Πῶς «κατασκευάζεται» ἕνας …«πλανητάρχης»;

 

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Εκείνος ο Μάικλ Μουρ, ο οποίος έκανε τα ρεπορτάζ στον σοσιαλιστικό παράδεισο της Γαλλίας, το 2007-8, που βρίσκεται;

Έδειχνε θυμάμαι Αμερικανούς πολίτες, οι οποίοι είχαν «δωρεάν» περίθαλψη απο την πρώτη μέρα που άλλαξαν υπηκοότητα.

Ας πάει μια βόλτα στις Βρυξέλλες τώρα, να δει τους Γάλλους να παρακαλούν για πιστωτική επέκταση τον Ντράγκι και την Μέρκελ. Και ας δούν πως η Μαρίν Λεπέν προηγείται στις δημοσκοπήσεις.

Ηλίθιε χοντρο-σοσιαλιστή.
Όσκαρ βλακείας σε σένα και στα απόβλητα των liberal democrats των ΗΠΑ!!!

ΕΥΘΥΜΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Ο Michael Moore (ένας από τους πολλούς μαϊντανούς του ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ) άνοιγε επικοινωνιακά τον δρόμο για την έλευση του Obama.

Για να αρχίσουν τα αργοκίνητα κοπάδια να μετακινούνται από τον …δεξιό στάβλο στον αριστερό, χρειάζεται να …«συνωμοτίσει» το σύμπαν, να ενισχυθεί η σκανδαλολογία για την παράταξη που πρέπει να φύγει και να …«θεοποιηθούν» οι επερχόμενοι …«σωτήρες».
Αφού καταλάβει ο κοσμάκης τι πατάτα έφαγε, τότε αλλάζουν το τροπάριο..  Ξανά σκανδαλολογία, ξανά συμωμοτεί το σύμπαν και …επανέρχονται από εκεί που είχαν φύγει τρέχοντας.

Και αυτό το παιχνίδι, που ο λαός ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, λόγω κοντής μνήμης και λόγω προπαγάνδας υψηλής τεχνολογίας, μας δίνει την ψευδαίσθηση ότι …εμείς επιλέγουμε τη μοίρα μας  κι όχι οι πανίχυροι ολιγάρχες, που έχουν συμφέροντα τρισεκατομμυρίων.

Και τον Obama δεν τον «κατασκεύασαν» σοσιαλιστές αλλά τοκογλυφοι.
Το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ έτυχε της ακριβότερης προεκλογικής εκστρατείας της ιστορίας των ΗΠΑ.

Φυσικά δεν τα πήρε από σοσιαλιστές αλλά από …σιωνιστές τραπεζίτες, ώστε να αναλάβει να …«σώσει»» την Lehman Bros και να φορτώσει  ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χρέος στις πλάτες των Αμερικανών φορολουμένων, φορώντας την μάσκα του «καλούλη, μαυρούλη, γελαστούλη, συμπαθητικούλη» πολιτικού με το λευκό φουντωτό σκυλάκι …

ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια επιπλέον, χωρίς καν να συμμετέχει σε κάποιον …«εκδημοκρατιστικό» πόλεμο.

Δεν είναι τυχαίο που τις ταινίες του Moore τις πλήρωνε και τις διένειμε το Hollywood,  που επίσης δεν είναι και πολύ …σοσιαλιστικό, δεδομένου ότι προετοίμαζε, με ατελείωτη προπαγάνδα, τους Αμερικανούς φορολογουμένους να επιβαρυνθούν για όλους τους πολέμους  που ήθελε η Νέα Τάξη.

Θα ήξερε κάποιος επάνω στην Γη ότι υπάρχει κάποιος Barrack Obama, με μητέρα στον χώρο του soft porn, αν δεν ξοδεύονταν δισεκατομμύρια για να τον βάλουν σε κάθε σπίτι στον πλανήτη, ως τον …καταλληλότερο  «πλανητάρχη»;

Του έδωσαν και βραβείο Νόμπελ στις πρώτες 60 ημέρες και λίγο μετά αυτός διπλασίασε τον στρατό στο Αφγανιστάν για να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η μεγαλύτερη παραγωγή οπίου.

Ο Καρατζαφέρης το είχε πει πολύ περιγραφικά, σχολιάζοντας την εκλογή του Ομπάμα, στην οποία ΠΑΛΙ …έπεισαν την ανθρωπότητα να ελπίζει σε ανατροπές. Είπε (επαναλαμβάνοντας τον Μάο) . «Μαύρη Γάτα, Άσπρη Γάτα …ποντίκια τρώει»

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, ερωτηθείς να σχολιάσει την εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα, παρέπεμψε στα λόγια του Μάο Τσε Τουνγκ. «Έχει απαντήσει ο Μάο Τσε Τουνγκ, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μαύρη γάτα, άσπρη γάτα ποντίκια τρώει», είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

«Ας ελπίσουμε ότι η αισιοδοξία, η προσδοκία και η ελπίδα που δημιουργήθηκε στον ελληνικό λαό δεν θα διαψευστεί. Τουλάχιστον σύντομα», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Το βλέπουμε το ίδιο «έργο» κι εδώ στην Ελλάδα…
Κι έτσι μας κυβερνάει η 5η γενιά Μητσοτάκηδων (από το 1870), η 3η γενιά Παπανδρέου, η 3η γενιά Μπενάκη, η 3η γενιά Αλαβάνων  κοκ…
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply