Ἡ μὴ κατανάλωσις χημικῶν οὐσιῶν ΔΕΝ ἀφήνει κέρδη…

O αιμοσταγής George Sorosξόδεψε …80.000.000 δολάρια για να προωθήσει την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του χασίς (μαριχουάνας) στις ΗΠΑ και στην Ουρουγουάη.

O …«καλούλης» και «φτωχούλης» Πρόεδρος της Ουρουγουάης, με γνωριμίες τύπου SOROS, παρά τις αντιδράσεις των πολιτών, πήρε μίζα από τον Soros για να νομοθετήσει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ εμπορία κι επεξεργασία ναρκωτικών στην χώρα του.
Και αμέσως όλα τα σιωνιστικά ΜΜΕ τον παρουσίασαν σαν ΑΓΙΟ και υπόδειγμα «ταπεινοφροσύνης»!!!

Οι επιστήμονες επιμένουν ότι το χασίς προκαλεί εθισμό και σχιζοφρένεια.
Επιμένουν ότι αυτό οδηγεί στην ηρωίνη, κάτι που το ξέρουμε κι από την εμπειρία μας.
Ποιος από τους χιλιάδες νεκρούς χρήστες ηρωίνης ξύπνησε μια μέρα και κάρφωσε μία βελόνα στην φλέβα του, με μία πανάκριβη σκόνη, που του προμήθευσε κάποιος άγνωστος στον δρόμο;

Ποιος άραγε να θέλει το καλό μας;
Αυτοί που ελέγχουν την παραγωγή και το εμπόριο ναρκωτικών, οι τοκογλύφοι δανειστές που θέλουν να ρουφήξουν τους φόρους από την πώληση ναρκωτικών ή κάποιοι επιστήμονες που δεν έχουν σχέση με την συγκεκριμένη αλυσίδα κερδοσκοπίας;

Σίγουρα πάντως το να ΜΗΝ αγοράζεις και το να ΜΗΝ καταναλώνεις χημικές ουσίες, που αλλοιώνουν την λειτουργία του εγκεφάλου,  δεν αποδίδει κέρδος σε ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
Αντίθετα η κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών είναι βολική σε πολλά επίπεδα. Και σε οικονομικό και σε πολιτικό επίπεδο.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἡ μὴ κατανάλωσις χημικῶν οὐσιῶν ΔΕΝ ἀφήνει κέρδη…

Leave a Reply