Οἱ ἐχθροὶ τῶν …«περιουσίων» κι ἐχθροὶ τοῦ …πλανήτου!!!

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ …«ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ» ΚΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ …ΠΛΑΝΗΤΟΥ!!!

Ως γνωστόν, οι εχθροί των …«περιουσίων»  καθίστανται άμεσα κι εχθροί ολόκληρου του σκλαβωμένου πλανήτη.
Ο πλανήτης Γη περιστρέφεται στον ρυθμό των τοκογλύφων. 

Αμερικανός Στρατηγός δηλώνει, εντελώς «δημοκρατικά», ότι η Αμερική επιδιώκει μία ΝΕΑ κατάσταση στην Συρία,  στην οποία δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνεται ο Σύριος ηγέτης Άσαντ.
Δεν ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ από τους Δυτικούς «Δημοκράτες», και τα λοιπά γιουσουφάκια τῶν …«περιουσίων», το τι επιθυμούν οι ΣΥΡΙΟΙ για την χώρα τους και ποιον θέλουν να τους κυβερνήσει.

Από την στιγμή που το Ισραήλ απεφάσισε να φύγει ο Άσαντ, όπως απεφάσισε να φύγει ο Μιλόσεβιτς, ο Τσαουσέσκου, ο Καραμανλής, ο Καντάφι, ο Σαντάμ, ο Μουμπάρακ κλπ δεν πέφτει σε ΚΑΝΕΝΑΝ Σύριο ο λόγος για το ποιος θα τον κυβερνήσει.
Αν δεν δεκτούν με το ζόρι το νέο Σύνταγμα που θέλουν οι τοκογλύφοι, ώστε να ιδιωτικοποιηθεί το Τραπεζικό Σύστημα της Συρίας και να βρεθούν οι Σύριοι πολίτες διασωληνωμένοι με τις αντλίες αίματος των τοκογλύφων…
…ο πόλεμος θα κρατήσει για πάντα και ο φόρος αίματος αδιανόητος.

Οι Σιωνιστές έχουν βαθύ …«δημοκρατικό» αίσθημα.
Ή σου παίρνουν ένα κομμάτι σάρκας μεταφορικά , μέσω της τοκογλυφίας, ή σε σφάζουν κυριολεκτικά χωρίς έλεος από εκδίκηση.

Δεν σηκώνουν ούτε συζητήσεις, ούτε διαφωνίες φυσικά.
Κι όταν εκδικούνται δεν διστάζουν να σκοτώσουν αθώους, ώστε να τσακίσουν το ηθικό όσων αντιστέκονται.

Γι’ αυτό πλήρωσαν οι Κωνσταντινουπολίτες την στήριξη της Ελλάδας στους Κυπρίους, που ήθελαν την ανεξαρτησία τους.
Η Ελληνική κυβέρνηση πήρε το κρυφό μήνυμα.
Οι Έλληνες απλά μίσησαν τους Γκρίζους Λύκους κι ΟΧΙ φυσικά τους ηθικούς αυτουργούς και εντολείς του εγκλήματος.

Οι …«σύμμαχοί» μας, αυτοί που μας …«απελευθέρωσαν» από τους Γερμανούς, για το …«καλό» μας, κάνουν στην Συρία ό,τι έκαναν και στην Ελλάδα της κατοχής.
Εκπαιδεύουν κι εξοπλίζουν τρομοκράτες, που θα ανατρέψουν τον Άσαντ με την βία.
Αν μετά την ανατροπή οι …«εξεγερμένοι» τρομοκράτες απαιτήσουν μερίδιο στην εξουσία,  τότε οι …«σύμμαχοί» μας θα φροντίσουν να τους εξοντώσουν, όπως έκαναν με τους μισθοφόρους …«αντιστασιακούς» του ΚΚΕ, μετά την λήξη του Β’ΠΠ.
Τους ίδιους …«εξεγερμένους» κομμουνιστές, που οι …«σύμμαχοι» εκπαίδευαν, εξόπλιζαν και πλήρωναν, τους κυνήγησαν μέχρι θανάτου, όταν αυτοί θέλησαν να πάρουν θέση στο μεγάλο φαγοπότι των τοκογλύφων, που στήθηκε στις πλάτες μας.

Ο λόγος που οι Rothschild με το πρωτοσέλιδο του ECONOMIST έδωσαν εντολή να τσακιστεί ο Άσαντ έχει σχέση με την ΠΑΝΤΕΛΗ απουσία Ισραηλιτών στην Συρία.
Στα 22.000.000 κατοίκων στην Συρία οι Ισραηλίτες ήταν ΜΟΛΙΣ 22 με το ζόρι (!), λόγω ειδικών περιορισμών που προστάτευαν την Συρία από τις γνωστές από την αρχαιότητα …«ανθρωπιστικές» επιθέσεις τους, στην οικονομία και στο τραπεζικό τους σύστημα.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Οἱ ἐχθροὶ τῶν …«περιουσίων» κι ἐχθροὶ τοῦ …πλανήτου!!!

  1. Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Aussiedlerbetreuung und Behinderten – Fragen καὶ σχολίασε:
    US-General sagt, ganz ‘demokratisch’, dass Amerika sucht eine neue Situation in Syrien, die nicht aufgenommen werden können syrischen Führer Assad.

    Kein Interesse an einem der Westler ‘Demokraten’, und so weiter … giousoufakia von ‘Eigentum’, was die Syrer wollen für ihr Land und wie sie sie regieren wollen.

    Und siehe, was der Friedrich in der Terrorismusfeier sagte! Da sitzen die Verräter im angeblichen “Verfassungsschutz” und sind doch nur Vasallen der USA, weil immer noch Besatzer und einer Kriegerklärung der Weltjuden folgen! Wo gelten bei denen HLKO und Menschenrechte? Siehe, die USA nur eine Firma! Glück Auf, meine Heimat!

Leave a Reply