Ἄλλο ἕνα πραξικόπημα τῆς CIA θὰ φορτωθῆ στοὺς Ἀμερικανούς

Ο Όλιβερ Στόουν είδε αποτυπώματα της CIA στην μαϊμού επανάσταση της Ουκρανίας!
Μπορεί, όπως όλοι, να κατηγορεί όσο θέλει τους Αμερικανούς, χωρίς συνέπειες. Αρκεί να μην πιάνει στο στόμα του τους …«περιουσίους», όπως είναι κι ο ίδιος άλλωστε, γιατί γνωρίζει ότι μπορούν να τον αφήσουν χωρίς δουλειά σε χρόνο μηδέν.

Άλλο ένα πραξικόπημα των Σιωνιστών θα φορτωθεί στον …Αμερικανικό Λαό, με ενέργειες των σιωνιστών του Χόλιγουντ. Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ και φυσικά είναι πολύ βολικό να κατηγορήσει τις ΗΠΑ κι όχι τους σιωνιστές, όπως η Victoria Nuland για παράδειγμα, μα και τόσοι άλλοι.

Εμείς βρήκαμε τις έντυπες Οδηγίες Χρήσεως της «επαναστάσεως», βρήκαμε τους Ισραηλινούς συντελεστές, τους Ισραηλινούς εκπαιδευτές, τους μισθοφόρους ελευθέρους σκοπευτές που πλήρωναν οι …«περιούσιοι» για να εκτελούν και διαδηλωτές και αστυνομικούς, κι ο …«περιούσιος» Όλιβερ Στόουν θέλει να πείσει τον κόσμο ότι πίσω από όλα είναι η CIA.
Η προπαγάνδα του σιωνιστικού Hollywood πιάνει δουλειά για να διαστρεβλώσει και πάλι την αλήθεια.

Σίγμα

Ἄλλο ἕνα πραξικόπημα τῆς CIA θὰ φορτωθῆ στοὺς Ἀμερικανούς

rt

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply