Οἱ …«αὐθόρμητοι» ἐπαναστάτες ποὺ …«ἐκφράζουν» τὸ «λαϊκὸ αἴσθημα»!

Για να μπορέσει η κυβέρνηση να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέρονταθα πρέπει να …«υποχρεωθεί» από τις «περιστάσεις». Να φανεί δηλαδή ότι πρόκειται για …λαϊκό αίτημα.
Οπότε για να μην ξεβρακωθούν και καταλάβουμε ότι πρόκειται για ειδική μεταχείριση, που φαίνεται να απολαμβάνει παραδοσιακά η οικογένεια Νάσιουτζικ, …«αυθόρμητοι επαναστάτες» κατέστρεψαν δημόσια και ιδιωτική περιουσία, ώστε να δημιουργηθεί …«αυθόρμητα» το συναίσθημα στους πολίτες για άμεση εξεύρεση λύσεως.
Κλασική μέθοδος δημιουργίας κλίματος…

Έκαψαν την Αθήνα για να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια κατά του Καραμανλή, έκαψαν το Κίεβο για να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια κατά του Γιανουκόβιτς και σήμερα έκαψαν πάλι το κέντρο (…ποτέ όμως το Κολωνάκι) για να απελευθερωθεί ο μέγας «διανοούμενος» κι «αγωνιστής» και «ηθικός» ένοπλος ληστής …Ρωμανός.
Το κόστος της …«επαναστάσεως» του Ρωμανού πάλι εμείς θα το επιβαρυνθούμε, γιατί η αστυνομία δεν του επέτρεψε να ληστέψει μία τράπεζα, σαν άνθρωπος κι αυτός.

Σπουδαία εφεύρεση το να καμουφλάρουν την ανώμαλη εγκληματική τους φύση πίσω από πολιτικάντικες βαρετές και κλισέ επαναστατικές φράσεις.
Στα χνάρια του δολοφόνου Θεοφίλου και στα χνάρια του Λένιν που ζητούσε το αίμα και τον χρυσό κυρίως των Ρώσσων χριστιανών στο όνομα της …«επαναστάσεως».
Αυτοί που σκότωσαν ή θα σκότωναν για μερικές χιλιάδες ευρώ μας παραδίδουν μαθήματα …ιδεολογίας και ηθικής!!!
Και η Κρατική Τηλεόραση αφιερώνει 20 ολόκληρα λεπτά ρεπορτάζ για να πάρει τις κατάλληλες διαστάσεις το θέμα. Και μαζί και οι γονείς τους από τα …«επαναστατικά» Βόρεια Προάστια, τρέχουν να συμπληρώσουν την …«αριστερή» δακρύβρεχτη παράσταση.

Οι κανακάρηδες που με το ένα χέρι πίνουν Cocomilk και με το άλλο κρατούν πιστόλι  βγαίνουν παγανιά για λίγη αδρεναλίνη με την ΑΠΟΛΥΤΗ σιγουριά ότι οι υψηλές γνωριμίες της πλούσιας μαμάς θα …«καθαρίσουν», όπως πάντα.
Το γελοίο επιχείρημα των επιδόξων ληστών Τραπέζας είναι ότι ΔΕΝ είναι αμαρτία να κλέβεις μια Τράπεζα.
Το είπε και η …«διανοούμενη» Αλ Σαλεχ, για να …δικαιολογήσει την δολοφονία ενός οικογενειάρχη από τον «διανοούμενο» Συριζαίο Θεοφίλου.
Κι εγώ ρωτάω τους «επαναστάτες»: «Πότε βρε ηλίθιε/ηλίθια …έχασε λεφτά μια τράπεζα από ληστεία, αφού όσα λεφτά κι αν λείψουν τα εγγυάται το Ελληνικό Δημόσιο; Δεν πρόσεξες ρε ηλίθιε/ηλίθια ότι οι πολίτες ανακεφαλαίωσαν με το αίμα τους τις τράπεζες, που καταλήστεψαν κάτι τύποι …«ηθικοί» σαν τον Λαυρεντιάδη;»

Όμως αυτοί οι ΜΗ φορολογούμενοι «κύριοι» κι αληταράδες όπως ο Ρωμανός, που ζούσαν πάντα στην χλιδή, σιγά να μην σκεφτούν εμάς, που θα πληρώσουμε το μάρμαρο όπως πάντα.
Δείτε την περιγραφή της αλητείας από τα ΜΜΕ…
Ούτε ένας αρνητικός χαρακτηρισμός, ούτε μία επιθετική φράση εναντίον των …«επαναστατών»!!!
Σαν να περιγράφουν μία ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ καθημερινή εξέλιξη…

Άλλωστε εμείς θα πληρώσουμε τα σπασμένα αλλά και τα ελλείμματα των Τραπεζών που συντηρούν με τα δικά μας λεφτά τους προδότες δημοσιογράφους.

Τις ζημιές εμείς….τα κέρδη αυτοί.

Σ’ αυτόν τον κόσμο που ο Ρωμανός μας παρουσιάζεται ως «επαναστάτης» και «διανοούμενος» και ο βρυκόλακας Paulson ως «επενδυτής»  δεν θα δούμε ποτέ προκοπή.

Σίγμα

Υ.Γ. Όλοι οι νόμοι φωτογραφικοί…. Εϊτε για την ελίτ είτε για τους τοκογλύφους…

Η κυβέρνηση επεξεργάζεται νομοθετική ρύθμιση για το Νίκο Ρωμανό

Νομοθετική πρωτοβουλία φαίνεται πως επεξεργάζεται η κυβέρνηση σχετικά με το θέμα των σπουδών του Νίκου Ρωμανού.

Για το συγκεκριμένα θέμα ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως, Ευάγγελος Βενιζέλος, βρίσκεται σε επικοινωνία με τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου και τον υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η απόφαση που θα λάβει το Δικαστικό Συμβούλιο που εξετάζει το σχετικό αίτημα του Νίκου Ρωμανού.

Από εκεί και πέρα, πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πεινάς Νίκο Ρωμανό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι συγκεντρωμένοι ξεπέρασαν τις 7.000.

Κατά την διάρκεια της πορείας άγνωστοι αναποδογύρισαν δύο αυτοκίνητα, προκαλώντας υλικές ζημιές, στην Σόλωνος, ενώ έχουν προκληθεί και ζημιές σε τράπεζες στην περιοχή.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση για τον Νίκο Ρωμανό στην πλατεία Μοναστηρακίου.

ΚΟΝΤΡΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply