Ὁ ΣΥΡΙΖΑ ἀπέῤῥιψε κάθε πρότασιν ποὺ θὰ ἔπληττε τοὺς …τραπεζίτες!!!

Οι εκατομμυριούχοι και μεγαλομέτοχοι της BlackRock και της Godlman Sachs και οι άλλοι τοποτηρητές των επικυρίαρχων που παριστάνουν τους πολιτικούς του «αριστερού» ΣΥΡΙΖΑ …απέρριψαν ΟΛΕΣ τις προτάσεις που μπορούσαν να πλήξουν τα συμφέροντα των ξένων αφεντικών.

Η «αριστερίλα» θα περιορισθεί αυστηρά στην ατζέντα που προωθούν οι Rothschild,  όπως η απαγόρευση του καπνίσματος, η αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, o γάμος των ομοφυλοφίλων, η επιβολή νέων φόρων για την δήθεν υπερθέρμανση, ο διαχωρισμός εκκλησίας-κράτους και η σταδιακή ιδιωτικοποίηση των πάντων.

Για τα παραπάνω μην έχετε καμμία αμφιβολία.
Μπορεί να δώσουν πιο …«τρυφερά» ονόματα (το Ξεπούλημα που είναι Αξιοποίηση κλπ) αλλά αυτή την ατζέντα δεν πρόκειται να τη σταματήσει κανένας και ειδικά ένας νεαρός κουραμπιές, που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του και που θα τα κάνει και επάνω του αν σηκώσει το τηλέφωνο ο Harris από την Νέα Υόρκη.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply