Ἐγκεκριμένες σφαγές.

Στην Συρία συνεχίζονται οι σφαγές ανθρώπων από τους πράκτορες του Ισραήλ, της δήθεν μουσουλμανικής ISIS.
Σφαγές εγκεκριμένες από την AMNESTY INTERNATIONAL, από το HUMAN RIGHTS WATCH του SOROS, από τον ΟΗΕ, από το ΝΑΤΟ κι απ’ το ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Όλοι στην υπηρεσία των τοκογλύφων κάνουν τα πάντα για να επιτρέψουν την δημιουργία ενός τεράστιου κι ανίκητου στρατού χιλιάδων αδίστακτων δολοφόνων που θα υπηρετούν τον Σιωνισμό.

Αφού απέτυχε η συνταγή της σιωνιστικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας  οι τοκογλύφοι προχωρούν σε πιο σκληρή κι αιμοσταγή συνταγή, για να τιμωρήσουν τους μουσουλμάνους που δεν αποδέχτηκαν με το ζόρι τις προτάσεις διακυβερνήσεως της Νέας Τάξης.
Και είναι χαρακτηριστική η απόλυτη ηρεμία που επικρατεί στο Ισραήλ, καθότι η ISIS είναι δικό τους δημιούργημα και όσο κι αν γιγαντωθεί, όσα όπλα κι αν βρεθούν στην κατοχή της, όχι σφαίρα  αλλά ούτε απλή ματιά δεν πρόκειται να τολμήσουν να ρίξουν προς το Ισραήλ οι δήθεν Ισλαμιστές.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply