Μία ἀκόμη βολικὴ …«ἐπανάστασις» μαγειρεύεται στὸ Hong Kong!!!

Φυσικά δεν χρειάζεται μυαλό για να καταλάβουμε, από την στάση των ΜΜΕ απέναντι στην …«επανάσταση»του Hong Kong, ότι πρόκειται για άλλη μία …έγχρωμη επανάσταση της βιομηχανίας του Σιωνισμού (OTPOR, CANVAS, Αραβική Άνοιξη, OSF, R4BIA κλπ). 

Το Hong Kong είναι το πόδι των Rothschild στον πισινό των Κινέζων, από τότε που Rothschild και Sassoon πλημμύριζαν την Κίνα με ΟΠΙΟ.
Σήμερα στην Κίνα οι έμποροι ναρκωτικών ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ενώ στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ το ΝΑΤΟ ασχολείται με την καλλιέργεια του ΟΠΙΟΥ.
Εννοείται ότι, όπως οι περισσότερες …«επαναστάσεις» βασίζονται σε νεαρούς ασχέτους, που νομίζουν ότι συμμετέχουν σε κάτι …αυθόρμητο, που θα φέρει καλλίτερες ημέρες, έτσι και στο Hong Kong έχουν πολλούς ασχέτους για να …«επαναστατήσουν»!!!
Αυτές οι …«επαναστάσεις» βασίζονται στα ίδια ακριβώς άτομα που τρέχουν στις συναυλίες της Lady Gaga και που κάνουν ό,τι τους υπαγορεύει η μόδα και τα trendy περιοδικά του συστήματος, όπως το vice.
Όμως κι εδώ ἡ υπόθεση μυρίζει …Rothschild.

Η Κίνα είναι μία αυτοκρατορία  με …ΚΡΑΤΙΚΗ κεντρική τράπεζα και οι τοκογλύφοι πιστεύουν ότι αυτό που στήνεται στο Χονγκ Κονγκ θα μπορέσει να μεταδοθεί ως ιός στην υπόλοιπη Κίνα.
Μένει να δούμε αν στον σχεδιασμό θα υπάρξουν προβοκάτσιες με έκτροπα, ώστε να γίνει χρήση βίας από την αστυνομία και να υπάρξουν κάποια θύματα επακολούθως.
Αυτά τα θύματα, που τα ΜΜΕ θα μετατρέψουν σε …σύμβολα-σπινθήρες για νέες διαδηλώσεις.

Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος ήταν η αιχμή του Δόρατος των πρακτόρων των τοκογλύφων για να παραδοθεί η χώρα στο ΔΝΤ και που χρησιμοποιήθηκε από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ καθηγητάδες για να βγάλουν τα σχολεία στον δρόμο, προκειμένου να …«σωθούμε» από τους …«αντιεξουσιαστές» του ΠΑΣΟΚ.
Οι πράκτορες των τοκογλύφων δουλεύουν νύχτα-μέρα ετοιμάζοντας ορδές ηλιθίων έτοιμων να …«επαναστατήσουν» σε όποιες χώρες οι ηγεσίες δεν …υπακούουν στις εντολές.

Στο Χονγκ Κονγκ δοκιμάζονται νέες τεχνολογίες δικτυώσεως ώστε να μην γίνεται χρήση του κλασικού Internet, που το κράτος μπορεί να παρακολουθεί.
Βλέπετε δηλαδή ότι στις μαιμού-επαναστάσεις χρησιμοποιείται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην συνωμοσία, σε αντίθεση με τους αυθόρμητους κι άσχετους επαναστάτες που κουβαλουν …κιθάρες στο Σύνταγμα για να τραγουδήσουν Μάνο Λοϊζο.
Το νέο δίκτυο (που λειτουργεί από συσκευή σε συσκευή χωρίς σύνδεση στο internet ή στα δεδομένα της κινητής τηλεφωνίας λέγεται MESH network και μπορεί κανείς να κατεβάσει οδηγίες για την δημιουργία του εδώ.

Ο επικεφαλής της βιομηχανίας των επαναστάσεων προωθείται από το σύστημα των επαναστατών της Google, της TED-X κλπ.

Και φυσικά όσοι έχουν ασχοληθεί με την OTPOR και τους χρηματοδότες της …ξέρουν για πόσο βρώμικη ιστορία πρόκειται.
Δεν είναι τυχαίο που τα μπλουζάκια της OTPΟR τα βλέπουμε να τα φορούν οι …δήθεν «εθνικιστές» στη Βενεζουέλα, οι …δήθεν «αριστεροί» στην Ελλάδα, οι ANONYMOUS κλπ κλπ.

Αναλόγως την περίσταση και την ιδεολογική κατεύθυνση της κυβερνήσεως προς ανατροπή, οι πράκτορες ντύνονται αριστεροί ή ακροδεξιοί.
Γι’ αυτό στην Ουκρανία δεν είδαμε ΟΥΤΕ τρίχα από antiFA ή αναρχικό…
Είχαν όλοι φορέσει τις στολές των …«εθνικιστών».
Οι ίδιοι πράκτορες στην Αθήνα του 2008 …παρίσταναν τους …αναρχο-αριστερούς.

Αυτό που ΠΑΝΤΑ όμως παραμένει το ίδιο είναι φυσικά η …ΚΟΥΚΟΥΛΑ!!!

Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα πολύπλοκα συστήματα ανατροπής που στήνουν οι τοκογλύφοι… είναι δύσκολο να γίνουν κατανοητά από το απλοϊκο μυαλό του μέσου ανθρώπου.
Η κυβέρνηση του ΙΡΑΝ είχε φτιάξει σχετικό ενημερωτικό video για να εξηγήσει στον λαό του ΙΡΑΝ τον μηχανισμό των ψεύτικων επαναστάσεων.

Από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τα εγχειρίδια της (ΚΑΘΕ) έγχρωμης επαναστάσεως.

Όλο το γραπτό υλικό των ψεύτικων επαναστάσεων μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply