Ὁ ἑορτασμὸς τῆς ἐπετείου τοῦ βομβαρδισμοῦ τῆς Δρέσδης.

Ὁ βομβαρδισμὸς τῆς Δρέσδης, συνέβη μετὰ τὴν ἐπίσημη παράδοση τῶν ναζί καὶ ἦταν ἕνα σοβαρότατο ἔγκλημα πολέμου κατὰ ἀμάχων.
Τὸ ὅτι ἡ στημένη ὀργάνωση  «femen» ΕΟΡΤΑΣΕ αὐτὸ τὸ ἔγκλημα στὴν ἐπέτειό του προσφάτως, θὰ πρέπει νὰ ἀνοίξῃ τὰ μάτια πολλῶν…

Φρούριον

«….Σε τί χρησίμευε λοιπόν όλη αυτή η αιματοχυσία σε μιά τόσο ευάλωτη πόλη, δεν χρειάζεται να το πούμε. Η συμμαχική αεροπορία είχε αποφασίσει να υποσκάψει το ηθικό του πληθυσμού. Όλη η στρατηγική της αποσκοπούσε στην ολοκληρωτική καταστροφή της πόλεως. Η προσεκτική δοσολογία βομβών, 75% εμπρηστικές και φωσφόρου και 25% εκρηκτικές βόμβες, το υπολογισμένο σε 3 ώρες διάλειμμα -ανάμεσα στις συνεχείς επιθέσεις- που έπρεπε να παγιδεύσει και όσους είχαν σπεύσει να βοηθήσουν, οι βραδυφλεγείς βόμβες που προκαλούσαν τον πληθυσμό να βγεί από τα καταφύγια, το σχέδιο επιθέσεως σχήματος V που αφάνιζε τα πάντα δεν αφήνουν καμία αμφιβολία.

135.000 πολίτες (στην πλειοψηφία τους γυναίκες και παιδιά) έχασαν τη ζωή τους από την ασφυξία και από τις πυρκαγιές, που προκλήθηκαν ηθελημένα από την τεράστια διαφορά θερμοκρασίας, της τάξεως των 800 και 1.000 βαθμών. Μέσα στη σύγχυσι, όσοι επεβίωσαν προσπαθούν να διαφύγουν. Τα αμερικανικά καταδιωκτικά Mustang εφορμούν και πυροβολούν, ή τινάζουν με οβίδες κάθε ίχνος κινήσεως….»

Ἐγκλήματα πολέμου τῶν Συμμάχων: Ὁ βομβαρδισμὸς τῆς Δρέσδης.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply