Καὶ σὲ λίγο διαχωρίζεται ἡ κοινωνία ἀπὸ τὸ κράτος.

Είχαν σκυλιάσει με τον Χριστόδουλο όταν αυτός αντιστάθηκε στην Νέα Τάξη.
Χομεϊνί τον ανεβοκατέβαζαν οι «δημοκρατικοί» του Λαμπρακιστάν γιατί δήθεν είχε πολιτικοποιήσει την Εκκλησία. 

  • Ο Γιωργάκης όμως κάλεσε τον Ιερώνυμο να συμμετέχει σε Υπουργικό Συμβούλιο και κανείς δεν μίλησε.
  • Ο Ιερώνυμος κάλεσε τον Σαμαρά να συμμετέχει σε Ιερά Σύνοδο και πάλι κανείς δεν μίλησε.
  • Τώρα ο Τσίπρας κάλεσε τον Ιερώνυμο να συμμετέχει στην μελλοντική κυβέρνηση και κανένας δεν τον κατηγόρησε.  

Φυσικά αυτή η κίνηση δεν γίνεται λόγω της αγάπης του ΣΥΡΙΖΑ προς τον θεσμό της Εκκλησίας αλλά για να επιταχυνθεί ο Διαχωρισμός …ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ΚΡΑΤΟΥΣ.

Το κοινωνικό έργο του κράτους θέλουν να το φορτωθεί οικονομικά η εκκλησία, δηλαδή οι πιστοί της, ώστε να απελευθερωθούν κι άλλοι πόροι του Προϋπολογισμού προκειμένου να διατεθούν στους επικυριάρχους.

Μην ξεχνάτε ότι μέσα στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να απαλλάξουν τον Προϋπολογισμό από τη μισθοδοσία των ιερέων. Οι σιωνιστές τοκογλύφοι θέλουν να βάλουν χέρι σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον προϋπολογισμό γι’ αυτό έχουν βάλει τους πράκτορές στην πολιτική να μειώσουν δραστικά τις κρατικές δαπάνες που αφορούν στην κοινωνία.

Κάποια στιγμή η Εκκλησία θα σηκώσει τα χέρια λόγω ανέχειας.
Ο λαός θα έχει ξεχάσει ότι η κοινωνική πρόνοια ήταν στις πάγιες υποχρεώσεις του κράτους κι όχι της Εκκλησίας ή των ΜΚΟ.

Με παρόμοιο τρόπο έβγαλαν από τον Κρατικό προϋπολογισμό τις πάγιες δαπάνες για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τις μετέτρεψαν σε …ΕΚΤΑΚΤΕΣ δαπάνες επιχορηγούμενες από προγράμματα ΕΣΠΑ.
Θα τελειώσουν τα ΕΣΠΑ… Θα καταργηθεί κι αυτή η κοινωνική παροχή.

Οι φόροι αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και αντιστρόφως ανάλογα μειώνονται οι παροχές του κράτους προς τους πολίτες.

Όλα τα έσοδα πηγαίνουν στους δανειστές, κατά προτεραιότητα για να πληρωθούν τα υποβρύχια, που δεν παραλάβαμε, τα Απάτσι που πέφτουν και τα τρένα που δεν χωρούν στις γραμμές. Για να πληρωθούν στο ακέραιο τα εικονικά τιμολόγια των Ολυμπιακών και των άλλων μεγάλων Δημοσίων Έργων, να πληρωθούν οι τοκογλύφοι, οι κερδοσκόποι, οι μιζαδόροι …και να μην μείνει τσακιστό ευρώ για την Υγεία και την Παιδεία.

Και φυσικά για να προχωρήσουν αυτοί οι σχεδιασμοί χρειάζονται οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις.
Ο Ιερώνυμος τοποθετήθηκε γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο κι όπως δήλωσε ο ίδιος, μόλις τελειώσει η αποστολή του, σκοπεύει να παραιτηθεί και να ασχοληθεί με το …διάβασμα!
Είναι εμφανές ότι βρέθηκε εκεί χωρίς να το επιθυμεί ιδιαίτερα ή να το επιδιώξει με την ψυχή του και θα παραμείνει μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιο.

Δεν ακούσαμε ποτέ την παραμικρή αρνητική αναφορά στο όνομά του γιατί είναι ΔΙΚΟΣ τους άνθρωπος.
Ο YES MAN της Νέας Τάξεως
που μαζί με τον …«φιλάνθρωπο» Αλαφούζο, κάνουν κοινωνικό έργο με τα λεφτά των …πολιτών.

Οι εφοπλιστές – καναλάρχες, οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες και άρπαγες κρατικού χρήματος, παριστάνουν τους ευαίσθητους με τα δικά μας λεφτά.
Ακόμα και το πρακτορο-SORO-OAKKE μόνο καλά λόγια έχει για τον Ιερώνυμο και τον Πατριάρχη γιατί εξυπηρετούν τον Σιωνισμό με όλες τους δυνάμεις.

Η Hurriyet-CNN που φρόντισε να κατεβεί η Ελληνική σημαία από τα Ίμια επίσης επιτέθηκε στον Χριστόδουλο.
Ο πράκτορας Κύρκος και οι πράκτορες του ΚΚΕ επίσης.

Το Σύμπαν ολόκληρο συνωμοτούσε εναντίον αυτού που μπορούσε να μαζέψει 1.000.000 υπογραφές εναντίον της Νέας Τάξεως. Οι πράκτορες σε όλα τα ΜΜΕ έπιασαν δουλειά και τον στοχοποιούσαν για να τον απαξιώσουν στην συνείδηση του κόσμου.

Οι μάζες που μπορούσε να κινητοποιήσει ο Χριστόδουλος, μέσα από τα δίκτυα της Εκκλησίας, θα μπορούσαν να χαλάσουν εύκολα τα σχέδια των τοκογλύφων για την μεγάλη ληστεία και καταστροφή που υφιστάμεθα τώρα.

Έχοντας καταφέρει να κινητοποιηθεί τόσος κόσμος για το ασήμαντο θέμα των ταυτοτήτων,  φανταστείτε τι θα μπορούσε να καταφέρει για την σημερινή κανονική γενοκτονία των Ελλήνων.
Ο Ιερώνυμος εμφανίζεται ΜΟΝΟΝ όταν τον χρειάζονται οι τοκογλύφοι και οι πράκτορές τους στην πολιτική και κάθε αναφορά στο όνομά του …βρίθει σεβασμού κι εκτιμήσεως για την συνεργασία του με το σύστημα.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply