500 εὐρῶ ΔΕΝ ὑπάρχουν γιὰ ἐλαστικὰ νοσοκομειακῶν, ἀλλὰ τὰ δισεκκατομμύρια ῥέουν!!!

30 Δις ευρώ για τους Ολυμπιακούς…
1.500.000 ευρώ για δύο BMW …
και δεν βρίσκουν 500 ευρώ για 4 ελαστικά!!!
Ελαστικά που θα σώσουν ζωές…
Μα…
Οι δικές μας ζωές είναι …άχρηστες!!! Ενώ οι δικές τους…

Σίγμα

Βέροια: Κάνουν έρανο για να αγοράσουν λάστιχα για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ !

«SOS» εκπέμπει ο ασύρματος του ΕΚΑΒ Βέροιας καθώς μπορεί να χαθούν ανθρώπινες ζωές καθώς δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για λάστιχα!!!

Παραμονές της Πρωτοχρονιάς και σε προεκλογική περίοδο, αποκαλύπτεται ακόμη μια φορά με τον πιο απελπιστικό τρόπο το επίπεδο ξεφτίλας ενός κράτους, που υποτίθεται κάποιοι το σώνουν και κάποιοι θέλουν να το σώσουν…

Την ίδια ώρα που το Σωματείο εργαζομένων του ΕΚΑΒ απευθύνει έκκληση και περιμένει από …έρανο να βρει τα λεφτά για να προμηθευθεί χειμωνιάτικα λάστιχα για ένα τουλάχιστον ασθενοφόρο!!!

Για ένα ασθενοφόρο που μεταφέρει αρρώστους, τραυματίες, που σπεύδει για να σώσει ζωές!!! Και δεν έχει λάστιχα!!! Ντροπή!!!!

Δείτε την ανακοίνωση του Σωματείου

Λόγω της οικονομικής κρίσεως που περνάει ο τόπος μας, η Υπηρεσία μας δεν δύναται να διαθέσει χειμερινά ελαστικά για τα ασθενοφόρα. Έτσι είμαστε αναγκασμένοι σε πολλές περιοχές να τοποθετούμε αλυσίδες στα ασθενοφόρα ακόμη και με ελάχιστη χιονόπτωση και λίγο αργότερα να τις αφαιρούμε επειδή δεν είναι απαραίτητες. Το γεγονός αυτό καθιστά δύσκολη την δουλειά μας γιατί αυξάνεται ο χρόνος αναμονής των ασθενών με κίνδυνο της υγείας τους.
Για τον λόγο αυτό το σωματείο μας κάνει έκκληση προς κάθε συμπολίτη μας, που έχει την οικονομική δυνατότητα και θέλει να βοηθήσει, ώστε να προμηθευθούμε χειμερινά ελαστικά, έστω για ένα ασθενοφόρο, για να μπορούμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας στους συμπολίτες του Νομού.

Ο πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Φ. Παπαστεργιόπουλος Μ. Υφαντίδης

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply