Νέα πληροφοριακὴ ῥύπανσις!!!

ΝΕΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ!!!

LIDL+ALDI+ΒΜW=Γκαίμπελς και Χίτλερ λέει η σημερινή παπαριά που κυκλοφορεί στο facebook. 

Το OLYMPIA.GR ξανά στις επάλξεις της ηλιθιότητας, της εμμονής και της απάτης.
Στην εποχή που μπορεί κάποιος να βρει τα πάντα σε λίγα δευτερόλεπτα στο GOOGLE το olympia.gr αναδημοσιεύει την κολοσσιαία παπαριά από γελοία πηγή των Πορφύρη-Σταφυλά κι από εκεί αναλαμβάνουν οι …αμόρφωτοι τζιχαντιστές του Facebook να διαδώσουν με τρελό πάθος. 

Με ένα απλό κλικ οι θερμοκέφαλοι και κουφιοκέφαλοι κυρίως συμπολίτες μας προκαλούν τεράστια πληροφοριακή ρύπανση και χρειάζεται να τρώμε τα σωθικά μας για να αποδειχθεί πόσοι ηλίθιοι δημοσιο-κάφροι υπάρχουν και πόσοι ηλίθιοι αναγνώστες αυτών εξίσου …κάφροι.

Δεν θέλει πάνω από τρία λεπτά για να ανακαλύψει κάποιος ότι:

  • Η LIDL έχει ιδρυτές και ιδιοκτήτες την οικογένεια SCHWARTZ, η οποία δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την Χιτλερική Γερμανία, ούτε με τους ιδιοκτήτες της BMW.
  • Η ALDI, που άνοιγε μαγαζιά ΔΙΠΛΑ στην LIDL, ιδρύθηκε και ανήκει στην οικογένεια ALBRECHT και δεν προκύπτει καμμία σύνδεση με την Χιτλερική Γερμανία, ούτε με τους ιδιοκτήτες της BMW. Οι ιδιοκτήτες της BMW όντως υποστήριζαν τον Χίτλερ αλλά LIDL και ALDI δεν έχουν καμμία σχέση με την BMW και ΚΑΜΜΙΑ σχέση μεταξύ τους
  • Η LIDL και η ALDI υπήρξαν ανέκαθεν επιχειρηματικοί εχθροί, καθώς είχαν ακριβώς την ίδια πολιτική και το ίδιο ακριβώς αγοραστικό κοινό.

H πηγή των Πορφύρη-Σταφυλα είναι ένα περιθωριακό φανατικό σιωνιστικό blog από το Ισραήλ που δεν διαβάζει κανείς…
Ακόμα και στον τίτλο του γελοίου και χωρίς καμμία τεκμηρίωση άρθρο του Ισραηλινού blog  έχουν γράψει λάθος την λέξη LIDL (ως LIDDL).

Για τους Πορφύρη-Σταφυλά και το ΟΛΥΜΠΙΑ η πραγματικότητα δεν φέρνει κλικ…
Οπότε η δημοσίευση οποιασδήποτε μπούρδας ΧΩΡΙΣ να τεκμηριώνεται βολεύει όλους…και κυρίως το σύστημα.
Μερικούς πιασάρικους αντιγερμανικούς τίτλους, που είναι της μόδας, λόγω Τρόικας,  για να …«τσιμπούν» οι άσχετοι να κλικάρουν στην μαϊμουδιά και ο αποπροσανατολισμός του κοσμάκη πάει σύννεφο.

Καταλαβαίνετε ότι και να σταματήσει η προπαγάνδα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ οι κυνηγοί κλικ, οι τηλε-βιβλιοπώλες και οι καθυστερημένοι θα συνεχίσουν τη παραπλανητική δουλειά των ΜΜΕ εξίσου αποτελεσματικά.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply