Οἱ …δίκαια ἐξεγερμένοι …ἀποκεφαλιστὲς τώρα γίνονται οἱ …κακοί!!!

Αν ο Χίτλερ εθεωρείτο κακός, φανταστείτε τι ήταν αυτοί που τον γκρέμισαν…!!!
Πόσους διεθνείς κανόνες πολέμου παρέβησαν οι «σύμμαχοι»;
Μα φυσικά …ΟΛΟΥΣ!!!
Και γι’ αυτόν τον λόγο φυσικά ΔΕΝ αποζημιώθηκε ποτέ κάποιος για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν …στην Ιαπωνία, στην Γερμανία, στο Βιετνάμ, στην Γιουγκοσλαβία, στην Λιβύη, στο ΙΡΑΚ, στην ΣΥΡΙΑ, στην Ουκρανία…

Και παντού οι …«καλοί» «σύμμαχοι» έτρεχαν να ανατρέψουν …«κακούς» δικτάτορες, για να τοποθετήσουν στην θέση τους μαριονέτες των …Σιωνιστών τοκογλύφων.
Όπου δε οι λαοί είχαν φυσική ροπή προς την αριστερά (βλέπε Λατινική Αμερική) οι …«σύμμαχοι» ανέτρεπαν τους Σοσιαλιστές (όπως ο Αλιέντε) για να βάλουν στην θέση τους τους …«καλούς» δικτάτορες, όπως ο Πινοσέτ.

Οι εκπαιδευμένοι από το Ισραήλ αποκεφαλιστές της ISIS, που άρχισαν να εμφανίζονται στα ΜΜΕ ως «κακοί» πρόσφατα, τους αποκεφαλισμούς των δύο Αμερικανών (που ο ένας ήταν …περιούσιος!!!), τους δημοσιοποίησαν, κάνοντας λήψη με δύο επαγγελματικές κάμερες, με επαγγελματικούς τρίποδες, με επαγγελματίες εικονολήπτες, με χρήση μηχανημάτων μίξεως εικόνας και μίξεως ήχου, με ασύρματα μικρόφωνα περασμένα στο θύμα και τον θύτη και με πρωταγωνιστή έναν άραβα …Ράπερ, κάτοικο Δυτικού Λονδίνου.
Ο τελευταίος (δημοσιοποιημένος) αποκεφαλισμένος Sotloff (αν όντως τελικά αποκεφαλίστηκε), φαίνεται κάπως …παράλογος, διότι απεκαλύφθη  ότι (κι αυτός, όπως ο James Foley)  περνούσε μια χαρά στις τάξεις της ISIS και σίγουρα ΔΕΝ μπορεί να βρέθηκε ανάμεσά τους χωρίς συστάσεις από την …CIA και την Μοσάντ.

Τα «πρόβατα» που παρακολουθούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν ξέρουν τι πρέπει να αισθανθούν στην συγκεκριμένη στιγμή, μιας και μέχρι τώρα τους έλεγαν ότι οι αποκεφαλιστές  είναι οι …«δίκαια εξεγερμένοι Σύριοι» που θέλουν να ανατρέψουν τον «κακό» Άσαντ.
Κι έτσι υπάρχουν σαφείς οδηγίες συναισθηματικής φορτίσεως στην Telegraph.

Σύμφωνα με την παραπάνω φυλλάδα των δυτικών  η 2η εκτέλεση θα πρέπει να θυμώσει το Αμερικανικό κοινό (ορολογία θεατρικής παραστάσεως) και ο Ομπάμα θα υποχρεωθεί να αναμιχθεί (λες και τα αντιαεροπορικά που έστειλαν οι ΗΠΑ στους αποκεφαλιστές δεν ήταν …ανάμιξη).

Kαι ξαφνικά οι μαιμού διαδηλώσεις κατά του Άσαντ, που στήνουν οι πράκτορες του Soros …θρηνούν και τον πρώτο αποκεφαλισμένο Αμερικανό.
Για τον FOLEY οι φυλλάδες των τοκογλύφων είχαν σπεύσει να γράψουν ότι είχε απαχθεί από τον Σύριο ηγέτη Άσαντ…
…καθώς κι αυτός προφανώς στεκόταν από την μεριά των …αποκεφαλιστών.
Τελικά οι αποκεφαλιστές πήραν εντολή να κόψουν τον λαιμό του Foley (αν τελικά συνέβη κι αυτό) καθώς τα μεγάλα αφεντικά θέλησαν να χρησιμοποιήσουν τον …«θάνατό» του, για να προχωρήσουν πιο εύκολα τα σχέδιά τους, αφού γίνουν …«αυθόρμητα» αποδεκτά από το κοινό των καθημερινών θεατρικών δελτίων παραπληροφορήσεως.

Ὥρα νὰ ἐπέμβουν οἱ …«καλοί» ΝΑΤΟϊκοὶ στὴν Μέση Ἀνατολή!!!

Είναι ξεκάθαρο ότι προετοιμάζεται μεγάλο κτύπημα των Αμερικανών, με εντολή του Ισραήλ, που προφανώς θα στοχεύσει στην πτώση του Άσαντ, στην δημιουργία Κουρδικού Κράτους και στον επαναπροσδιορισμό της σχέσεως των Δυτικών με την ISIS.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και κατά τον Β’ ΠΠ οι Δυτικοί χρηματοδότησαν, εκπαίδευσαν και συνεργάστηκαν με τους κομμουνιστές, προκειμένου να αντισταθούν αυτοί στους Γερμανούς…
Κι όταν τελείωσε η «δουλειά» και δεν τους χρειάζονταν πλέον, κατέστησαν τον κομμουνισμό παράνομο για να …ΜΗΝ μπορεί να έχει πάτημα η κομμουνιστική Ρωσσία για να μην μπορέσει να βγει στο Αιγαίο.
Οι δε …«πατριώτες» κομμουνιστές .αιματοκύλησαν την Ελλάδα στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν μία θέση στο τραπέζι της μεγάλης μάσας, αλλά όταν οι επικυρίαρχοι τοκογλύφοι λένε ΟΧΙ εννοούν ΟΧΙ και δεν κάνουν πίσω, όσο αίμα κι αν χυθεί…
...Μιας και αυτό το αίμα θα είναι πάντα των άλλων και ποτέ το …δικό τους.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply