Ὁ Τσίπρας θά εἶναι αὐριανός πρωθυπουργός ἐπειδή τό …«θέλει ὁ λαός»;;;

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Ή ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ;

ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ.

ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 2012 ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.
Τον ετοιμάζουν να εξαπατήσει τον Ελληνικό λαό, άλλα λέγοντας και άλλα πράττοντας (λέω εγώ ….)

ΣΤΙΣ 31/1/2013 ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΟΥ, ΕΓΡΑΦΑ:

 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ !!!!!!!!!!!
ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ
ΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!!!!!!!

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ;
Προσπάθεια να βρουν κοινά σημεία ιδεολογικής προσεγγίσεως !!!!!!!!!!!!

Την προεργασία την ξεκίνησε με δήλωσή του ο Ιερώνυμος την εποχή της ενθρονίσεὠς του που «ακούσθηκε να λέει ότι «οι αριστεροί είναι οι καλλίτεροι Χριστιανοί», όπως τουλάχιστον δημοσιεύματα της εποχής ισχυρίζονταν περί Αυτού, χωρίς ποτέ και να διαψευσθούν! »

Στην συνέχεια ο Τσίπρας στο «Μεγάλη Βρετανία» παίρνει πρωινό με προξένους ισχυρών κρατών.

Μετα πάει στην Αμερική
Δακτυλίδι από Ομπάμα αλλά και προϋποθέσεις.

Μια από αυτές;
Βρέστα με την εκκλησία. Εμείς θα καλλιεργήσουμε το έδαφος ώστε να μη σου πούν όχι.

ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!!!!!!! σαν πρώτο βήμα

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΣΑΣ;
ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΤΥΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ………………

ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ
ΠΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ;

Ο Τάσος Κουράκης, ανέπτυξε εκτενώς τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, την μισθοδοσία του κλήρου, την χρήση αγροτικής γης, για την  φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας κ.λπ. και έκανε σαφές, στην δευτερολογία του, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δεν θα αιφνιδιάσει την Εκκλησία για τις όποιες αλλαγές προωθήσει, εφόσον αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.
«Όποιες αλλαγές γίνουν θα είναι αποτέλεσμα εξαντλητικού διαλόγου και θα αναζητηθεί η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση» είπε χαρακτηριστικά. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΑΣΟ !!!!!!

ΤΑΣΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΙΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΦΤΙΔΩΝ.;
Ή ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ;

ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ;

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ . ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!!!!!!

ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ.
ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ !!!!!!!!!!! να σε χαρώ παπά μου

(Και για να είναι βέβαιος ότι λαμβάνει θέση στην νέα πολιτική κατάσταση που έρχεται, έκανε και μια επίθεση στην Χρυσή Αυγή. !!!!!!!!!!!)

ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΙΟΥ….)

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ, ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΥΜΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΩΣ ΟΜΙΛΙΤΗ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ δε ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:
Ἡ Ἐκκλησία ἀποκρούει τήν ἀθεΐα καί τήν βία. Γι᾽ αὐτό ὁποιοδήποτε πολιτικό σύστημα ἔχει αὐτά τά δύο τό ἐλέγχει καί τό μάχεται. Ναί! Σέ ἄθεο δέν μποροῦμε νά δώσουμε ἐμπιστοσύνη νά μᾶς κυβερνήσει, διότι, ὅπως εἶπε καί ὁ Πολωνός Λέχ Βαλέσσα, «ὁ χωρίς Θεό ἄνθρωπος εἶναι ἐπικίνδυνος»!
ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΟΥΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ τελείωσε την ομιλία του λέγοντας:
Στην Θράκη οι μουσουλμάνοι (όσοι δεν είναι αιχμάλωτοι του Προξενείου), θεωρούν ως προστάτη τους τον Επίσκοπο της περιοχής τους. Και είμαστε. Αυτό επιβάλλει η ιδιότητά μας. Δεν θα επιτρέψω ποτέ σε χριστιανό να βλάψει μουσουλμάνο. Αύριο που η Ευρώπη θα αρχίσει θρησκευτικούς πολέμους !!!!!!!!!!!!!!!!! (ΤΙ ΕΙΠΕ ΘΕΕ ΜΟΥ;) ενάντια στο Ισλάμ, τότε να ξέρετε ότι εμείς θα πάρουμε το μέρος τους.
Όμως, σήμερα, ως Χώρα κάνουμε λάθη!

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Να οργανώσει την σχολική τάξη σε εργαστήρι συνεργασίας και συνθέσεως απόψεων. Να προετοιμάσει στα παιδιά μας πλήρη εξάρτηση ώστε να βγουν στη λεωφόρο του αύριο, όπου τα οχήματα τρέχουν με τρελές ταχύτητες και αντοχές. Να μην βγούν ξυπόλυτα στ’ αγκάθια. Θέλουμε η Ορθόδοξη Διδασκαλία, ως Πολιτισμός που διαποτίζει ακόμα και την αμαρτωλή πλευρά του ανθρώπου, κι όχι ως απολειφάδι του παρελθόντος……………

ΟΡΘΙΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ……….

Θεωρώ χρέος μου και υποχρέωσή μου, να σας ενημερώσω ότι εις την επίσημο σημερινή έναρξη του παρόντος Συνεδρίου, στο οποίο και συμμετέχω, έχω την τιμή να εκπροσωπώ τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
η Εκκλησία δεν ερωτά και δεν ενδιαφέρεται ποιές είναι οι πολιτικές η οι κομματικές απόψεις του καθενός.
Εάν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι απορρίπτουν a priori την χριστιανική πίστη, ακυρώνουν το ιερόν Ευαγγέλιο και αρνούνται την παρουσία του Χριστού στην ζωή των για τα παρόντα και τα μέλλοντα, τότε η Εκκλησία οφείλει να τους καλεί διαρκώς στην πίστη και στην μετάνοια.
Εάν επιμένουν στην απιστία, και πάλιν η Εκκλησία σέβεται την επιλογή τους, αλλά και εκείνοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.
Όταν προ είκοσι πέντε περίπου ετών εψηφίσθη η ισχύς του πολιτικού γάμου στην Χώρα μας, ήμουν ως Μητροπολίτης στην ωραία και ακριτική Αλεξανδρούπολη του Έβρου. Μετά την ισχύν του νόμου, ο πρώτος γάμος που έγινε στην Αλεξανδρούπολη ήταν από δύο οικογένειες που ανήκαν στο ΚΚΕ. Αυτό θα πει ορθόδοξη χριστιανική πίστη και ζωή.
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ !!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΘΗΚΕ Ή ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ;

Το σύμβολο του συνέδριου, που είναι μια υψωμένη αριστερή γροθιά που κρατάει έναν Σταυρό!!!!!!!!

Για τις θέσεις των μισών συνέδρων σχετικά με Σκόπια, Συνωστισμούς στην Σμύρνη κλπ ΜΟΥΓΚΑ !!!!!
ΕΙΠΑΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ …………

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ (απλά δεν υπάρχουν)

ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

Ο ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ (το έχω δει και έχω πάθει) , οι υπόλοιποι στα καλύβια τους …. Οι Κουράκιδες διαβεβαίωσαν ότι αποστολή εξετελέσθη ….. και έχουν μαγνητοσκοπημένο το συνέδριο και ο Τσίπρας έκλεισε ραντεβού για να στείλει μια κόπια στην Αμερικάνικη πρεσβεία (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ……..)

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΡΙΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟΤΕ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ.

– Ναι είμαι βέβαιος πια, ότι κόπια από το συνέδριο πήγε στην Αμερικάνικη πρεσβεία.

– Ναι , Τάσο Κουράκη …. κατάλαβες ότι η ομιλία σου στο Συνέδριο ήταν για γέλια .

– ΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ (αρχική επιλογή για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας)

Στην υπόθεση παρενέβη με ανακοίνωσή της η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή, η οποία κατήγγειλε τον κ. Καρυπίδη για αντισημιτικές δηλώσεις. Εκφράζει δε τον αποτροπιασμό της για το ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης έλεγε σε τηλεοπτικές του εκπομπές ότι το όνομα της ΝΕΡΙΤ έχει «εβραϊκές ρίζες» και ότι η πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Συναγωγή της Θεσσαλονίκης ήταν μια «πράξη που απειλεί την Ελλάδα».(ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΕΞΗ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΑΙΡΝΕ!)

– Ναι ο Τσίπρας έκανε φιλότιμες προσπάθειες και από δηλωμένος άθεος έγινε «ευσεβής …. οικουμενιστής … Χριστιανός»

Πήγε στο Όρος!!!!

Βγαίνοντας χαράματα από την  λειτουργία που παρακολούθησε στην Μονή Ιβήρων είπε: «Όταν βλέπεις αυτά τα μοναστήρια είτε πιστεύεις είτε όχι στον Θεό νομίζεις ότι έχεις επικοινωνία με τα θεία». (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ; ΜΕ ΤΑ ΘΕΙΑ ; Ή ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ;)

Η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους έδειξε στο πρόσωπό του μεγάλη εκτίμηση καθώς και ευγνωμοσύνη για την βοήθεια που τους παρείχε στο ζήτημα της φορολογικής αντιμετωπίσεώς τους. (ΕΛΑ; …)

Ζήτησες να μείνεις μόνος για ένα τέταρτο με την εικόνα του Αξιον Εστί στον Ναό του Πρωτάτου. (ΝΟΜΊΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ … Ή ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ; )

Πήγες στη Σιμωνόπετρα και τα αδελφά μοναστήρια Ιβήρων και Σταυρονικήτα και Ξενοφώντος, που οι Ηγούμενοι Ελισαίος, Τύχων, Βασίλειος και Αλέξιος έχουν έλθει απ΄έξω!!!!!!!! (ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΥΑΛΑ…)

ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ, Ο 80ΧΡΟΝΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΚΑΛΟΥ.

Όταν ο ηγούμενος της Μονής Καρακάλου κ. Φιλόθεος έμαθε ότι ο Τσίπρας βρισκόταν φιλοξενούμενος στην Μονή του, αυτός ήταν στην Κρήτη. Ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει εκεί λέγοντάς του ότι επιστρέφει αμέσως για να τον συναντήσει.!!!!!!!!!! Αλλά το να έρθει κάποιος από την Κρήτη στο Αγιον Ορος δεν ήταν και τόσο εύκολη υπόθεση. Ο Τσίπρας κάθισε σχεδόν όλο το βράδυ παρέα με δύο μοναχούς στο αρχονταρίκι περιμένοντας τον ηγούμενο να έρθει !!!!!!!!!! (Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.)

ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.

ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΤΡΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 1-3-2008 ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΘΕΟΣ !!!!

ΜΕΤΑ, ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ !!!!!!!!ΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ;

– Στις 16 Ιουλίου, στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής. ο κ. Σαμαράς είχε πει ξεκάθαρα στην Γερμανίδα καγκελάριο: «Αν κάνουμε αυτά που ζητάτε, θα έρθει ο Τσίπρας».

Η απάντηση που είχε πάρει τότε ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν παγερά αδιάφορη: «Είτε με εσάς, είτε με τον Τσίπρα το πρόγραμμα θα συνεχιστεί…».!!!!!!!!!!

– ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΟ. 5/9/2014

Στο «Villa d’ Este» (ίσως το καλλίτερο ξενοδοχείο του κόσμου) στο ΚΟΜΟ της Ιταλίας, συμμετείχες σε συνέδριο, με θέμα “Intelligence on the World, Europe and Italy” !!!!!!!!!!! ΕΣΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΘΕΜΑ «Συσχετισμούς Δυνάμεων στην Νέα Ευρώπη»!!!!
Συμμετέχοντες: Ο Μάριο Πρόντι, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα, ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρώην κοινοτικός επίτροπος για την οικονομία Χοακίν Αλμούνια, ο πρώην πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν Κλωντ Τρισέ !!!!! ΩΠ …… αλλά και ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί, ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς Μισέλ Μπαρνιέ και ο Γερμανός Γεργκ Άσμουσεν, που μιλήσε για την Εργασία και την Απασχόληση.!!!!!!!!!!!!!! (ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ…)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ, Ο’ΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, Ο’ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΚΑΛΙΑ ;

ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΛΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ!!!!!!!!!!! (Πάπα; γιατί Πάπα; δεν συνηθίζεται)

Με ένα στεφάνι ελιάς πήγε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στον Πάπα Φραγκίσκο, ενώ εκείνος του χάρισε ένα παπικό μετάλλιο καθώς και το έργο του «Η χαρά του Ευαγγελίου». (ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ … ΘΑ ΧΑΡΕΙΣ )

Η συνάντηση κράτησε περίπου 45 λεπτά, χρέη μεταφραστή εκτελούσε ο καθολικός επίσκοπος της Σύρου !!!!!!!!!!!!!! (ΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ !!!!!)

Η συνηθισμένη διάρκεια των συνομιλιών του Ποντίφικα με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, δεν ξεπερνά συνήθως το ένα τέταρτο της ώρας.!!!!!!!!!!!!!! (ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ !!!!!)

Το ζήτημα των τραπεζών μονοπώλησε σχεδόν την συζήτηση, καθώς είναι από εκείνα για τα οποία ο Πάπας έχει εκφράσει πολλές φορές το ενδιαφέρον του, ενώ όλη η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα.!!!!! (ΑΛΕΞΗ ΚΑΝΕΝΤΙΛ ΜΕ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟ… ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ…)

Επίσης ο Πάπας είπε, ότι είναι «απαράδεκτο να σκοτώνονται άνθρωποι και να κινδυνεύουμε από τους πολέμους», ενώ χαρακτήρισε ως αδιανόητο το να θεωρούνται κάποιοι άνθρωποι «λαθραίοι» και να πνίγονται στην θάλασσα.!!!! (ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΛΕΞΗ ….)

Ο Πάπας αναφέρθηκε και στην επικείμενη επίσκεψη του στο Φανάρι, στις 30 Νοεμβρίου. (ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ )

ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΕΔΕΣΕ.

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ – ΣΥΝΕΔΡΙΟ – ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ (που ανήκει στο Πατριαρχείο) – ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΠΑΠΑΣ – ΦΑΝΑΡΙ!!!!!!!!
Είμαι βέβαιος, ότι ο Πάπας θα πει την καλή του κουβέντα στον Βαρθολομαίο και πόσο χρήσιμος θα είναι ένας Πρωθυπουργός σαν το Τσίπρα. Είμαι επίσης βέβαιος ότι τώρα που υπάρχουν οι ευλογίες του Αγίου Όρους…. ο Βαρθολομαίος θα ζητήσει να τον δει. (Ε ΡΕ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ….)

ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑ .

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΜΟΛΟΓΩ, ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ (τουλάχιστον στην Ελλάδα)

ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΟ» ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!

ΦΥΣΙΚΑ Ο «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.
ΑΟΖ, ΕΟΖ, ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΝΔ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΙΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ» ΤΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ;
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΕΡΣΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

Εὐτυχίδης Γρηγόριος

Συμπλήρωμα:

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ (σήμερα το ανακάλυψα)

Όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλέξης Τσίπρας, πρόκειται να επισκεφθεί την Ρώμη, προκειμένου να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. τοπική, στο Παπικό Παλάτι του Βατικανού.

ΜΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

ΝΑΙ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΏΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ .

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ, Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. (όχι βέβαια αποκλειστικά για τον Αλέξη).

Στις 17.9.14, και με την ευκαιρία του επερχόμενου Ρος Ασανά, αντιπροσωπεία 40 διεθνών προσωπικοτήτων του Εβραϊσμού έγιναν δεκτοί από τον Πάπα Φραγκίσκο στην κατοικία του στο Βατικανό, στην Ρώμη. Οι πρόεδροι το Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC) Ρόναλντ Λόντερ και του Λατινο-Αμερικανικού Εβραϊκού Συνεδρίου (LAJC) Τζακ Τέρπινς επέδωσαν στον προκαθήμενο της Καθολικής Εκκλησίας συμβολικά δώρα μεταξύ των οποίων και το παραδοσιακό κέικ μελιού του Ρος Ασανά.Το Ρος Ασανά είναι η Εβραϊκή Πρωτοχρονιά. Φέτος είναι στις 25 Σεπτεμβρίου.

ΑΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,
ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ.

«Είναι απαράδεκτο να βλέπει, κανείς, το κράτος του Ισραήλ να σκοτώνει παιδιά στην Παλαιστίνη. Πρέπει να ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας για να ζητήσουμε ειρήνη, εκφράζοντας όλη μας την αλληλεγγύη προς τον παλαιστινιακό λαό», πρόσθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ερωτήσεις Ιταλών δημοσιογράφων. ΙΤΑΛΩΝ Ε;

2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2012

Ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε στην Αθήνα και είχε συνάντηση μιας ώρας με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες. Μετά τη συνάντηση, αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις και προφανώς επέστρεψε στο Ρέθυμνο όπου παραθερίζει με την οικογένεια του. (ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ. Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012. )

ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΩΡΊΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ.
ΠΟΛΥ ΝΩΡΊΤΕΡΑ.

Καλά… θα πέσει πολύ γέλιο με το ασορτί πουκάμισο!!!

Εὐτυχίδης Γρηγόριος

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply