Εἶναι λογικό νά εἰσβάλῃ ἡ Τουρκία στήν Συρία καί νά κτυπήσῃ τήν ISIS;;;

Αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία με τα επεισόδια των Κούρδων, που θέλουν την Τουρκία να εισβάλει στηΝ Συρία, κάποιοι θέλουν να το θεωρούμε …λογικό. Μόνο που στην πραγματικότητα δεν έχει σχέση με την λογική.

Φανταστείτε το παρακάτω ανάλογο σκηνικό:
Στην Τουρκία, κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα, για παράδειγμα στην Αδριανούπολη εμφανίζονται παραστρατιωτικές ομάδες που σκοτώνουν κόσμο και που το κράτος της Τουρκίας αδυνατεί να ελέγξει.
Σκεφθείτε τώρα οι μουσουλμάνοι της Θράκης να αρχίσουν να τα σπάνε και να τα καίνε. γιατί η Ελληνική Κυβέρνηση δεν εισβάλλει και δεν επιχειρεί στην Αδριανούπολη, για να σώσει τους …ομοθρήσκους Τούρκους.
Δηλαδή… Να αποφασίσει η κυβέρνηση μονομερή επιθετική ενέργεια σε Τουρκικό έδαφος, χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Γίνεται; Δεν γίνεται φυσικά.

Κάτι παρόμοιο ζητούν οι …«Κούρδοι (δίκτυα Soros) από την Τουρκική κυβέρνηση.
Ζητούν να επιχειρήσει εντός των συνόρων άλλης χώρας και μάλιστα …απρόκλητα, ενώ η χώρα αυτή (η Συρία) βρίσκεται ήδη σε πόλεμο με τρίτους.
Μία τέτοια απρόκλητη μονομερής ενέργεια θα μπορούσε να κοστίσει στην Τουρκία σε πολλά επίπεδα και είναι κάτι που μπορεί να πληρώσει ακριβά και σε κάποιο διεθνές δικαστήριο μελλοντικά.
Οι επικυρίαρχοι ξέρουν πως να χρησιμοποιήσουν εναντίον του Ερντογάν μία κίνηση που οι ίδιοι τον πιέζουν να κάνει.

Γι’ αυτό ο Ερντογάν ΠΡΩΤΑ ζήτησε να αποφασίσει η Βουλή ώστε να λάβουν την ευθύνη όλοι οι εκπρόσωποι των Τούρκων και τώρα περιμένει ΔΙΕΘΝΕΣ νομιμοποιημένο όργανο, μία συμμαχία στην οποία θα συμμετέχει νόμιμα.Δηλαδή στα πλαίσια μίας ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ υπάρχει νομιμοποίηση από την Βουλή για χερσαίες στρατιωτικές ενέργειες στην Συρία και στο Ιράκ.
Έτσι πολύ έξυπνα οι Τούρκοι δεν θα είναι οι βλάκες που μετά θα δεχτούν τα αντίποινα ή τις κυρώσεις για μία τέτοια απόπειρα.

Και λένε στους πονηρούς Δυτικούς «αγωνιζομένους» για την …«λευτεριά» των Κούρδων: «Θέλετε εισβολή; Ελάτε να την κάνουμε ΟΛΟΙ μαζί, να πληρώσουμε ΟΛΟΙ μαζί το κόστος.»

Τα συντονισμένα από τους σιωνιστές επεισόδια έχουν σκοπό να πιέσουν την Τουρκία να βγάλει το φίδι από την τρύπα ΜΟΝΗ της.
Από την αρχή της επιθέσεως των Δυτικών κατά της Συρίας, εντελώς …«συμπτωματικά» εκτοξεύτηκαν όλμοι από κουρδικά χωριά της Συρίας, που έπληξαν Τουρκικούς στόχους απρόκλητα, προσπαθώντας να υποχρεώσουν την Τουρκία να επιτεθεί στους Συρίους.
Η Τουρκία αρκέστηκε να βομβαρδίσει τις περιοχές απ’ όπου εκτοξεύτηκαν οι όλμοι και φυσικά ΔΕΝ κήρυξε ποτέ τον πόλεμο στην Συρία, .όπως θα ήθελαν οι Ισραηλινοί, που παίζουν όλες τις χώρες σαν μαριονέτες σε κουκλοθέατρο.

Όπως γράφει και το CNN  η Τουρκία ΜΟΝΗ της δεν πρόκειται να ξεκινήσει χερσαία επιχείρηση σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση.Στην Ελλάδα  οι πράκτορες διοργανώνουν εκδηλώσεις …«αλληλεγγύης» προς το ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ και είναι αυτοί που ίσως κάποτε να πανηγυρίζουν για την ανεξάρτητη Μακεδονία ή την ανεξάρτητη Κρήτη.Οι κόκκινοι πράκτορες των τοκογλύφων φωνάζουν από καιρό …«Λευτεριά στους Μακεδόνες» όπως ο Ριζοσπάστης, στον οποίο δούλευε ο …«πατριώτης» Γλέζος!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply