Ἐμεῖς «εὐτυχῶς» πάντα μὲ τοὺς …«καλούς» ἤμασταν!!!

ΕΜΕΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΚΑΛΟΥΣ» ΗΜΑΣΤΑΝ!!!

Και έριξαν ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία, αλλά δεν μας ένοιαζε γιατί δεν ήμασταν Ιάπωνες και ήμασταν με τους «καλούς».
Κι άρχισαν να καίνε τους Βιετναμέζους με ναπάλμ, αλλά δεν μας ένοιαζε γιατί δεν ήμασταν Βιετναμέζοι κι εμείς ήμασταν με τους «καλούς».
Και μετά έκαναν πραξικόπημα στη Χιλή αλλά δεν μας ένοιαζε γιατί δεν ήμασταν Χιλιανοί κι ήμασταν με τους «καλούς».
Και μετά διχοτόμησαν την Κύπρο αλλά, δεν μας ένοιαζε γιατί … «η Κύπρος κείται μακράν» και οι «καλοί» συμφώνησαν με το έγκλημα.
Και μετά διέλυσαν την Σοβιετική Ένωση, αλλά δεν ήμασταν σοβιετικοί και δεν μας ένοιαζε γιατί ήμασταν με τους «καλούς».

Και μετά γενοκτόνησαν τους Γιουγκοσλαύους, αλλά δεν ήμασταν Γιουγκοσλαύοι και δεν μας ένοιαζε γιατί ήμασταν με τους «καλούς».
Μετά αφάνισαν τους Ιρακινούς, αλλά δεν ήμασταν Ιρακινοί και δεν μας ένοιαζε γιατί ήμασταν με τους «καλούς».
Μετά ισοπέδωσαν τους Λιβύους, αλλά δεν ήμασταν Λίβυοι και δεν μας ένοιαζε γιατί ήμασταν με τους «καλούς».
Μετά γενοκτόνησαν τους Συρίους, αλλά δεν ήμασταν Σύριοι και δεν μας ένοιαζε γιατί ήμασταν με τους «καλούς»
Μετά ξαναδολοφόνησαν χιλιάδες Παλαιστινίους, αλλά δεν ήμασταν Παλαιστίνιοι και δεν μας ένοιαζε. Το συμφέρον μας ήταν με το Ισραήλ.

 Μετά οι κερδοσκόποι ήρθαν για τους Έλληνες, αλλά οι ξένοι δεν νοιάστηκαν γιατί δεν ήταν Έλληνες κι εμείς ήμασταν πάντα με τους «καλούς».  Ἐμεῖς εὐτυχῶς πάντα μὲ τοὺς ...«καλούς» ἤμασταν!!!5

Σήμερα ξαφνικά νοιαστήκαμε για τους Κούρδους, ενώ δεν είμαστε Κούρδοι  γιατί και οι Κούρδοι είναι με τους «καλούς». Ἐμεῖς εὐτυχῶς πάντα μὲ τοὺς ...«καλούς» ἤμασταν!!!1
Κανείς δεν αναρωτιέται γιατί οι κακοί «ισλαμιστές» της ISIS σκοτώνουν αποκλειστικά μουσουλμάνους και όχι μόνο δεν επιτίθενται στους «καλούς» Ισραηλινούς αλλά ζητούν και την βοήθειά τους.Ἐμεῖς εὐτυχῶς πάντα μὲ τοὺς ...«καλούς» ἤμασταν!!!4

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply