Ἡ ΜΟΣΑΝΤ συστηματικῶς δολοφονεῖ Ἰρανοὺς ἐπιστήμονες!


Τουλάχιστον πέντε Ιρανούς πυρηνικούς επιστήμονες σκότωσαν πράκτορες από το Ισραήλ με την μέθοδο της μαγνητικής βόμβας, που «κολλούσαν» στις πόρτες των αυτοκινήτων των επιστημόνων.
Επιβαίνοντες σε μηχανές περνούσαν δίπλα από τους επιστήμονες – στόχους, ενώ οδηγούσαν τα αυτοκίνητά τους, κολλούσαν τις βόμβες στην πόρτα του οδηγού κι απομακρύνονταν.

Σίγμα

Ιράν: «Το Ισραήλ και η Δύση δολοφόνησαν τους πυρηνικούς επιστήμονες μας»

Ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ρουχανί, κατηγόρησε το Ισραήλ και τη Δύση, για η δολοφονία των Ιρανών πυρηνικών επιστημόνων, φοβούμενοι τον ανταγωνισμό από την πλευρά τους, ώστε να εξασφαλίσουν το μονοπώλιο στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης.
Μιλώντας στο Φεστιβάλ Επιστήμης στην Τεχεράνη, ο Ιρανός πρόεδρος είπε:
«Οι βιομηχανικές χώρες πιστεύουν ότι μόνο αυτές έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα για την έρευνα και την ανάπτυξη και οι υπηρεσίες πληροφοριών δολοφόνησαν τους μελετητές και τους διανοούμενούς μας, για να εμποδίσουν τη χώρα μας να αναπτυχθεί».
Στη συνέχεια στράφηκε προς τη Δύση, λέγοντας:
«Σας ενημερώσαμε ότι το πυρηνικό πρόγραμμά μας είναι ειρηνικό, οπότε γιατί έπρεπε να δολοφονήσετε τους επιστήμονές μας; Η ΔΟΑΕ ξόδεψε χιλιάδες ελέγχους στις πυρηνικές εγκαταστάσεις μας και δεν βρήκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο στρατιωτικού χαρακτήρα από το πυρηνικό μας πρόγραμμα», είπε ο Ρουχανί, σύμφωνα με το ισραηλινό κανάλι ‘9’.
Βαλκανικό περισκόπιο

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply