Τώρα ποὺ διαλύουν τὴν ΔΗΜΑΡ ΠΡΕΠΕΙ νὰ …«μαντρωθοῦν» ἀλλοῦ οἱ ψηφοφόροι!!!

Ο σύζυγος βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, διορισμένος με ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ και μάλιστα …δήθεν από το σχολείο των Rothschild, το London School of Economics.
Το απίστευτο είναι ότι ο «τίμιος» αυτός άνθρωπος βγαίνει ήδη στην σύνταξη, έχοντας …τσεπώσε
ι τα επιδόματα και τα προνόμια των πτυχιούχων Πανεπιστημίου.

Με το ίδιο πλαστό πτυχίο ήταν και …ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ. πάλι στο Δημόσιο, δηλαδή στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ).
Να δείτε που αυτός ο κύριος θα την ΓΛΥΤΩΣΕΙ και μάλιστα …παραδειγματικά.

Το θέμα βέβαια παίρνει διαστάσεις και στον …δήθεν αριστερό τύπο, καθώς φαίνεται ότι έχει έρθει εντολή από τα ξένα αφεντικά να διαλυθεί η ΔΗΜΑΡ και τα στελέχη της να επανέλθουν στο μαντρί του ΣΥΡΙΖΑ, για να αυξηθούν τα πεσμένα ποσοστά του.

Η ΔΗΜΑΡ δημιουργήθηκε ώστε να επιτύχει αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009, τότε που ΣΥΡΙΖΑ ανέβαινε συνεχώς, χωρίς να έχει προβλεφθεί ..απειλώντας την «σούπα» του ΔΝΤ.
Παρομοίως διαλύθηκε ο ΛΑΟΣ για να ενισχυθεί η ΝΔ και τώρα η μύγα τσε-τσε …τσιμπάει την ΔΗΜΑΡ, ώστε τα …πρόβατα να ενισχύσουν και πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως διαβάζουμε στην σχετική δημοσίευση:

 «Για την περίπτωση του κ. Γασπαρινάτου, καθόσον είχε προσληφθεί την δεκαετία του 80 ως ΔΕ αλλά αργότερα έγινε ΠΕ, καθώς εμφάνισε πτυχίο Πολιτιστικής Διαχείρισης και Οικονομικών του Πολιτισμού από το London School of Economics (LSE), το ερώτημα του Δήμου Κορυδαλλού στάλθηκε στον ΔΟΑΤΑΠ (σ.σ. διάδοχο οργανισμό του ΔΙΚΑΤΣΑ).

Η απάντηση του ΔΟΑΤΑΠ τον περασμένο Ιούλιο είναι ότι «δεν υπάρχει τέτοιο πτυχίο». Ακολουθούνται όλες οι νόμιμες ενέργειες (πειθαρχικές διαδικασίες, ενημέρωση του ΥΔΜΗΔ και του ΣΕΕΔ) αλλά ο κ. Γασπαρινάτος, προφανώς αναμένοντας τα αρνητικά αποτελέσματα έχει προλάβει και έχει καταθέσει αίτημα συνταξιοδότησης και έχει βγει στην σύνταξη σχεδόν ένα μήνα πριν (σ.σ. τον Ιούνιο του 2014). Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει πειθαρχικός καταλογισμός αλλά και αναζήτηση ποινικής ευθύνης για τον συγκεκριμένο υπάλληλο.

Παρόλ” αυτά ο κ. Γασπαρινάτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (βλ. φωτο παρακάτω) εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι κατέχει το συγκεκριμένο πτυχιο, ενώ υποστηρίζει ότι εργάζεται στο «πτωχό Δημόσιο»!

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γασπαρινάτος με το συγκεκριμένο «μαϊμού», όπως αποδείχθηκε, πτυχίο δίδασκε επί σειρά ετών στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), όπου και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γνωρίστηκε με την Μαρία Γιαννακάκη όταν το 2000 η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, είχε περάσει, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, πρώτη.»

Μα ήδη  μας έχουν ανακοινώσει την διάλυση της ΔΗΜΑΡ…

Κι  όλα αυτά γίνονται για λόγους …εμφάσεως.
Η ΔΗΜΑΡ είναι τώρα πια …«κακή» μα οι ψηφοφόροι της …ΧΡΗΣΙΜΟΙ!!!

Η απίθανη ιστορία του συζύγου βουλευτού της ΔΗΜΑΡ με το πλαστό πτυχίο από το LSE!- Δίδασκε στο ΕΚΔΔΑ & δήλωνε ότι εργάζεται στο «πτωχό Δημόσιο» (φωτογραφίες)

O σύζυγος της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ στη Β΄ Πειραιά και υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής Μαρίας Γιαννακάκη, Κώστας Γασπαρινάτος είναι ο δημοτικός υπάλληλος που εντoπίστηκε με πλαστό πτυχίο. To παραδέχεται και η ίδια η βουλευτής, η οποία, μετά την αποκάλυψη της aftodioikisi.gr, σε δήλωσή της τονίζει ότι είχε άγνοια για το πλαστό πτυχίο, ζητώντας ο σύζυγός της να υποστεί τις προβλεπόμενες από το νόμο συνέπειες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, όλα ξεκίνησαν όταν τον περασμένο Ιανουάριο με απόφαση του δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη, με βάση σχετική εγκύκλιο του ΥΔΜΗΔ [ΔΙΔΑΔ/Φ.34/42/οικ.33906/16-12-2013 (ΑΔΑ ΒΕΧ4Χ-5ΞΕ)], ξεκίνησε ο έλεγχος πλαστών πτυχίων υπαλλήλων του δήμου, με την αποστολή σχετικών ερωτημάτων στις αρμόδιες υπηρεσίες.

 Για την περίπτωση του κ. Γασπαρινάτου, καθόσον είχε προσληφθεί την δεκαετία του 80 ως ΔΕ αλλά αργότερα έγινε ΠΕ, καθώς εμφάνισε πτυχίο Πολιτιστικής Διαχείρισης και Οικονομικών του Πολιτισμού από το London School of Economics (LSE), το ερώτημα του Δήμου Κορυδαλλού στάλθηκε στον ΔΟΑΤΑΠ (σ.σ. διάδοχο οργανισμό του ΔΙΚΑΤΣΑ).

Η απάντηση του ΔΟΑΤΑΠ τον περασμένο Ιούλιο είναι ότι «δεν υπάρχει τέτοιο πτυχίο». Ακολουθούνται όλες οι νόμιμες ενέργειες (πειθαρχικές διαδικασίες, ενημέρωση του ΥΔΜΗΔ και του ΣΕΕΔ) αλλά ο κ. Γασπαρινάτος, προφανώς αναμένοντας τα αρνητικά αποτελέσματα έχει προλάβει και έχει καταθέσει αίτημα συνταξιοδότησης και έχει βγει στην σύνταξη σχεδόν ένα μήνα πριν (σ.σ. τον Ιούνιο του 2014). Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει πειθαρχικός καταλογισμός αλλά και αναζήτηση ποινικής ευθύνης για τον συγκεκριμένο υπάλληλο.

Παρόλ” αυτά ο κ. Γασπαρινάτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (βλ. φωτο παρακάτω) εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι κατέχει το συγκεκριμένο πτυχιο, ενώ υποστηρίζει ότι εργάζεται στο «πτωχό Δημόσιο»!

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γασπαρινάτος με το συγκεκριμένο «μαϊμού», όπως αποδείχθηκε, πτυχίο δίδασκε επί σειρά ετών στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), όπου και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γνωρίστηκε με την Μαρία Γιαννακάκη όταν το 2000 η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, είχε περάσει, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, πρώτη. 

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Να θυμηθούμε κι αυτό φυσικά:

Η ΔΗΜΑΡ λίγο πριν τη διάλυση

Μπροστά σε νέες ανεξαρτητοποιήσεις ο Κουβέλης σήμερα στην ΔΕΘ

Βαθιά διχασμένη βρίσκει την Δημοκρατική Αριστερά η επομένη της ανεξαρτητοποίησης του Σπύρου Λυκούδη και της αποχώρησης της Μεταρρυθμιστικής Τάσης της οποίας ηγείτο, με στελέχη του κόμματος να κατηγορούν την ηγεσία για προσωπικές τακτικές σε βάρος της συνοχής της παράταξης.

Ενδεικτική είναι η τοποθέτηση του Γιάννη Πανούση ο οποίος σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm αναφέρθηκε με πολύ βαριές εκφράσεις στην ηγεσία του κόμματος.

«Όλα αυτά συμβαίνουν διότι η ηγεσία του κόμματος δεν ξέρει τι θέλει, δεν έχει στρατηγική και στίγμα, δεν ξέρει που πηγαίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης, ο οποίος προέβλεψε παράλληλα και νέες ανεξαρτητοποιήσεις τις προσεχείς ημέρες.

«Την απόλυτη ευθύνη φέρει η ηγεσία του κόμματος γιατί δεν μας λέει τι θέλει να κάνει. Ως άνθρωποι και ως πολιτικοί ο καθένας έχει την ιστορία του, το κύρος του και το ήθος του, όμως το έχω ξαναπεί η ΔΗΜΑΡ είναι το κόμμα του Κουβέλη και λειτουργεί σαν να είναι μόνος του. Δεν νομίζω ότι το κάνει επίτηδες. Αλλά αυτή τη στιγμή και ο ίδιος και το κόμμα του βρίσκονται σε σύγχυση. Ακούγεται το όνομά του ως υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεν τον ψηφίζει το μισό κόμμα του» σημείωσε ο κ. Πανούσης.

Η ηχηρή αποχώρηση του βουλευτή Επικρατείας, ο οποίος κρατά την έδρα του σε αντίθεση με τις αιτιάσεις της Αγίου Κωνσταντίνου, συνοδεύτηκε από βαριές κατηγορίες, οι οποίες επανέφεραν στην επιφάνεια όλες τις αντικρουόμενες απόψεις στο εσωτερικό του κόμματος από την ημέρα που αποχώρησε από τον κυβερνητικό συνασπισμό μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ το καλοκαίρι του 2013.

Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, το οποίο είχε ξεκινήσει με 17 βουλευτές πλέον αριθμεί οριακά 10 βουλευτές, με τις φυγόκεντρες τάσεις να είναι πιο εμφανείς από ποτέ, ειδικά την ώρα που τα δημοσκοπικά ποσοστά με τις παρούσες συνθήκες του δεν του επιτρέπουν να ελπίζει σε είσοδο στην Βουλή στις επόμενες εκλογές.

Θρυαλλίδα εξελίξεων ουσιαστικά αποτέλεσε ο εκλογικός καταποντισμός του κόμματος τον Μάιο, που δρομολόγησε τις εξελίξεις για την διεξαγωγή συνεδρίου τον Οκτώβριο. Ωστόσο, όπως διαφαίνεται, οι ραγδαίες εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να προλάβουν το συνέδριο. Οι εναπομείναντες βουλευτές του κόμματος αναμένουν από την σημερινή ομιλία του Φώτη Κουβέλη στην ΔΕΘ να ξεκαθαρίσει την θέση του και να θέσει τόσο το ιδεολογικό όσο και το πολιτικό υπόβαθρο της παράταξης σε νέα βάση για να λάβουν τις αποφάσεις τους.

Ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ της ηγεσίας του κόμματος, καθώς από την πρώτη στιγμή της ανεξαρτητοποίησης Λυκούδη, έχει γίνει γνωστό ότι στον χώρο της Κεντροαριστεράς έχουν ξαναξεκινήσει ζυμώσεις και διεργασίες για συμμαχίες, ακόμα και τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ μέσω του κ. Καρύδη τασσόταν υπέρ μίας «συμπόρευσης» με την Μεταρρυθμιστική Τάση και το Σπύρο Λυκούδη, ο ίδιος όπως ανέφερε σε χθεσινό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Καθημερινή» είχε επαφές με τουλάχιστον πέντε βουλευτές (Γρηγόρης Ψαριανός, Βασίλης Οικονόμου, Νίκη Φούντα, Κατερίνα Μάρκου και Χρήστος Αηδόνης) για την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα. Κάποιοι από αυτούς δεν κρύβουν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους ότι αντιμετωπίζουν πολύ θετικά μία κίνηση της οποίας θα ηγείτο ο Σπύρος Λυκούδης.

Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα μέλη της ΔΗΜΑΡ, όπως για παράδειγμα ο Ανδρέας Παπαδόπουλος προσπαθούσαν εδώ και καιρό να πείσουν τον κ. Λυκούδη να προχωρήσει στο επόμενο βήμα μετά την διάρρηξη των σχέσεων του με τον κ. Κουβέλη.

πηγή

Διότι όπου …«ανεξαρτοποίηση» σημαίνει …νέες συμβάσεις!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply