Πατήρ, Υἱὸς καὶ Ἅγιον Πνεῦμα!!!

Πατήρ, Υἱὸς καὶ Ἅγιο Πνεῦμα!!!1Πατήρ, Υιός κι Άγιο Πνεύμα στο εξώφυλλο του Hebdo.

Οι μόνοι που θα εύρισκαν χιουμοριστικό το παραπάνω εξώφυλλο θα ήταν οι σιωνιστές, που ήταν και οι βασικοί συντελεστές του συγκεκριμένου περιοδικού.

Φυσικά και οι σιωνιστές μπολσεβίκοι φέρθηκαν με τον ίδιο τρόπο στους Ορθοδόξους, κατά την έγχρωμη (κόκκινη) επανάσταση, κατά του Τσάρου αλλά οι Ρώσσοι επέστρεψαν πάλι στην θρησκευτική τους παράδοση. Η προσβολή των ιερών δεν προκαλεί αλλαγή στον τρόπο σκέψρεως των θρησκευιμένων. Περισσότερο τους φανατίζει.
Η γενικότερη απαξίωση των θρησκειών (πλην αυτής των εκλεκτών του Θεού, του …«περιουσίου» λαού) μπορεί να αποτελεί αντικίνητρο για κάποιον να εμβαθύνει σε αυτά τα θέματα ή μπορεί να οδηγήσει κάποιους να απέχουν.
Οι ήδη θρησκευόμενοι όμως φανατίζονται περισσότερο και περνούν αυτόν τον φανατισμό και στις επόμενες γενεές και στο περιβάλλον τους.
Και μέσα στο πένθος, ο δικηγόρος του σατιρικού περιοδικού μας ενημέρωσε ότι την Τετάρτη το Hebdo αντί να τυπωθεί σε 45.000 τεύχη θα κυκλοφορήσει σε …1.000.000 τεύχη!
Μην χάσουμε και την ευκαιρία να αυξήσουμε την …πελατεία. 

Kι αφού θρήνησαν Ομπάμα, Μέρκελ, Ευρωπαίοι, Καταριανοί και Σαουδάραβες  νομίζω δεν χρειάζεται να αποδείξουμε για ΠΟΙΟΥΣ δούλευαν εκεί στο HEBDO.
Μπορούμε να είμαστε σίγουροι  ότι δεν δούλευαν για το καλό μας αλλά για το σύστημα και γι’ αυτό δέχονται τιμές από το σύστημα, σε αντίθεση με όλους αυτούς που πέθαναν ανώνυμα εξαιτίας του συστήματος.
Πατήρ, Υἱὸς καὶ Ἅγιο Πνεῦμα!!!2Πατήρ, Υἱὸς καὶ Ἅγιο Πνεῦμα!!!4

Οι φίλοι του Ισραήλ είναι φίλοι όλων και οι εχθροί το Ισραήλ …εχθροί όλων.
Οι …«πονόψυχοι« δολοφόνοι με γραβάτες και ταγέρ δεν πρέπει να μας ξεγελούν.

O …«πονόψυχος» Obama σκότωσε με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα τουλάχιστον 2400 ανθρώπους, οι περισσότεροι αθώοι και παιδιά και όλοι τους μουσουλμάνοι.Πατήρ, Υἱὸς καὶ Ἅγιο Πνεῦμα!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply