Ὅλοι θέλουν νὰ μᾶς «σώσουν» ἀπὸ τὸν φασισμό!

Όλοι προσπαθούν να μας «σώσουν» από τον φασισμό… μιας και η «δημοκρατία» του Λόμπι λειτουργεί τέλεια …για τους τοκογλύφους.
Κι επειδή στερούνται περιεχομένου …ο μόνος τρόπος να προσελκύσουν θύματα στην προπαγάνδα τους, είναι να παίξουν με τα πανίσχυρα βασικά ένστικτα.
Πάμε να δούμε κώλους και βυζιά, πάμε να δούμε τις αξιοπερίεργες σκηνές… με άντρες να χουφτώνουν άντρες και γυναίκες να χουφτώνουν γυναίκες…
Κι ενώ οι θεατές θα γουρλώνουν ασυνείδητα τα μάτια… προσπαθώντας να καταπιέσουν την στύση τους και την έκκριση υγρών …θα πέφτει κι η προπαγάνδα σύννεφο… που «μοιραία» και «αβίαστα» θα μας οδηγεί έμμεσα στο συμπέρασμα: «ΜΟΝΟ με τους «αριστερούς» Εκατομμυριούχους του ΣΥΡΙΖΑ Κολωνακίου και Εκάλης …θα σωθούμε από τον «φασισμό» των μπατίρηδων Χρυσαυγιτών της φτωχογειτονιάς, που χαίρουν επιτυχίας, λόγω του  «φιλελευθερισμού»».
Έτσι «αυθόρμητα» «συνωμοτεί» το …«σύμπαν» …για να οδηγηθούν οι εξελίξεις …σε απόλυτα προσχεδιασμένο κι ελεγχόμενο αποτέλεσμα.

Λες και ο μισός ΣΥΡΙΖΑ, μασκαρεμένος ως ΔΗΜΑΡ «δεν» ψήφισε Μνημόνια και Ξεπούλημα.

Λες και ο άλλος μισός ΣΥΡΙΖΑ «δεν» είναι μεγαλομέτοχοι των σιωνιστικών τοκογλυφικών εταιριών.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply