Πῶς νὰ μὴ πληρώνῃς τὴν πολιτεία ΝΟΜΙΜΑ!!!

Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να ξεκουμπιστούν οι προδότες είναι να μην εισπράττουν.
Χούντα ποτέ δεν έπεσε, ούτε κατοχή ποτέ τέλεψε διαμέσου της δικαστικής οδού, διότι η δικαστική αρχή άγεται και φέρεται από τους εκάστοτε δυνάστες/δικτάτορες.

Επειδή όμως η δική μας χούντα και κατοχή είναι κρυφή (στα χαρτιά είμαστε ελεύθερο κράτος και έχουμε δημοκρατία) ΙΣΧΥΟΥΝ οι νόμοι που αφορούν αυτόνομα κράτη με δημοκρατικό πολίτευμα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να κινήσεις την νόμιμη διαδικασία από τον κανονικό δρόμο (να εκδικαστεί η υπόθεσή σου και να δικαιωθείς),

μπορείς όμως να την ενεργοποιήσεις αντίστροφα, να χρησιμοποιήσεις τους ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ νόμους για να μην δικαιωθούν αυτοί (βλ. έκκληση και καταγγελία συνημμένα).

Υ.Γ. Όπως κάθε φορά πήγα στην εισαγγελία στο πρωτόκολλο να τα καταθέσω, για να μη πληρώσω. Μου είπαν ότι άλλαξαν την νομοθεσία (πολύ παράξενο) και δεν μπορούν πλέον να παραλαμβάνουν καταγγελίες και με παρέπεμψαν στις μηνύσεις. Είπα δεν έχω χρήματα, τι θα μπορούσα να δηλώσω στο έγγραφο για να το πρωτοκολλήσουν, και μου είπαν να αλλάξω το έκκληση και το καταγγελία και να γράψω αναφορά. Όπερ και εγένετο.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply