Μετὰ ἀπὸ τὴν ληστεία …θὰ ἔλθῃ ἡ ἀνάπτυξις!

Αυτά που μας αφαίρεσαν και οδήγησαν χιλιάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία, την απόγνωση και τη δυστυχία…
…είναι απίστευτα πολλά, σε σχέση με τις απολαβές του μέσου Έλληνα, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος τα εκατομμύρια των ανέργων και των μεροκαματιάρηδων, που κλήθηκαν να πληρώσουν τις ΜΚΟ των πρακτόρων, τα εικονικά δάνεια, τις εικονικές προμήθειες του στρατού και τα γούστα της συμμορίας, που όμως ακόμη παριστάνει τους κυβερνήτες αυτής της χώρας.
Κι όμως…
…έπεισαν τον κόσμο ότι μετά από αυτήν την ληστεία…
…θα έρθει ανάπτυξη!

Και δεν είναι μόνον τα μετρητά…
Σκεφτείτε ΠΟΣΑ τρισεκατομμύρια χάθηκαν από την απαξίωση των ακινήτων, που πλέον πωλούνται για μερικές χιλιάδες ευρώ και των ασυντήρητων αυτοκινήτων και άλλων μηχανών.
Σκεφτείτε πόσες εκατοντάδες δισεκατομμύρια χάθηκαν από τα αποθηκευμένα εμπορεύματα και τρόφιμα που έμειναν απούλητα, αλλοιώθηκαν και αχρηστεύθηκαν.

Το έγκλημα που διαπράχθηκε και συνεχίζεται να διαπράττεται στην Ελλάδα… δεν έχει μεγάλη διαφορά σε κόστος, από έναν κανονικό πόλεμο.
Με τη διαφορά ότι ο εχθροί βρίσκονται ήδη εντός των πυλών, φορούν γραβάτες και υποκρίνονται ότι είναι «αντιπρόσωποι» του λαού.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply