Τὰ ἐπεισόδια στὴν Τουρκία συντονίζονται ἀπὸ τὸ …INDYMEDIA τοῦ SOROS!!!

Φίλοι Τουρκοφάγοι…
ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ στο δόλωμα που ρίχνουν οι πράκτορες του Σιωνισμού.
Τα επεισόδια στην Τουρκία συντονίζονται από το Indymedia του Soros.
Όπως έγινε με τα επεισόδια στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008…
Κι όπως έγινε και νωρίτερα στην Τουρκία με αφορμή την ανέγερση Τζαμιού.

Όταν τα επεισόδια έχουν ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ χαρακτήρα και ζημιώνουν την χώρα, στην οποία εξελίσσονται, δεν θέλει μυαλό να καταλάβουμε ότι είναι ΞΕΝΟΣ δάκτυλος. 

Το ότι τα δίκτυα του Soros επιτίθενται στην κυβέρνηση Erdogan δεν έχει καμμία σχέση με τους Ισλαμιστές, που εκπαίδευσε κι εξόπλισε το Ισραήλ.
Προχθές ο Ερντογάν αντήλλαξε Τούρκους ομήρους με συλληφθέντες της ISIS…
Ο ένας όμηρος που κρατούσε η ISIS ήταν φιλο-κυβερνητικός αρθρογράφος και ΔΕΝ στέκει να τον έχουν απαγάγει ΦΙΛΟΙ του Ερντογάν.
Οι Τουρκικές εφημερίδες αποκαλούν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ τις οργανώσεις ISIS και ISIL
,  οπότε πάλι δεν στέκει να τις βοηθάει η Τουρκία.

Πως γίνεται η Τουρκική Κυβέρνηση να θέλει να πάρει έγκριση από την Βουλή για να μπορέσει να εμπλακεί στον πόλεμο κατά της ISIS και παράλληλα δήθεν να την στηρίζει;
Οι Σιωνιστές ανοίγουν πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, ώστε μέσα στην σύγχυση να προωθήσουν τις εξελίξεις εκεί που τους βολεύει. ORDER OUT OF CHAOS.

Μην τσιμπάτε λοιπόν.
Όταν βλέπετε τόση βία κι έκτροπα δεν χρειάζεται μυαλό για να καταλάβετε ότι πρόκειται για επικονωνιακή παράσταση κι όχι για πραγματικούς διαδηλωτές.
Γιατί οι 500.000 αγανακτισμένοι στην Αθήνα δεν έκαψαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;
Γιατί δεν έσπασαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ;
Μόνο πράκτορας θα ζημίωνε τον συμπολίτη του για να πιέσει την κυβέρνηση.

Άλλωστε οι μαϊμού-επαναστάσεις  ξεχωρίζουν από τον τρόπο που τις χειρίζονται τα σιωνιστικά ΜΜΕ.
Εφόσον στην περιγραφή των διαδηλώσεων δεν αναφέρονται σε εγκληματίες, παρακρατικούς, αντιδημοκράτες, τρομοκράτες κι εγκληματικές οργανώσεις  …κοιμηθείτε ήσυχοι. Η Μοσάντ έχει αναλάβει την σκηνοθεσία κι όλα είναι προσχεδιασμένα και βάσει σεναρίου εκτελεσμένα από μισθοφόρους επαγγελματίες«επαναστάτες».
Την μία ντύνονται ANTIFA, την άλλη νειάτα του Κεμάλ και τώρα οργισμένοι Κούρδοι.
Κι αφού οι «Κούρδοι» πωλούν πετρέλαιο στο Ισραήλ,   (αλήθεια με τι χαρτιά; με τι εθνικότητας ΑΦΜ; ποιος παίρνει τα λεφτά;)  πάμε για Κουρδικό Κράτος,   κάτι που σημαίνει μικρότερη Συρία, Τουρκία και Ιράκ.
Και αφού οι Ισραηλινοί αγοράζουν ΠΡΩΤΟΙ Κουρδικό Πετρέλαιο, δεν χρειάζεται μυαλό για να καταλάβουμε ΠΟΙΟΙ είναι πίσω από την «αυθόρμητη» δημιουργία Κουρδιστάν και ΠΟΙΟΙ θα ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις στο «ανεξάρτητο» Κουρδιστάν.

Και στην Ελλάδα, πριν γίνουμε κράτος, κάποιοι έπαιρναν εικονικά δάνεια στο όνομά μας, τα οποία πληρώναμε μέχρι πριν από λίγα χρόνια.
Και οι Κούρδοι θα βρεθούν με χρέη πριν καν αποκτήσουν κράτος, μιας και για αυτές τις επιχειρήσεις «απελευθερώσεως» θα τους σταλεί ο λαγαριασμός μετά.
Έτσι πλήρωσε και η Σαουδική Αραβία την …προστασία που της παρείχαν τα γεράκια του ΝΑΤΟ από τον «εισβολέα»  Σαντάμ.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply