Ἡ ISIS ἐξοπλίζεται, ὀργανώνεται καὶ λαμβάνει ἐντολὲς ἀπὸ τὶς …ΗΠΑ!!!

 

Και μαθαίνουμε από τον ΜακΚέιν ότι ΟΛΑ τα στελέχη της Αμερικάνικης Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας ΗΘΕΛΑΝ να εξοπλιστεί η ISIS από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Αυτό από μόνο του είναι παράβαση διεθνών κανόνων του ΟΗΕ…!!!

…αλλά ακόμα κι αν δεν παραδέχτηκαν ότι το έκαναν επίσημα, .δεν χρειάζεται να αμφιβάλλουμε για ό,τι συνέβη στο παρασκήνιο.
Άλλωστε εκ του αποτελέσματος δεν χωράει αμφιβολία ότι η ISIS είναι κανονικό σώμα στρατού άριστα εκπαιδευμένο, που έχει στην κατοχή του όλες τις νέες τεχνολογίες και δεν πρόκειται φυσικά για ένα τσούρμο εγκληματιών, που δρουν χωρίς σχέδιο και κεντρική καθοδήγηση.

Για το ποιοι κάνουν κουμάντο στην «Αμερικανική» Κυβέρνηση δεν χρειάζεται επίσης να το εξηγήσουμε και πάλι.
Πλέον δεν αρκούνται να κινούν τα νήματα παρασκηνιακά, μέσω εκβιασμών, αλλά καταλαμβάνουν ανοιχτά ολοένα περισσότερες θέσεις εξουσίας.
Το 13% των γερουσιαστών στις ΗΠΑ είναι συγκεκριμένης …καθαρόαιμης ράτσας, σε αντίθεση με όλους εμάς τους …ημίαιμους, που ανήκουμε στις ακαθαρσίες κι όχι στους εκλεκτούς του Θεού.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply