Ποιά γῆ …«ἀνήκει» στό Ἰσραήλ;;;

Η σχέση των Ισραηλινών με την περιοχή εκεί πηγάζει μέσα από την Βίβλο.
Με εξουσιοδότηση από τον Θεό κατέλαβαν μίαν περιοχή που οι Rothschild υποχρέωσαν τους Άγγλους να την …«απελευθερώσουν» για λογαριασμό τους.

Οι αναλογίες των ΝΕΚΡΩΝ μεταξύ των «εξτρεμιστών» που πετούν πέτρες ή ληγμένες ρουκέτες και αυτών που ρίχνουν βόμβες φωσφόρου, γκρεμίζουν σπίτια, εποικίζουν, κάνουν εμπάργκο σε τρόφιμα και σε νερό είναι περίπου …1/1000.
Δεν υπερασπίζουν την γη τους γιατί τα τελευταία 3000 χρόνια δεν ήταν εκεί.

Επι πλέον οι εβραίοι που ΗΤΑΝ όντως εκεί ...ΔΕΝ ήθελαν την δημιουργία του Ισραήλ και ζούσαν μια χαρά με τους Άραβες.
Το Ισραήλ είναι ΚΑΘΑΡΟ δημιούργημα του Σιωνιστικού Κινήματος
κι όχι των εβραίων.
Και πατέρας του Σιωνιστικού κινήματος, το κτήνος με το όνομα Rothschild.

Η εβραϊκή θρησκεία απαγορεύει την δημιουργία εβραικού κράτους.
Αλλά οι Rothschild αισθάνονται θεοί από μόνοι τους με την απαραίτητη άδεια να σκοτώνουν κατά βούληση, όχι μόνο εκεί αλλά και στην Ελλάδα, και στην Κύπρο και στον Πόντο.
Τα παιδιά του σιωνισμού, Κεμάλ και Βενιζέλος, ευθύνονται για 1.000.000 νεκρούς Μικρασιάτες …

Kάτι θα ξέρουν παραπάνω οι κύριοι στην φωτογραφία, που αποκαλούνται ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ και άρα πιο κοντά στην δική τους παράδοση.

Εκεί μιλάμε για γενοκτονία καθαρή από ανθρώπους που δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ σχέση ΟΥΤΕ με την συγκεκριμένη γη αλλά και ούτε με την ουσία της θρησκείας τους…
Είναι σαν να λέμε ότι οι ΝΑΤΟικοί, που σκότωσαν 576000 παιδιά στο ΙΡΑΚ,  είναι αντιπρόσωποι του Χριστιανισμού στην Μέση Ανατολή.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply