Πολὺ …«ἰδεολόγος» ὁ Ἀποστολόπουλος.

Τὸ διαβάσαμε λοιπὸν κι αὐτό.
«Ὁ Ἀποστολόπουλος ΔΕΝ ἔφυγε ποτὲ ἀπὸ τοὺς ΑΝΕΛ».
Ναί, μάθαμε κάτι καινούργιο.
Βασικὰ ὁ Ἀποστολόπουλος ΔΕΝ ἔφυγε ΠΟΤΕ ἀπὸ τοὺς κομματικοὺς μηχανισμούς. (Ποιός τό εἶπε αὐτό;;;)
Εἶναι πολὺ χρήσιμος καὶ πολὺ σημαντικὸς γιὰ νὰ φύγῃ. Εἶναι κι ἀπαραίτητος…
Ἀλλὰ ἀπὸ τὸ νὰ στήσῃ τὴν «παράστασιν» μὲ τὸν Χαϊκάλη ἔως τοῦ νὰ τοῦ τὴν …«στήσουν» ἔχει μίαν ἀπόστασιν ποὺ λέγεται ΦΥΛΑΚΗ!!!

Καὶ ἠλίθιος ΔΕΝ εἶναι.

Πάντως κι ἔτσι νὰ εἶναι, πρὸ κειμένου νὰ ἐμπλέξῃ τὸ ἀντωνάκιον σὲ νέες ἐκλογές, εἶναι ἐπίσης ἐπίφοβον.
Ἐκτὸς ἐὰν τὸν ἔχουν γιὰ …καμένο χαρτί! Ἐκτὸς δῆλα δὴ ἐὰν μὲ τὸ ποὺ ἔκλεισε τὸ τηλέφωνο στὸν Χαϊκάλη καβάλησε κι ἀεροπλάνο πρὸς ἄγνωστον κατεύθυνσιν…
Διότι ἐὰν γίνῃ πολὺ φασαρία, ἐφ΄ ὅσον φυσικὰ θὰ τὸ …ἐπιτρέψουν τὰ ἀφεντικὰ τῶν δημοσιοκάφρων, ἐδῶ δὲν χωρᾶ.

Μὰ ΔΕΝ κινδευνεύει!!!
Ἤδη ἡ μήνυσις ἐστράφη κατὰ …Χαϊκάλη, κι ὄχι κατὰ Ἀποστολοπούλου!!!
Καὶ μάλιστα ἀπὸ κάποιον ποὺ ἔχει ἀποδείξει καὶ τὶς σχέσεις του μὲ τὸν …«παναθηναϊκάκια» ἀλλὰ καὶ τὴν ἀπόλυτο ὑποταγή του στὸ λόμπυ τῶν περιουσίων τῆς Νέας Ὑόρκης.

«ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ»

Βόμβα: «Ο Αποστολόπουλος είναι στους ΑΝΕΛ, ίσως είναι στημένο»

 «Βόμβα» έριξε η Χρυσούλα Γιαταγάνα, όταν μιλώντας σε δημοσιογράφους υπεστήριξε ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος- τον οποίο κατήγγειλε ο Παύλος Χαϊκάλης για απόπειρα δωροδοκίας- δεν έχει φύγει από τους Ανεξάρτητους Ελληνες και παραμένει συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι «στημένη» η καταγγελία.

«Δεν έφυγε ποτέ από τους ΑΝΕΛ, λέει ψέμματα ο Πάνος Καμμένος», είπε η ανεξάρτητη βουλευτής και πρόσθεσε: «Τον Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να επιστρέψω στο κόμμα».

Στις δηλώσεις της, που δίνουν διαφορετική διάσταση στα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από το πρωί της Παρασκευής, η κ. Γιαταγάνα σημείωσε ότι δεν είχε καμνία εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Αποστολόπουλου, αλλά δεν μπορούσε να πει τίποτα γιατί ήταν «εξ απορρήτων» του κ. Καμμένου.

Μάλιστα, η βουλευτής δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι δεν αποκλείει το σκηνικό να είναι «στημένο ανάμεσα στον Γιώργο Αποστολόπουλο και τον Πάνο Καμμένο».

ΑΝΕΛ: Στέλνουμε την Γιατάγανα στην Δικαιοσύνη

Ότι θα παραπέμψουν την ανεξάρτητη βουλευτή Χρυσούλα Γιαταγάνα στην Δικαιοσύνη, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Στην ίδια ανακοίνωση επαναλαμβάνουν ότι ο κ. Αποστολόπουλος απεχώρησε από το κόμμα την άνοιξη του 2013. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 
«Ο Γ. Αποστολόπουλος απεχώρησε από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ την άνοιξη του 2013. Έχουμε ζητήσει την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων.  Οποιοσδήποτε μας συκοφαντεί θα τον παραπέμψουμε στην Δικαιοσύνη.  Αυτό θα συμβεί την Δευτέρα με την Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία έχει φύγει από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εδώ και εννέα μήνες χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της αποχωρήσεώς της και σήμερα εμφανίσθηκε να ρίχνει νερό στον μύλο της κυβερνήσεως. Τελικά τι φοβούνται; Η Εισαγγελία έχει τον λόγο».

Χμμμ…
Καί ἡ Γιαταγάνα ὡρέ τί ἐψήφισε γιά τήν ἐκλογή τῆς «ἐθνικῆς γλάστρας» μας;
Μήπως αὐτό πού θά ἐψήφιζε καί ὁ Χαϊκάλης ἐάν συμφωνοῦσε; (κατὰ τὰ λεγόμενά του πάντα!!!)

Γιὰ νὰ δοῦμε ὅμως καὶ κάτι ἄλλο. Γιατί ὁ Χαϊκάλης ἀποκαλεῖ διαρκῶς μ@λ@κ@ τόν συνομιλητή του;

Χαϊκάλης: Εδωσα 5.000 ευρώ στον Αποστολόπουλο

Νέες διαστάσεις στην απόπειρα δωροδοκίας που ο ίδιος καταγγέλλει, έδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης καθώς αποκαλύπτεται ότι ο ίδος είχε οικονομικές σχέσεις με τον Γιώργο Αποστολόπουλο, τον φερόμενο ως μεσάζοντα.

Όπως είπε ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι είχε δώσει 5.000 ευρώ στον Αποστολόπουλο τον Σεπτέμβριο του 2013. Ο κ. Αποστολόπουλος με πλησίασε τότε (σσ βάσει όσων δήλωσαν χθες οι κ.κ. Χαϊκάλης και Καμμένος την περίοδο εκείνη δεν ήταν πλέον σύβουλος του προέδρου των ΑΝΕΛ) με ρώτησε αν είχα χρήματα για να παίξει στο χρηματιστήριο στο εξωτερικό, με προοπτική κέρδους 10%, ανέφερε σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Εξιστορώντας τα γεγονότα, τόνισε: «Του απήντησα ότι είμαι χάλια οικονομικά και μπορώ να δώσω μόνο 5.000 ευρώ, όπως και έκανα. Τον πρώτο και τον δεύτερο μήνα μου έφερε από 500 ευρώ, ως τόκους και όταν τον ρώτησα για το κεφάλαιο, μου είπε ότι μπορώ να το πάρω όποτε θέλω. Στην συνέχεια υπήρξε μία περίεργη καθυστέρηση. Τον περασμένο Ιούλιο του έστειλα μηνύματα ότι χρειάζομαι χρήματα, γιατί έληγε η ρύθμιση που είχα κάνει. Μου είπε ότι θα φροντίσει αυτός την ανανέωση. Στην συνέχεια τον πήρα τηλέφωνο και του ανέφερα ότι με πίεζαν από την τράπεζα να δώσω χρήματα. Τότε μου κατέθεσε 800 ευρώ, μετά από πίεση, ως μέρος του κεφαλαίου γιατί του είπα ότι έχω ανάγκη τα χρήματα και δεν θέλω τους τόκους. Από τα μηνύματα φαίνεται ότι εγώ του έχω δώσει τα χρήματα και περιμένω το κεφάλαιό μου».

Ακόμα, επανέλαβε πως δεν είναι πρόθεσή του να τα βάλει με κάποιον: «Δεν κατηγορώ τον Σαμαρά. Δεν κατηγορώ κανέναν. Είπα ανέφερε το όνομα ενός τραπεζίτη και πολιτικό πρόσωπο πολύ υψηλό με σχέση με τον πρωθυπουργό», είπε ο βουλευτής, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να βάλουν κοινό δικηγόρο και «να πάμε να κάνουμε μήνυση σε αυτόν τον άνθρωπο».

κόντρα

Ἀηδιαστικοί; Ναί, ἀηδιαστικοί. Ἀπέραντα καὶ βρωμερὰ ἀηδιαστικοί.
Μᾶς ἐπεξεργάζονται μέσα στὰ μοῦτρα μας, ἀκόμη καὶ τώρα ποὺ τμῆμα τῆς συνομιλίας Χαϊκάλη-Ἀποστολοπούλου ἄκουσε ἡ μισὴ Ἑλλάς. Προσβάλλουν, ὡς συνήθως τὴν νοημοσύνη μας, κάνοντάς μας νὰ ἀμφιβάλουμε γιὰ τὸ ἐὰν ἡ λογική μας στέκῃ, ἤ ὄχι, στὴν θέσιν της. Καὶ φυσικὰ ἡ κάθε Γιαταγάνα πολὺ εὔκολα ἀποκαλύπτεται, μαζὺ μὲ ὅλους αὐτοὺς ποὺ τῆς ὁμοιάζουν, γιὰ τὸ εἶδος της.
Ὄχι γιατὶ λέει ἀλήθεια ἤ ψέμματα. Ἀλλὰ διότι ΕΣΠΕΥΣΕ νὰ ὑπερασπιστῇ τὴν ἔκφρασιν αὐτῆς τῆς βρωμερῆς «πολιτικῆς» εἰκόνας τοῦ τόπου μας. Κι αὐτὸ ἀπὸ μόνον του εἶναι, κατ’ ἐμέ, ἔγκλημα ἐσχάτης προδοσίας.

Ἀλλὰ ἀκόμη κι ἐὰν ἡ Γιαταγάνα ἔλεγε ἀλήθεια, μποροῦσε νὰ τὸ κάνῃ μὲ ΠΟΛΙΤΙΚΟ λόγο…
Ἀλλὰ αὐτὰ εἶναι …ἀστειότητες!!! Ἐν τελῶς!

Ξέρετε ὅμως καί κάτι ἀκόμη;
Δὲν χαίρομαι μὲ τὴν παρουσία τοῦ κάθε Χαϊκάλη στὰ πολιτικὰ δρώμενα, ἀνεξαρτήτως ἀπὸ τὸ ἦθος τους.
Χαίρομαι ὅμως γιὰ τὴν τοποθέτησίν του…
Δὲν ξέρω τὶ κατάληξιν θὰ ἔχη ὅλη αὐτὴ ἡ ἱστορία. Καὶ ΔΕΝ μὲ ἐνδιαφέρει.
Αὐτὸ ποὺ ἄκουσα, ἔνοιωσα, βίωσα ἦταν τὸ ὅτι οἱ τελευταῖες προτάσεις τοῦ Παύλου Χαϊκάλη θὰ ἔπρεπε νὰ εἶναι γιὰ κάθε καραγκιοζάκι κουδουνισμένο ἀρχή.

Φιλονόη

Υ.Γ. Μήπως μόλις καταλάβαμε πώς ἔχουμε κατάφορον παραβίασιν τοῦ Συντάγματος; Μήπως αὐτό τό ἀποκαλοῦν «Συνταγματική Ἐκτροπή;»

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply