Ὁ Μπουτάρης ξέρει νὰ «κουμπώνῃ» τοὺς …«σωλῆνες»…

Παραείναι ξύπνιος ο υπνο-Μπουτάρης.
Ξέρει να κουμπώνει τους «σωλήνες» με τα μετρητά του Δήμου Θεσσαλονίκης…
…στις κατάλληλες τσέπες.
Προοδευτικά κι αεριτζίδικα…
Χουβαρνταλίκια με τα δικά μας λεφτά.
Εύκολη υπόθεση …

«…Πάρτι βολέματος ημετέρων φέρεται να λαμβάνει χώρα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με καταγγελίες και στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση του..

Σίγμα

Διαβολικές συμπτώσεις


Πάρτι βολέματος ημετέρων φέρεται να λαμβάνει χώρα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με καταγγελίες και στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση του zougla.gr.

Άτομα τα οποία γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα, αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης αναθέτει τις εκδηλώσεις του δήμου σε ανθρώπους οι οποίοι φέρονται να διατηρούν άριστες σχέσεις με τη σύντροφό του Gabriela Scheiner.

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, οι… «προθέσεις» του κυρίου Μπουτάρη άρχισαν να διαφαίνονται τον περασμένο Αύγουστο, όταν, ενώ όλη η χώρα «βρισκόταν σε διακοπές», το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΗΘ) συνεδρίασε και αποφάσισε την πρόσληψη ενός συνεργάτη, ο οποίος είναι έμπειρος στα ζητήματα των εθελοντών για την προετοιμασία του θεσμού της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας.

Ο λόγος για τον κ. Juanjo Corrales, ο οποίος με… απευθείας ανάθεση ανέλαβε το συγκεκριμένο καθήκον έναντι 4.920 ευρώ.

Παλιός γνώριμος…

Αν κάποιος παρατηρήσει το βιογραφικό του κ. Corrales, θα διαπιστώσει ότι ο εν λόγω άνθρωπος μόνο άγνωστος δεν είναι στη Θεσσαλονίκη.

Τα τελευταία τρία χρόνια, δηλαδή από το 2011 μέχρι σήμερα, ο κ. Corrales εργάστηκε στη μουσική έκθεση Womex (η οποία χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης με 235.000 ευρώ και τη Helexpo με 500.000 ευρώ), στο φεστιβάλ παντομίμας Κιλκίς και στους εθελοντές του «Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας».

Aπό το βιογραφικό του

Οι συνεργασίες και το… γραφείο δημάρχων

Κατά μια διαβολική σύμπτωση όμως, όπως σημειώνουν άτομα που παρακολουθούν τα δρώμενα στον δήμο, ο κ. Corrales στις δύο πρώτες εργασίες που ανέλαβε συνεργάστηκε με την κυρία Gabriela Scheiner.

Άλλωστε, η σύντροφος του δημάρχου Θεσσαλονίκης είχε την ευθύνη για την προώθηση του θεσμού σε γειτονικές χώρες, όπου τον «διαφήμισε» με διαρκή ταξίδια ο κ. Μπουτάρης.

Παράλληλα, η κυρία Scheiner είναι επικεφαλής του γραφείου δημάρχων της ελληνογερμανικής συνέλευσης. Το εν λόγω γραφείο έχει αναλάβει να προωθήσει συνεργασίες ανάμεσα σε γερμανικούς και ελληνικούς δήμους.

Οι δύο παλιοί γνώριμοι…

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply