Εἶδες πού οἱ λαοί ΟΥΔΕΠΟΤΕ εἶχαν τήν ἐξουσία;

ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;;

Οι τεράστιες σε όγκο διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Γαλλία για την υπεράσπιση του θεσμού της οικογενείας, που κανονικά θα έπρεπε να κλωνίσουν συνθέμελα οποιαδήποτε δημοκρατική κυβέρνηση, δεν εμπόδισαν σε τίποτα την μαριονέτα της Νέας Τάξεως, που λέγεται Ολάντ, να περάσει νόμους που δεν εξέφραζαν ούτε κατ’ ελάχιστον την μεγάλη πλειοψηφία των Γάλλων.
Η Νέα Τάξη έχει γραμμένη στα παλιά της τα παπούτσια και τη δημοκρατία και τη λογική και την ανθρωπότητα γενικότερα.

Όπως δεν κουνήθηκε φύλλο με 500.000 αγανακτισμένους στο Σύνταγμα, έτσι και με 500.000 Γάλλους στο κέντρο του Παρισιού δεν άλλαξε το παραμικρό.

Μόνο αν θέλει το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα και μία …πορδή ως αφορμή για να πέσει μία κυβέρνηση ή να παραιτηθεί ένας υπουργός. Αν δεν είναι στα σχέδια της Νέας Τάξεως η ανατροπή,  αυτη δεν συμβαίνει ποτέ.

Όταν στην Ρωσσία, όλοι σχεδόν οι Ρώσσοι βουλευτές απεφάσισαν να ΜΗΝ ιδιωτικοποιηθούν οι φυσικοί πόροι της Ρωσσίας... η Νέα Τάξη δεν πτοήθηκε, ούτε από την …συντριπτική πλειοψηφία αλλά ούτε από την βούληση του λαού.

Πέφτουν μερικά εκατομμύρια σε δύο-τρεις στρατηγούς, κατεβάζουν τα τανκς, βομβαρδίζουν την Ρωσσική Βουλή, που δεν ψηφίζει σύμφωνα με τις εντολές των σιωνιστών …και επανέρχεται η τάξη…
…Η Νέα Τάξη δηλαδή…

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply