Πολὺ χρῆμα πίσω ἀπὸ τὶς …«ἰδεολογίες»!

H επιλογή των στόχων έχει απόλυτη σχέση με τα συμφέροντα ΞΕΝΩΝ κέντρων και ΞΕΝΩΝ υπηρεσιών.
Κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο οι «αριστεροί τρομοκράτες»…
Απλά επαγγελματίες δολοφόνοι για λογαριασμό των ξένων.
Και βέβαια ένα ΚΑΘΑΡΟ χτύπημα, παραγγελία από την Μοσάντ, θα χρειάζεται πολυσέλιδη προκύρηξη γεμάτη μπούρδες, που θα δικαιολογεί τα ..αδικαιολόγητα. 

Ο Επαναστατικός Αγώνας …καθάριζε για λογαριασμό αυτών που μας πούλησαν το C4I.
Με την παραλαβή του ανύπαρκτου εξοπλισμού, του αέρα κοπανιστού δηλαδή, τελείωσε κι ο Επαναστατικός Αγώνας που ΔΕΝ στόχευσε ποτέ στα πραγματικά λαμόγια, αλλά σε όσους …καθυστερούσαν να κλείσουν τη δουλειά για την οποία πίεζε κι ο Πρέσβυς. 

Ο Μαρινάκης χάλασε την σούπα του Soros στον Πειραιά με την στήριξη της Χ.Α, την ίδια στιγμή που η ΝΔ νομοθετούσε νύχτα για να εξασφαλίσει την επανεκλογή του Μπουτάρη.
Κι όπως είχε πει κι ο Ψυχάρης …ΟΛΟΙ ξέρουμε την εκδικητική μανία των επικυριάρχων.
 

Αυτοί που είναι ικανοί να σκοτώσουν 1.000.000 αμάχους για να πετύχουν την ανατροπή ενός ηγέτη, δεν θα φοβηθούν να σκοτώσουν μερικούς ασυμμόρφωτους ή να κάψουν μερικές χιλιάδες στρέμματα.
Δεν είναι τυχαίο που οι ANTIFA της MOSSAD υπερασπίζονται επικοινωνιακά τους επαγγελαμτίες δολοφόνους …και η δικαιοσύνη, όποτε χρειάζεται, τους δίνει άδειες ώστε να κάνουν μία νέα …αρχή στη ζωή τους!!!

Εγώ δεν ήξερα καν ποιος είναι ο Βενιάμης … και οι «αυθόρμητοι τρομοκράτες» θα ρίσκαραν «ανιδιοτελώς» την ζωή τους για να τον «φάνε»,στο όνομα της «επαναστάσεως».
Άλλωστε όταν βλέπεις τον Μαζιώτη,  το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι πόσο «ιδεολόγος» είναι … και πόσο «ήρωας» και ότι είναι ο άνθρωπος που θα έκανε τα πάντα για τον λαό και την «επανάσταση» ανιδιοτελώς…
Οι εθνικοί στάρ, οι εθνικοί συνθέτες, οι ποδοσφαιριστής της Εθνικής κι όλοι αυτοί οι …«εθνικοί ήρωες», δεν κουνάνε ούτε τα φρύδια τους χωρίς βαρβάτη προκαταβολή.
Και θέλουν να μας πείσουν ότι κλεφτρόνια όπως ο Μαζιώτης θα ρίσκαραν να πάνε ισόβια στο όνομα του …Μαρξ .
Δεν μας περνούν για ηλιθίους… Είμαστε ηλίθιοι.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply