Ὁ Ῥωμανὸς εἶναι ἡ ἐνσάρκωσις τῆς ἀντιστάσεως…

Δεν αντέχονται πια οι θεατρίνοι κι οι υποκριτές. Ακούγαμε τη γιατρό του «ετοιμοθάνατου» Ρωμανού να μας λέει ότι ΔΕΝ μπορεί να δώσει με το ζόρι τροφή στον «επαναστάτη» γιατί ο γιατρός δεν έχει δικαίωμα να δέσει έναν ασθενή που έχει σώας τα φρένας (!)…
Και αναρωτιώμασταν αν ακούγαμε καλά.

Να ακουστεί τέτοια παπαριά,  χωρίς να γελάσει κάποιος, μόνον σε θεατρική παράσταση μπορεί να συμβεί κι αυτό σπάνια.
Αν το έλεγε αυτό ένας γιατρός για το παιδί μου θα έτρωγε …μπουνιά πριν να τελειώσει την πρόταση.
Αλλά περιέργως… Καμμία αντίδραση από τους …«τραγικούς» γονείς του «ετοιμοθάνατου» Ρωμανού.
Και από χθες σπαράζει όλη η Ελλάδα…!!!! «Σώστε τον Ρωμανό!»
Φυσικά…
ΠΑΝΤΑ υπάρχει μία λογική εξήγηση πίσω από μία παράλογη κατάσταση.

Διαβάζουμε στα ψιλά γράμματα ότι η γιατρός του Ρωμανού είναι η μάνα του …«προλετάριου» Εκάλης Μπουρζούκου, του άλλου «επανατάτη» και ληστή που πιάστηκε μαζί με τον Ρωμανό.
Ο ένας πιο πλούσιος και πιο ρέμπελος από τον άλλον …βαρέθηκαν τα βιντεοπαιχνίδια και βγήκαν στα βουνά για λίγη αδρεναλίνη… Η μαμά με την Mercedes και τις υψηλές γνωριμίες θα «καθαρίσει» πάλι, όπως είχε πει κάποτε ένας αστυνομικός σε δημοσιογράφο σχετικά με την «ασυλία» που χαίρουν αυτού του είδους οι …«επαναστάτες», που καταστρέφουν τις περιουσίες των άλλων.
214.000.000 κόστισε η …«επανάσταση» για τον Αλέξη κι ένα πυρπολημένο τραίνο. Ούτε μισό ευρώ καταστροφής δεν υπέστη το μεγάλο κεφάλαιο. Η τρομοκρατία άλλωστε στοχεύει πάντα στους πολίτες κι όχι στα λαμόγια που κυβερνούν.

Γι’ αυτό εσύ που ετοιμάζεσαι να αυτοκτονήσεις  …περίμενε!
Τα Βόρεια Προάστια επαναστατούν και πάλι για λογαριασμό σου!!!
Κλέβουν τις τράπεζες που εσύ ανακεφαλαιοποιήσες, καίνε τα δικά σου αυτοκίνητα, αλλά ποτέ τα δικά τους!
Καίνε τα Αστυνομικά Τμήματα και τα μαγαζιά που εσύ θα πληρώσεις, αλλά ποτέ το δικό τους σπίτι στην Εκάλη!
Και όλα αυτά για το καλό σου!

Τυχεράκια Έλληνα!
Μέχρι και οι πλούσιοι φοροφυγάδες της Εκάλης δουλεύουν για την …«επανάσταση» κι εσύ ανησυχείς για το μέλλον άσκοπα.

Ηρέμησε, κάτσε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σου κι απόλαυσε …«επαναστατική» ρητορική και θέατρο απ’ τα λαμόγια της Εκάλης.
«Ο Ρωμανός είναι η ενσάρκωση της αντιστάσεως», είπε η γιατρός μαμά ληστή και πάλι δεν γέλασε κανείς.
Ούτε γιούχα, ούτε αυγά.

Έχει προγηθεί ο αντιεξουσιαστής Παπανδρέου, έπεται ο επαναστάτης Τσίπρας και η επανάσταση-παράσταση συνεχίζεται κανονικά.

«Πρώτη τον λόγο πήρε η μητέρα του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου (συμμετείχε στην ληστεία στο Βελβεντό με τους απεργούς πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη και Νίκο Ρωμανό), η οποία είναι και η γιατρός των απεργών πείνας. «Μιλάω ως μάνα και γιατρός», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι «ο Ρωμανός είναι η «ενσάρκωση της αντιστάσεως», αλλά και πως το κράτος πρέπει να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα.»

Σίγμα

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΕΜΠΡΟΣ»

Ολα όσα είπαν στη συνέντευξη Τύπου οι γονείς των Ρωμανού-Μιχαηλίδη

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι γονείς των αναρχικών κρατούμενων και απεργών πείνας στο θέατρο «Εμπρός».

Πρώτη τον λόγο πήρε η μητέρα του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου (συμμετείχε στη ληστεία στο Βελβεντό με τους απεργούς πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη και Νίκο Ρωμανό), η οποία είναι και η γιατρός των απεργών πείνας. «Μιλάω ως μάνα και γιατρός», είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι ο Ρωμανός είναι η «ενσάρκωση της αντίστασης», αλλά και πως το κράτος πρέπει να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, Γιώργος, απηύθυνε κάλεσμα προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου να «καταλάβει τις συνέπειες των πράξεών του» και πρόσθεσε: «Ο γιος μου δεν στηρίχτηκε στις εντολές κανενός συστήματος».

Ο πατέρας του Γιάννη Μιχαηλίδη, πάλι, έκανε έκκληση να επιτρέψουν στους «πολιτικούς κρατούμενους και τον γιο του» να ασκήσουν το «δικαίωμα στην εκπαίδευση», ενώ ο πατέρας του Δημήτρη Μπουρζούκου τόνισε ότι «δεν υπάρχει δημοκρατία πουθενά». «Ενας λαός που δεν έχει μπροστά του, σαν οδηγό, τη δημοκρατία διαλύεται», προσέθεσε.

«Πόσες φορές πρέπει να τιμωρηθεί ένας αναρχικός κρατούμενος επειδή είναι αναρχικός; Στο όνομα ποιών αξιών συνθλίβει ο κρατικός μηχανισμός τους κρατούμενους απεργούς πείνας που διεκδικούν το νόμιμο δικαίωμα της εκπαιδευτικής άδειας; Στο όνομα ποιου πολιτικού συστήματος διαγράφονται οι έγκλειστοι που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους στη φυλακή; Όταν το νομικό οικοδόμημα της αστικής δημοκρατίας καταρρέει μέσα από τις αντιφάσεις του, τα σώματα των απεργών πείνας ενσαρκώνουν την ήττα του καθεστώτος. Καλούμαστε όλοι να τα στηρίξουμε απέναντι στην εκδικητική στάση της κυβέρνησης απαιτώντας το αυτονόητο» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οικογένειες των δύο απεργών πείνας.

Πέραν της συνέντευξης Τύπου, το απόγευμα στις 6 έχει προγραμματιστεί στο Μοναστηράκι πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply