Καυτὰ κορίτσια γιὰ τὸν …ὑπὲρ οἰκονομολόγο!

Ο τρισμέγιστος Σιωνιστής σούπερ-ντούπερ οικονομολόγος, που τα ΜΜΕ έκαναν διάσημο και στην Ελλάδα επί Γιωργάκη Παπανδρέου, δημοσίευσε κατά λάθος σε 300.000 ακολούθους προσωπικό του μήνυμα, μέσω του οποίου έψαχνε καυτά κορίτσια για φαγητό, ποτό και «ολονυκτία».

Κάθε φορά που φωτίζεται από λάθος η πραγματική φύση των «επιτυχημένων» ανακαλύπτουμε ότι πρόκειται για κανονικά αποβράσματα της ανθρωπότητας. Όμως τα άλλα αποβράσματα της δημοσιογραφίας φροντίζουν να μας τους παρουσιάζουν ως σοβαρούς επιστήμονες, που ο λόγος τους αξίζει τουλάχιστον …χρυσάφι.
Τέτοια λαμόγια μας έπεισαν να αποδεχθούμε ως αναγκαία τημ λεηλασία μας που στην πραγματικότητα ήταν η διάσωση των τοκογλύφων.

Την εποχή που ξεκίνησε το μεγάλο κόλπο ως πρώτο μνημόνιο, με σκοπό να σώσουν τους κεδροσκόπους από τα τοξικά ελληνικά ομόλογα και να τα φορτώσουν στους ευρωπαικούς προϋπολογισμούς, ο Γιωργάκης δεχόταν συμβουλές αποκλειστικά από …«περιουσίους»  φωστήρες όπως ο Stiglitz, o Roubini, o Krugman, ο Soros, o Paulson, o Strauss Kahn κλπ.    

Κι έτσι οι ξένοι κερδοσκόποι δεν έχασαν τότε ΟΥΤΕ μισό ευρώ και οι μισοί Έλληνες τώρα ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply