλή, θα βάλουν και λίγη ζελατίνη μέσα.

Όλα υγιεινά, παραλείπουν βέβαια να πούν ότι λεκιθίνη σόγιας μη μεταλλαγμένη δεν υπάρχει.

Αυτή η ‘’υγιεινή σκόνη’’ θα αντικαταστήσει τους τόνους σκόνης αυγών που παράγεται και εισάγεται από την Κίνα.

Σχεδόν όλα τα συσκευασμένα αρτύματα περιέχουν σκόνη αυγών που τώρα θα αντικατασταθεί με το ‘’υγιεινό φυτικό αυγό’’, το καινούργιο αυγό του Φρανκεστάιν Τζούνιορ.

Αν λέμε αν, τα φυτά που θα χρησιμοποιηθούν είναι και μεταλλαγμένα, ήδη η λεκιθίνη σόγιας είπαμε είναι μεταλλαγμένη, θα βάζουμε την Βίο-μαγιονέζα στο ψωμί των παιδιών μας και θα νοιώθουμε υπερήφανοι για το πόσο πολύ τα προσέχουμε.

Με δεδομένη την μη σήμανση για τα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα, στην επόμενη πενηντακονταετία θα ψαχνόμαστε για ακόμη μια φορά γιατί έχουμε έξαρση στους καρκίνους και στις αυτοάνοσες ασθένειες.

Φυσικά , θα ισχυριστούν ότι  η θρεπτική αξία της σκόνης είναι ίδια με αυτής των αληθινών αυγών . « Αυτοί» είναι οι πιστοποιητικοί οργανισμοί  ( FDA / Monsanto ) που θα τη  εγκρίνουν, οι εταιρείες που θα ερευνήσουν για τυχόν κινδύνους για την υγεία ( είναι οι ίδιοι οι κατασκευαστές που κερδίζουν τα δισεκατομμύρια ) και αυτές τις ‘’επιστημονικές  μελέτες’’ ( αλλοιωμένα αποτελέσματα ) θα μοιραστούν  με το κοινό ( οι μέτοχοι ), έτσι ώστε η σωστή διατροφή ( φαρμακευτικές αγωγές) να μπορεί να προπαγανδιστεί  απο τους γιατρούς που θα την συνιστούν.

Τί τρῶμε εἴπαμε;

Η εταιρεία ελπίζει ότι η καινοτομία της μπορεί να υιοθετηθεί από αναπτυσσόμενες χώρες. “Μπορούμε να προσθέσουμε θρεπτικά συστατικά, στο μείγμα μας, τα οποία λείπουν από τις τοπικές δίαιτες, καταπολεμώντας τις ελλείψεις σε θρεπτικά συστατικά. Είχαμε μία αρχική συζήτηση με το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων”, εξήγησε ο Tetrick στη Daily Mail.

Επιτελούν θεάρεστο έργο, αφού κατακλέψαν και καταστρέψαν  τις χώρες, τώρα έρχονται σαν σωτήρες με το αζημίωτο φυσικά να σώσουν την ανθρωπότητα, με την αρωγή του Παγκόσμιου Προγράμματος Τροφίμων, καλοστημένο παραμύθι δεν βρίσκεται;

Kαι το παραμύθι γίνεται πιο ενδιαφέρον.

Το Beyond Eggs είναι η τελευταία ένδειξη ότι η τεχνολογική και επιστημονική κοινότητα έχει αρχίσει να ασχολείται σοβαρά με τα λεγόμενα “αειφόρα  τρόφιμα”. “Εταιρείες όπως η Hampton Creek Foods πειραματίζονται [ …] για να μετατρέπουν τα φυτά σε φαγητά που μοιάζουν και έχουν γεύση ακριβώς όπως τα αυγά”, έγραψε πρόσφατα ο ιδρυτής της Microsoft.

Ακόμη, σύμφωνα με το Vice, ο επενδυτής επιχειρηματικών κεφαλαίων Vinod Khosla έχει δώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στη Hampton Creeks.

Ο ίδιος υποστηρίζει και το υποκατάστατο αλατιού Nu-Tek Salt και την επιχείρηση παραγωγής τεχνητού κρέατος Sand Hill Foods, ενώ ο Peter Thiel, δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Paypal, οραματίζεται τη μέρα που το κρέας θα τυπώνεται σε τρισδιάστατους εκτυπωτές.

Και όλα αυτά με μια καλοπληρωμένη διαφημιστική καμπάνια και  με την βοήθεια κάποιων  χορτοφαγικών οργανώσεων, θα σὠσουν για μια ακόμη φορά την ανθρωπότητα.

Οπως προτείνει και ο διάσημος συγγραφέας του Ινφέρνο και του Κώδικα Ντα Βίτσι ο Ντάν Μπράουν ο Μπίλ Γκέιτς και η γυναίκα του θα πρέπει να αγιοποιηθούν.

Επιμέλεια

Ευαγγέλου Μαριάννα

βιοχημικός Μsc

πηγές

Bill Gates GMO Zombie Eggs

Αυγά σε …σκόνη κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply