Νέου εἴδους δωροδοκίες. Οἱ τροπολογίες.

80 τροπολογίες μέσα σὲ λίγα 24αωρα.
Ῥουσφέτια, δῶρα, στολίδια καὶ χάντρες γιὰ τοὺς ἰθαγενεῖς τῶν ἐκλογῶν ποὺ ἔρχονται.

Αὐτὸ ξέρουν νὰ κάνουν καὶ αὐτὸ θὰ κάνουν ἀνέκαθεν.
Ὅπως τὸν Μάιο μὲ τὸ «κοινωνικό» μέρισμα. Μὲ 500 εὐρῶ προσπάθησαν νὰ ἐξαγοράσουν τὸ ἐκλογικὸ ἀποτέλεσμα. Μὲ 500 εὐρῶ καὶ χυδαία ψέμματα περὶ ἀναπτύξεως καὶ τρίχες κατσαρές.

7 μῆνες μετά, ὅταν καὶ ἀπεκαλύφθη ἡ ἀπάτη τῆς δῆθεν ἀναπτύξεως, πρὶν πάρουν τὰ νέα μέτρα εἰς βάρος τῆς οἰκονομίας, ἐπιχειροῦν ξανὰ νὰ δωροδοκήσουν τοὺς πάντες.
Ἀντὶ νὰ παραιτηθοῦν, ἐξακολουθοῦν νὰ προσπαθοῦν νὰ σώσουν τὸ τομάρι τους.

Εὐθύμης Μαραμῆς

Βουλή: Αποχώρησε το ΚΚΕ λόγω του μπαράζ τροπολογιών

Η… βροχή τροπολογιών, έφερε αποχώρηση. Με έντονες αντιδράσεις υποδέχθηκε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ το μπαράζ τροπολογιών που έχουν κατατεθεί τα τελευταία 24ωρα στο ελληνικό κοινοβούλιο και τα οποία έχουν «άρωμα» εκλογών.

Το ΚΚΕ μέσω της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του κόμματος, Διαμάντως Μανωλάκου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την περαιτέρω συζήτηση και υπερψήφιση των άρθρων και των τροπολογιών που έχουν επισυναφθεί στο νομοσχέδιο για τις ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις. Η κ. Μανωλάκου εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για τον «εκφυλισμό της κοινοβουλευτικής διαδικασίας από τον ορυμαγδό των τροπολογιών που έχουν κατατεθεί».

Σημειώνεται πως στο νομοσχέδιο έχουν κατατεθεί 80 τροπολογίες, από τις οποίες η κυβέρνηση έχει ήδη δεχθεί 11 εκ των οποίων οι επτά εκπρόθεσμες – ενώ στο νομοσχέδιο για την υγεία που θα συζητηθεί την Δευτέρα, έχουν ήδη κατατεθεί 52 τροπολογίες.

Το πρόβλημα ανργνώρισε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τριαντάφυλλος, ο οποίος πρότεινε να υπάρξει συνεννόηση σε επίπεδο Δισσκέψεως των Προέδρων, προκειμένου να υπάρξει αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής, και να επιτρέπεται να γίνονται δεκτές «μονάχα τροπολογίες που υπογράφονται από συγκεκριμένο αριθμό βουλευτών, δύο ή τρία κόμματα, ή τουλάχιστον την κοινοβουλευτική ομάδα ενός κόμματος και όχι ενός ή δύο βουλευτών».

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Νέου εἴδους δωροδοκίες. Οἱ τροπολογίες.

  1. Αγαπητη Φιλονοη, Τι γινεται εδω περα? αφου καταγγελλει αποπειρα δωροδοκιας Χαικαλη, κανει …. προταση – ανοικτη, επισημη, ” στον αερα” – δωροδοκιας των φτωχοποιημενων Ελληνων??? Θα ακολουθησει και αναγγελια δημιουργιας κομματος? ελαχιστα εχω παρακολουθησει την ιστορια Σωρρας και σια -τωρα διασπασμενοι στα δυο και στα μαχαιρια- ,αλλα κατι τετοιο εχει παρει το αυτι μου. Εξαγορα χρεων σημαινει απολυτη χειραγωγηση …οπαδων.Ακρως “σατανικον”!!!Θα πληρώσουν τα στεγαστικά δάνεια των Ελλήνων λένε στην ENDhttp://ksipnistere.blogspot.gr/2014/12/end.html
    Υ.Γ.γραφω πολυτονισμενα,αλλα στην χρηση δυνατοτητων του υπολογιστη ειμαι πολυ πισω!
    Date: Sun, 21 Dec 2014 11:33:31 +0000
    To: [email protected]

Leave a Reply