Ὅλοι μαζύ νά …«καταπολεμήσουμε» τόν EBOLA;;;

ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΝΑ …«ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ» ΤΟΝ EBOLA;;;;

Πρώτα σκοτώνουν 200.000 Σύριους κι εκτοπίζουν κάπου 2.000.000 ανθρώπους και μετά φτιάχνουν ένα κλαψιάρικο video και ζητούν χρήματα ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, με τα οποία εξοπλίζουν την ISIS για να συνεχίσει την γενοκτονία.
Ομοίως με τον EBOLA, αφού φρόντισαν να πανικοβάλλουν και τον τελευταίο κάτοικο του πλανήτη, ήρθε η ώρα να ζητήσουν ζεστό χρήμα.

Οι Σιωνιστές τοκογλύφοι μαζεύουν τρισεκατομμύρια στην άκρη, αλλά σε πιέζουν να σώσεις ΕΣΥ τα παιδάκια της Αφρικής, που κατέστρεψαν οι τοκογλύφοι, να σώσεις ΕΣΥ τους Συρίους, που αυτοί δολοφόνησαν και ξεσπίτωσαν, να σώσεις ΕΣΥ τους αρρώστους από τον EBOLA, αλλά ΟΧΙ οι εκατομμυριούχοι δημοσιογράφοι, ΟΧΙ οι εκατομμυριούχοι καλλιτέχνες, ΟΧΙ οι εκατομμυριούχοι καναλάρχες, ΟΧΙ οι εκατομμυριούχοι Πολιτικοί και φυσικά ΟΧΙ οι δισεκατομμυριούχοι της λίστας των πλουσιοτέρων λαμόγιων του FORBES  .

Όταν πίσω από αυτούς που μαζεύουν λεφτά. βρίσκονται εταιρείες κι «ευαγή» ιδρύματα, όπως η Goldman Sachs, που δεν θα έδιναν ΟΥΤΕ ΤΗΝ …ΑΡΡΩΣΤΙΑ τους,  για το καλό της ανθρωπότητος, μπορείτε να καταλάβετε σε ΠΟΙΕΣ τσέπες θα καταλήξουν τα χρήματα που μαζεύουν οι ίδιοι απατεώνες και διψασμένοι για χρήμα δήθεν για φιλανθρωπίες.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply