Καλῶς …«συμμαχοῦμε» μὲ τοὺς ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ!!!

Κι ακούμε στο ΣΚΑΙ, στην εκπομπή του Λυριτζή – Οικονόμου, από κάποιον που έμαθε το ποίημα του καλά, για να μπορέσει να κάνει καριέρα στους …υπονόμους της Νέας Τάξεως, ότι  ΚΑΛΩΣ συμμετέχουμε στην επίθεση κατά της Συρίας, αφού είμαστε υποχρεωμένοι, λόγω των συμμαχιών μας (ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΟΗΕ) ώστε να μπορέσουμε να ζητήσουμε μελλοντικά την βοήθειά αυτών των «ευαγών» Οργανισμών, όταν μας χρειαστεί.
Δηλαδή θα σκοτώσουμε κι εμείς μερικές χιλιάδες αμάχους, που δεν γουστάρουν να δίνουν το αίμα τους στους Rothschild, ώστε να μας …προστατεύσουν οι επικυρίαρχοι όταν χρειαστεί.


Τι μας διδάσκει η εμπειρία;
Να μας προστατέψουν ΠΩΣ;

Όπως με την Κύπρο;
Όπως με τα Ίμια;
Όπως με την αναγνώριση των Σκοπίων ως «Μακεδονία»;
Όπως με τα Σεπτεμβριανά στην Κωνσταντινούπολη;
Όπως με την καταστροφή της οικονομίας που προκάλεσαν με τις πλαστές δραχμές επί κατοχής;
Όπως με την απώλεια της Βορείου Ηπείρου;
Όπως με τη Μικρασιατική Καταστροφή;
Όπως με τον εμφύλιο;

Πόσες …«ένδοξες»  στιγμές μας προσέφεραν οι «καλοί» μας «σύμμαχοι»;

«Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες»  κι εμείς …ανατριχίλα!
Δηλαδή στην πράξη…

«Βάλτε εσείς το ΑΙΜΑ και τα ΟΠΛΑ (με δανεικά) ώστε να παραμείνετε στο χαρέμι των Rothschild κι εμείς θα φωνάζουμε εκ του ασφαλούς …«Ζήτω, Ζήτω οι ήρωες Έλληνες!»…»

«Οι Ολυμπιακοί στην χώρα που τους γέννησε»!!!
…κι άλλη ανατριχίλα εμείς…
!!!

Δηλαδή στην πράξη …
«Πληρώστε με αίμα 30 ΔΙΣ δανεικά ευρώ για μερικά τσιμέντα και μερικά βεγγαλικά για να θαμπωθούν οι ιθαγενείς κι εμείς θα φωνάζουμε «ΓΕλλάδα Μπράβο!»…»

Περιττό να σας πω  την καταγωγή του Καλατράβα.
Δεν υπάρχει ιστορία …«αυθεντικής» επιτυχίας  χωρίς …«Θείο» άγγιγμα!!!

Η Ελλάδα τελικά θα βοηθήσει δήθεν τους …«φίλους» μας τους Κούρδους!
Αυτούς που χρόνια αγωνίζονται κατά των «εχθρών» μας των Τούρκων. Αυτών των ίδιων, που σαν Τσέτες, μας έσφαζαν όταν έκανε τις εκκαθαρίσεις του ο Κεμάλ…
Δεν θα πρέπει να απορεί κανείς αργότερα αν οι Τούρκοι θελήσουν να ενισχύσουν τους Σκοπιανούς και τους UCKάδες για να καταλάβουν οι ηγέτες μας τι σημαίνει …φουστιά και πισώπλατη μαχαιριά.

Εννοείται ότι τελικός στόχος είναι ο Σύριος ηγέτης Άσαντ, τον οποίο τα Σιωνιστικά ΜΜΕ δεν κατάφεραν να τον μετατρέψουν σε μπαμπούλα που απειλεί την Παγκόσμια Ειρήνη.
2-3 ΜΑΪΜΟΥ-βίντεο με δήθεν εκτελέσεις πρακτόρων της USAID/NED από πολεμιστές – rapper και DJ ντυμένους …NINJA … που το δίκτυο των σιωνιστικών ΜΜΕ έβαλε στα σπίτια όλου του πλανήτη … πέτυχαν τον στόχο τους.
Έπεισαν εκατομμύρια ανθρώπους να …θέλουν να εξολοθρευτεί άμεσα αυτή η μαυροφορεμένη απειλή .γιατί μετά έχουμε να ασχοληθούμε και με την …επόμενη απειλή, αυτή του ιού Έμπολα!
Τα χιλιάδες βίντεο εκτελέσεων Συρίων αμάχων κι αιχμαλώτων από τους μισθοφόρους του Ισραήλ, που προηγήθηκαν, για να φτάσει το κοντέρ στους 100.000 νεκρούς και μερικά εκατομμύρια πρόσφυγες δεν προβλήθηκαν ποτέ.

Οι «σύμμαχοί» μας θέλουν και την ΔΙΚΗ ΜΑΣ συμμετοχή στην καταστροφή και την «κηδεία» της Συρίας με τον ίδιο τρόπο που όλοι ρίχνουν με το χεράκι τους λίγο χώμα στον νεκρό κατά την ταφή…
(Διασπορά της ευθύνης για την …μελλοντική αποποίηση προσωπικών ευθυνών!!!)

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply