Στὴν Οὐκρανία δὲν θὰ καταργήσουν τὶς γλῶσσες τῶν μειονοτήτων.

Ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Ουκρανίας, Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ, αποφάσισε να μην υπογράψει την απόφαση του Κοινοβουλίου για την κατάργηση του νόμου «Περί Γλώσσας».

Αυτό τόνισε κατά την ενημερωτική συνάντησή του στο Κοινοβούλιο και ανακοινώθηκε από την υπηρεσία Τύπου του Κοινοβουλίου.

«Παρά το γεγονός ότι ο νόμος «Περί Γλώσσας» έχει συνταχθεί μη κανονικά και αντιεπαγγελματικά, δεν θα υπογράψω την απόφαση του Κοινοβουλίου για την ανατροπή του νόμου», δήλωσε ο Τουρτσίνοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα μέλη του κοινοβουλίου θα ψηφίσουν αύριο για τη δημιουργία μιας ομάδας εργασίας, της οποίας η αποστολή θα είναι η προετοιμασία ενός νέου νόμου «Περί Γλώσσας».

«Ο νέος νόμος θα εξισορροπεί όσο το δυνατόν την ανάπτυξη όλων των γλωσσών», δήλωσε ο επικεφαλής του Κοινοβουλίου, σημειώνοντας συγχρόνως ότι η ουκρανική γλώσσα θα υπάρχει σε εθνικό επίπεδο.

«Δεν θα υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με τη γλώσσα, την εθνικότητα και τη θρησκεία στην Ουκρανία. Δεν υπήρχαν και δεν θα υπάρξουν», συνόψισε το Τουρτσίνοφ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Φεβρουαρίου, 23 βουλευτές της ακροδεξιάς ζήτησαν την κατάργηση του νόμου περί γλώσσας που έδινε τις δυνατότητες στις μειονότητες να ομιλούν, να διδάσκονται και να γράφουν στη γλώσσα τους, εφ’ όσον ο πληθυσμός της μειονότητας υπερέβαινε στο δήμο το όριο του 10 τοις εκατό. Ένας νόμος που είχε ψηφισθεί το Ιούλιο του 2012.

Βαλκανικό περισκόπιο

Εννοείται ότι κανένας ευαισθητούλης του Soros και της Ευρωπ.Ένωσης …δεν αντέδρασε στην απόπειρα να σβήσουν γλωσσικά τις μειονότητες της Ουκρανίας … μιας και αυτές τείνουν να θέλουν τους Ρώσσους κι όχι τους Σιωνιστές Rothschild για προστάτες.
Επειδή όμως η παραβίαση αυτών των διακιωμάτων…
…βολεύει τους επικυριάρχους …η πρόταση έφτασε μέχρι τη Βουλή …από την παραστρατιωτική οργάνωση, που χρηματοδοτούν οι τοκογλύφοι, χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία από τους «Ευρωπαίους» προστάτες του «δικαίου».

Οι μειονότητες των οποίων την χρήση της δικής τους γλώσσας αποπειράθηκαν να απαγορεύσουν οι παραστρατιωτικοί… είναι φιλορώσσοι.
Τοκογλύφοι, Ευρώπη, Παραστρατιωτικοί, Soros κλπ είναι μία συμμορία.

Γιατί ο Soros είναι παιδί των Rothschild…
…και υποστηρίζει τα δικαιώματα μόνον όσων τον βολεύουν.
Στην Γάζα, για παράδειγμα, που έχουμε μία συνεχόμενη γενοκτονία…
…δεν υπάρχει καμμία αναφορά …ούτε από τον Soros, ούτε φυσικά από τα τσιράκια του, που ελέγχουν τα τάγματα των δήθεν αναρχικών.

Σίγμα

Υ.Γ. Περί Rothschild και Soros διαβάστε εδώ:

Rothschild Money has Directly & Chiefly Funded & Promoted George Soros

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply