Ἡ ποινικοποίησις τῆς …περικεφαλαίας.

Οἱ Σιωνιστὲς ποινικοποίησαν ἄκομα καὶ τὴν περικεφαλαία!
Μετὰ ἀπὸ ῥουφιανιὰ τῶν γνωστῶν πρακτόρων τῆς Μοσᾶντ, ποὺ παριστάνουν τοὺς δημοσιογράφους…
…100.000 εὐρῶ πρόστιμο στὴν Ἐθνικὴ Ἑλλάδος.

Μετὰ τοὺς προδότες …θὰ μᾶς κυβερνήσουν γενίτσαροι, ῥουφιάνοι καὶ πράκτορες!

Πρόστιμο 100.000 ευρώ στην εθνική Ελλάδος επέβαλε η FIFA

Με πρόστιμο, ύψους 100.000 ευρώ, τιμωρήθηκε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας από τη FIFA, για την συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με την Ρουμανία, για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2014.

Η διεθνής ομοσπονδία ποδοσφαίρου θεώρησε ότι η συμπεριφορά των έλλήνων φιλάθλων στο παιχνίδι με τη Ρουμανία ήταν ανάρμοστη – την περιέγραψε χαρακτηριστικά ως «περιφρονητική σε λόγια και πράξεις» – και γι’ αυτό το λόγο επέβαλε πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Από τη «δαγκάνα» της, ωστόσο, δεν ξέφυγαν ούτε οι Ρουμάνοι, οι οποίοι τιμωρήθηκαν επίσης για τα όσα έγιναν στο δεύτερο μπαράζ για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο Βουκουρέστι με πρόστιμο που άγγιξε τις 50.000 ευρώ.

τὰ νέα

Οἱ ῥουφιάνοι τῆς δημοσιογραφίας, ποὺ ζήτησαν ἀπὸ τὴν FIFA νὰ τιμωρήσῃ τοὺς φέροντες Περικεφαλαία…

Οἱ περικεφαλαῖες ἀπαγορεύτηκαν διότι ὁ,τιδήποτε θυμίζει Ἀρχαία Ἑλλάδα … δὲν ἀρέσει στοὺς σιωνιστὲς καὶ τὰ τσιράκια τους….

Ἀντιθέτως φορέστε ἐλεύθερα ὀτιδήποτε σᾶς γελοιοποιεῖ, ὅπως κέρατα, περοῦκες καὶ κόκκινες μύτες κλόουν.
Ἐλεύθερα κάνετε παρέλαση γυμνοί, ἀγκαλιὰ μὲ δονητές, στὸ κέντρο τῶν Ἀθηνῶν … ἀλλὰ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να φορέσετε περικεφαλαῖες!

«Σίγμα»

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἡ ποινικοποίησις τῆς …περικεφαλαίας.

Leave a Reply