Μὲ ἀπελευθερωτὲς τοὺς …Rothschild!!!

Όταν οι Γερμανοί κατέλαβαν την Ελλάδα, το 1941,  συνέχισαν να χρησιμοποιούν τον κρατικό μηχανισμό των Άγγλων, που βρήκαν στην Ελλάδα, νομίζοντας ότι τα παιδιά του τραπεζίτη Ζαΐμη και του Βενιζέλου θα εκτιμούσαν τους αντισιωνιστές Ναζί.

Ήταν τόσο αγαθοί οι Γερμανοί, που συνέχισαν να χρησιμοποιούν τις δραχμές που τύπωναν στην Αγγλία οι Σιωνιστές.
Και μόλις το αντιλήφθηκαν αυτό οι Rothschild …γεμισαν την αγορά πλαστά, κατακλέβοντας τους Έλληνες, οι οποίοι φυσικά πέθαιναν κατά χιλιάδες από πείνα,  κάτι που ήλπιζαν να τους στρέψει εναντίον των Γερμανών, που όμωσ ΔΕΝ έφταιγαν για τον λιμό.

Ομοίως οι πράκτορες του ΚΚΕ  σκότωναν Γερμανούς κι εξαφανίζονταν,  γνωρίζοντας ότι αν δεν παραδοθούν, θα πληρώσουν 100 αθώοι για κάθε θάνατο κάποιου Γερμανού.
Κι εννοείταιπως ΣΚΟΠΙΜΑ άφηναν να εκτελεστούν 100 αθώοι, και να εισπράττουν αυτοί συντάξεις από τον Ανδρέα, παρά να μετατραπούν  σε επωνύμους ήρωες.

Έτσι, πολύ εύκολα,  κατάφεραν τους Έλληνες να βλέπουν τους Rothschild ως …απελευθερωτές και τους Γερμανούς ως κατακτητές.

Παλαιά και δοκιμασμένη συνταγή…
Κι εννοείται ότι τα λαμόγια ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ σε όλα τα καθεστώτα, γιατί έχουν προβλέψιμη συμπεριφορά, που έχει σχέση ΜΟΝΟΝ με λεφτά και όχι με ιδέες.
Λαμόγια κυβερνούσαν από το 1821 και ΜΟΝΟΝ λαμόγια θα κυβερνούν!!!

Σίγμα

Υ.Γ.1.  ΔΕΝ έχουμε πρόθεση να μειώσουμε και να αποδομήσουμε την αντίσταση του απλού λαού, παρά μόνον να καταδείξουμε το πώς αυτός ο απλός λαός …θυσιάζεται ΠΑΝΤΑ κατά τις ορέξεις και τα συμφέροντα των …τοκογλύφων. Όλη η ιστορία μας πρέπει να ξαναγραφεί, με άλλη …«ανάγνωση», διότι όσα έχουμε μάθει είναι ΜΟΝΟΝ αυτά που αθωώνουν τούς τοκογλύφους, κι όχι αυτά που οι τοκογλύφοι σχεδίαζαν και σχεδιάζουν, προκειμένου να διατηρούν ΟΛΟΥΣ τους λαούς, και εμάς, υπό τον έλεγχό τους. Είναι πολύ δύσκολο, μα από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από εμάς και το τι σημαίνει, στην πραγματικότητα, «ΗΡΩΑΣ»,  στην σύγχρονη ιστορία μας!!!

Υ.Γ.2. Γιατί όλοι αυτοί πού φέρονται να διεκδικούν τις λεγόμενες γερμανικές ἀποζημιώσεις, ΔΕΝ διεκδικούν τίποτα περισσότερο από τις …ατομικές αποζημιώσεις;;; Σε επίπεδο Δήμων, Νομῶν αλλά και κράτους δεν υπάρχουν διεκδικήσεις;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Μὲ ἀπελευθερωτὲς τοὺς …Rothschild!!!

Leave a Reply