Τὰ έσώρουχα στὸ χρῶμα τοῦ δέρματος εἶναι …ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ!!!

Σύμφωνα με την συντακτική ομάδα αμερικάνικης εφημερίδας…

Ώρες- ώρες είναι να τα χάνει κανείς με την φαντασία των λεγομένων «αντιρατσιστών», που η ακούραστη υπεράσπιση που προσφέρουν στα έρημα τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προάσπιση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων μπορεί να αφήσει κάποιον με το στόμα ανοικτό, σαν να πέρασε ελαφρύ εγκεφαλικό…

Παράδειγμα της ανωτέρω καταστάσεως αποτελεί ο χαρακτηρισμός ως «ρατσιστικά» για τα γυναικεία εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος, σύμφωνα με την αμερικάνικη εφημερίδα Oklahoma Daily. Σε άρθρο της η εφημερίδα αποδεικνύει πως ένα βρακί ή ένα σουτιέν αποτελούν ρατσιστική απειλή προς τις μειονοτικές κοινότητες, των οποίων το δικαίωμα στην διαφορετικότητα καταπιέζουν, ποδοπατούν κ.λπ. κ.λπ….. μπλα, μπλα…

«Φανταστείτε το εξής: Είσαι μια νεαρή Αφρο-αμερικανίδα που τρέχει στο τοπικό κατάστημα εσωρούχων να αγοράσει σουτιέν στο χρώμα του «δέρματος» για να το φορέσει με ένα μεταξωτό συνολάκι, πείτε με ένα προσεγμένο καθημερινό φόρεμα ή για μια επαγγελματική συνέντευξη. Αλλά όταν μπαίνει στο κατάστημα δεν υπάρχει εσώρουχο στο χρώμα του «δέρματος». Τουλάχιστον, όχι για το δικό σου δέρμα. Κάποια σουτιέν σε διάφορες ελαφριές ροδακινί αποχρώσεις, αλλά ελάχιστα έως ανύπαρκτα για σκουρόχρωμες γυναίκες και αυτά δεν διαφημίζονται ως εσώρουχα στο χρώμα του «δέρματος». Πως θα σε έκανε να νοιώσεις το γεγονός ότι η βιομηχανία μόδας και η κοινωνία συνολικά έχουν ως βάση για το ιδανικό χρώμα του «δέρματος» τους Καυκασίους; Ότι το χρώμα της επιδερμίδας σου δεν υπολογίζεται ως χρώμα το «δέρματος;»… είναι το κείμενο που δημοσιεύτηκε στην εν λόγω εφημερίδα.

Η ίδια συντακτική ομάδα της εφημερίδας στην Οκλαχόμα θεωρεί ρατσιστικά μια σειρά προϊόντων, όπως: το μακιγιάζ στην απόχρωση του δέρματος, τα ρούχα στην απόχρωση του δέρματος -κοινώς μπεζ, ακόμα και τα τραυμαπλάστ, γιατί κι αυτά είναι στο χρώμα του δέρματος, και δη στο χρώμα της επιδερμίδας των Καυκασίων, δηλαδή των λευκών!

Ε.Μ.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Τὰ έσώρουχα στὸ χρῶμα τοῦ δέρματος εἶναι …ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ!!!

  1. Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Aussiedlerbetreuung und Behinderten – Fragen καὶ σχολίασε:
    Stunden-Stunden ist man mit der Phantasie der so genannten ‘Anti-Rassisten’ zu verlieren, bot die unermüdliche Verteidigung der Einöde der Menschenrechte und den Schutz der Rechte von Minderheiten kann jemand mit seinem Mund offen zu lassen, als ob ein Licht Schlaganfall ging … Glück, Auf, meine Heimat!

Leave a Reply