Ποιός ἐπέβαλε τήν ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΑΤΗΣΙΝ γιά χρέη;

Και ξέρετε ποιο κάθαρμα πέρασε τον νόμο, με τον οποίο κατέληγαν οι πολίτες στη φυλακή, για μικρά χρέη στην εφορία;

Μα φυσικά ο άνθρωπος των Rothschild στην Τράπεζα της «Ελλάδας».
Ο «αείμνηστος» .κι …«εθνικός ήρωας» …Ξενοφών Ζολώτας!!!

Όπως πρόσφατα με τον Παπαδήμο, έτσι και τότε, το 1990, όταν δημιουργήθηκε …«κενό εξουσίας» κι αντιλαμβάνονταν οι περιούσιοι τοκογλύφοι ότι κινδυνεύει η αποικία …επέβαλλαν τον δικό τους άνθρωπο κι αρχιτοκογλύφο για πρωθυπουργό…!!!

Μέχρι δηλαδή οι πολιτικάντηδες να ξανασυντονισθούν για να συνεχίσει η θεατρική παράσταση της …δήθεν Δημοκρατίας του Λαού.

Ούτε τότε, ούτε τώρα κατάλαβε κάποιος την αόρατη κυριαρχία των «περιουσίων» στις κυβερνήσεις, ακόμα και μεγάλων χωρών όπως η Ιταλία με τον Mario Monti.

«Ο εν λόγω νόμος, που ψηφίστηκε το 1990 από την μεταβατική κυβέρνηση Ζολώτα, επιτρέπει στις αρχές την σύλληψη και φυλάκιση πολιτών που χρωστούν στο Δημόσιο, εξισώνοντας ουσιαστικά τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους με φοροφυγάδες, με αποτέλεσμα χιλιάδες φορολογούμενοι να έχουν συλληφθεί τα τελευταία χρόνια από την Οικονομική Αστυνομία.»

Σίγμα

Τέλος στην φυλάκιση για χρέη στην εφορία

Αλλαγές σε έναν κατάπτυστο νόμο του 1990 που αποτελεί ελληνική πρωτοτυπία, καθώς δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε καμμία χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, μελετά η κυβέρνηση, ώστε να μην πηγαίνουν στην φυλακή οι πολίτες που χρωστούν μικρά ποσά στο Δημόσιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Ο εν λόγω νόμος, που ψηφίστηκε το 1990 από την μεταβατική κυβέρνηση Ζολώτα, επιτρέπει στις αρχές την σύλληψη και φυλάκιση πολιτών που χρωστούν στο Δημόσιο, εξισώνοντας ουσιαστικά τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους με φοροφυγάδες, με αποτέλεσμα χιλιάδες φορολογούμενοι να έχουν συλληφθεί τα τελευταία χρόνια από την Οικονομική Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι αλλαγές που εξετάζει η κυβέρνηση θα ξεκαθαρίζουν πως όσοι απλώς χρωστούν αλλά δεν είναι φοροφυγάδες, δε θα διώκονται ποινικά και δε θα οδηγούνται στην φυλακή

ΚΟΥΤΙ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply