Ἄνθρωποι τῶν τοκογλύφων, ποὺ παριστάνουν τοὺς «πολιτικούς» καὶ ἐξυπηρετοῦν τὴν …«ἐπανάστασιν»!!!

Ἄνθρωποι τῶν τοκογλύφων, ποὺ παριστάνουν τοὺς «πολιτικούς» καὶ ἐξυπηρετοῦν τὴν ...«ἐπανάστασιν»!!!2Ο κύριος Αποστολόπουλος στο ίδιο τραπέζι με Τσίπρα, Καμμένο και Μαριά. 

Πρώην σύμβουλος των ΑΝΕΛ, έφυγε κι επέστρεψε στην ΝΔ…
Δηλαδή…
Μάλλον ποτέ δεν έφυγε επί της ουσίας..

Αλλά κάποιοι φωστήρες των ενέκριναν, θεωρώντας ότι έχει καλό βιογραφικό για να …συνδράμει στην «επανάσταση». 

Μία …«επανάσταση» που φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να οικοδομηθεί με τα μπάζα του συστήματος.
Ακόμα ένας άνθρωπος των Τοκογλύφων, που παριστάνει τον πολιτικό και τριγυρνάει στα σαλόνια που λαμβάνονται αποφάσεις.

Σίγμα

Υ.Γ.1. Και φυσικά ο σύμβουλος ΟΛΩΝ των κομμάτων της Βουλής  δούλευε  για την …Ελλάδα κι αυτός …Πατριώτης λέμε…!!!

Στέλεχος ξένης τράπεζας έκανε την απόπειρα δωροδοκίας Π.ΧαϊκάληἌνθρωποι τῶν τοκογλύφων, ποὺ παριστάνουν τοὺς «πολιτικούς» καὶ ἐξυπηρετοῦν τὴν ...«ἐπανάστασιν»!!!4

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ «ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ»- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Αποκαλύψεις «σοκ και δέους» αναμένεται να κάνει ο Πάνος Καμμένος σε σχέση με τον αποπειραθέντα χρηματισμό του βουλευτού του κόμματος του Παύλου Χαϊκάλη, αφού φέρεται να εμπλέκεται στέλεχος ξένης τράπεζας πίσω από την υπόθεση, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ
 
Το πρόσωπο που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη φέρεται να λέγεται Γιώργος Αποστολόπουλος, να είναι τέως τραπεζικός υπάλληλος και τώρα ανεξάρτητος επιχειρηματίας στον χώρο των συναλλαγών.

Αυτό είπε ο Τέρενς Κουίκ, έτερος βουλευτής των ΑΝΕΛ, πριν από λίγα λεπτά.

 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα υποστηρίξει κατά την διάρκεια έκτακτης συνεντεύξεως Τύπου στις 13.00 ότι πίσω από την απόπειρα εξαγοράς του βουλευτού βρίσκεται αξιωματούχος ξένης τράπεζας από το περιβάλλον του πρωθυπουργού. Όπως θα ισχυριστεί, το τραπεζικό στέλεχος διαπραγματεύτηκε το ποσό της αμοιβής του κ. Χαϊκάλη για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
 
Οι συνομιλίες ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι καταγεγραμμένες, καθώς από ένα σημείο και μετά τα όσα ειπώθηκαν καταγράφονταν. Το εκπληκτικό στην όλη ιστορία είναι ότι ολόκληρο το υλικό παρεδόθη στον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο από τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και την σύζυγό του Έλενα Τζούλη. Τα στοιχεία δόθηκαν στις 6 Δεκεμβρίου 2014, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, όταν σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας κατά την διάρκεια πορειών στην μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Περιέργως, δεν έχει υπάρξει καμμία αντίδραση.
 
Σύμφωνα με το περιεχόμενο της συνομιλίας, το στέλεχος της τράπεζας πρότεινε το πόσο των 3 εκατ. ευρώ σε ράβδους χρυσού και χρήματα (700.000€).
 
Φέρεται δε κατά την διάρκεια της κουβέντας με τον Παύλο Χαϊκάλη να υποστηρίζει ότι έχει χρηματίσει και άλλους βουλευτές. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ελέγχει τα χαρτονομίσματα από φόβο μην δημιουργηθεί κανένα θέμα, καθώς σε προηγούμενη περίπτωση χρηματισμού είχαν βρεθεί χρήματα από την απαγωγή του Παναγόπουλου.
 
Φοβούμενος μήπως του πάρουν το υλικό που είχε στην κατοχή του ή πάθει κάτι ο ίδιος, ο Παύλος Χαϊκάλης ήρθε σε επαφή με τον Λάκη Λαζόπουλο, στον οποίο και το παρέδωσε. Αυτός είναι ο λόγος που ο ηθοποιός γνωρίζει το περιεχόμενο της συνομιλίας. Κατά την διάρκεια της συνεντεύξεως τύπου, όπως πληροφορούμαστε, ο Πάνος Καμμένος θα δώσει στην δημοσιότητα μέρος της συνομιλίας προς άρση κάθε αμφιβολίας ως προς το αληθές του πράγματος.
 
Η συνέντευξη αναμένεται ότι θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Υ.Γ.2. Και φυσικά όλος ο καημός για να εκλεγεί ο Σταύρος Δήμας  που δούλευε επίσης για την Παγκόσμα Τράπεζα!!!Ἄνθρωποι τῶν τοκογλύφων, ποὺ παριστάνουν τοὺς «πολιτικούς» καὶ ἐξυπηρετοῦν τὴν ...«ἐπανάστασιν»!!!6

Υ.Γ.3. Κάποιοι γράφουν ότι σχετίζεται και με το blog Στοχασμός και Πολιτική,  όπου παρά την αντιμνημονιακή ρητορική, με το θέμα της εκλογής του Προέδρου διατηρεί παγωμένη στάση. Μάλιστα καλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ , να αποδείξουν ότι έχουν σχέδιο σε περίπτωση που πάμε σε εκλογές. 5

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply