Τὸ ἑβραϊκὸ λόμπυ καὶ ἡ ἐξουσία του στὴν χώρα μας. (ἀνανέωσις)

-Μεγαλογιατρός εβραϊκής καταγωγής, γαμπρός του χουντικού Ιωαννίδη φαίνεται να «συμβούλευε»-διέταζε τη Χούντα της επταετίας.
-Το εβραϊκό λόμπι απαίτησε την αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες προκειμένου να σταματήσει η δίωξη του Ανδρέα Παπανδρέου από την Ελληνική (;) Δικαιοσύνη!
-Στο εβραϊκό λόμπι απολογήθηκε ο Σαμαράς για την υπουργοποίηση του Βορίδη και του Γεωργιάδη.
-Στο εβραϊκό λόμπι και στο Ισραήλ ο Σαμαράς δεσμεύτηκε να ξεριζώσει και να εξαφανίσει την Χρυσή Αυγή (κι ας εκπροσωπεί η Χ.Αποσοστό ψηφοφόρων ίσο με αυτό της ΝΔ)
-Στο εβραϊκό λόμπι απολογείται ο ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή περιφερειάρχη στη Δυτική Μακεδονία και απαιτεί από το εβραϊκό λόμπι να επιτεθεί ξανά στον Σαμαρά να τον μαλώσει για την υπουργοποίηση Βορίδη
και Γεωργιάδη.
-Απογοήτευση εβραίου δημοσιογράφου που ο Σαμαράς δεν τόλμησε να ξαναφορέσει το εβραϊκό καπελάκι
κατά την τελευταία επίσκεψή του στο Ισραήλ προκειμένου να μην αυξηθούν κι άλλο τα ποσοστά της Χ.Α. Ο συγκεκριμένος διαφημιστής-δημοσιογράφος αυτοπροσδιορίζεται ΑΤΥΠΟΣ σύμβουλος των Ελληνικών κυβερνήσεων σε θέματα διπλωματίας εκτός από σύμβουλος image maker των Μητσοτακέων και του Αρσένη.
Πιστεύω ότι η περίφημη απορία που διατύπωσε ο γέρος Κωνσταντίνος Καραμανλής πριν από 50 χρόνια σχετικά με το ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα … πρέπει να έχει απαντηθεί επαρκώς για τους περισσότερους.
Κι όπως λέγεται ότι είπε ο Βολταίρος … «Για να καταλάβεις ποιος σ’ εξουσιάζει απλά βρες σε ποιον απαγορεύεται να ασκείς κριτική»… κύριε Καρυπίδη που νόμιζες ότι μπορείς να μιλάς ελεύθερα στη Ελλάδα που είναι ξένης ιδιοκτησίας.
Υ.Γ.1. Μέχρι και ο Βασιλιάς της λίστας Λαγκάρντ των φοροφυγάδων … με τα «νόμιμα» 550.000.000 ευρώ, μας κούνησε το δάχτυλο…
Υ.Γ.2. Χαμός για τα 55.000 ευρώ που «ξέχασε» ο Χαικάλης…
…ΓΑΡΓΑΡΑ τα δισεκατομμύρια της λίστας Λαγκάρντ και των 550.000.000 του Σάμπυ Μιόνι, του Ρωσσώνη κλπ.
Απλό δεν είναι ;
Υ.Γ.3. Εκατομμυριούχος «αριστερός» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει τη ΔΙΑΓΡΑΦΗ του « χρυσαυγίτη» Καρυπίδη, για να κατευνάσει την οργή του κτήνους. Στο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να ανεχτούν εκατομμυριούχους που «αγωνίζονται» για την εργατιά … (χεχεχε..) αλλά ούτε στιγμή δεν θα ανέχονταν οποιονδήποτε αναφερθεί στο κτήνος.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply