Ἐμεῖς πληρώνουμε ΚΑΙ τὴν προπαγάνδα ποὺ ἀσκοῦν εἰς …βάρος μας!!!

Δεν φτάνει που πληρώνουμε εμείς το κόστος των κυρώσεων ενάντια στην Ρωσσία, με εντολή του Ισραήλ, τώρα θέλουν να χρηματοδοτήσουμε εμείς πάλι την δημιουργία ρωσσοφώνου τηλεοπτικού καναλιού, ώστε οι πρώην κομμουνιστικές χώρες, που πρόσφατα βρέθηκαν στο χαρέμι της Ευρωπαικής Κεντρικής Τραπέζης, να μην ενημερώνονται από τα Ρωσσικά κανάλια μεγάλης εμβελείας, αλλά από τα λαμόγια της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. 

Η πληροφορία είναι το παν, γιατί μέσω αυτής αποφασίζουμε την στάση μας και δημιουργούμε τις απόψεις μας για όσα συμβαίνουν. Δεν τους βολεύει καθόλου να ακούγεται διαφορετική άποψη.
Θέλουν ακόμα και οι αντιπαραθέσεις να είναι ελεγχομένου τύπου, ανάμεσα σε συστημικούς συνομιλητές, ώστε ό,τι και αν συμβεί να μην ακουστούν ποτέ …κακές λέξεις, όπως «Σιωνισμός», «Rothschild», «Ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες» κλπ.

Η Νέα Τάξη φυσικά έχει στις προτεραιότητες να εισβάλει επικοινωνιακά στα κράτη που θέλει να σκλαβώσει.
Ένα από τα παλαιότερα επικοινωνιακά όπλα του σιωνισμού είναι και το δίκτυο Radio Free Europe, Radio Liberty. Όπως βλέπετε  προσφέρει …«ελεύθερη» επικοινωνία σε «ανελεύθερες» κοινωνίες.
Η Νέα Τάξη καταφέρνει πάντα και μας …«απελευθερώνει» από τον πλούτο, από την δημοσία και ιδιωτική περιουσία, από την εδαφική κυριαρχία, από την οικονομική και στρατιωτική ανεξαρτησία και από το δικαίωμα της ελευθέρας επιλογής.
Τα αρχεία του Radio Free Europe τα κρατάει φυσικά ίδρυμα του …George Soros, το OPEN SOCIETY ARCHIVES.

Εμείς οι …«απελευθερωμένοι» πλέον από τα δεσμά της ιδιωτικής και κρατικής περιουσίας, υποχρεούμεθα να ακούμε νύκτα-ημέρα εξηρτημένα πάμπλουτα λαμόγια να κάνουν πως …μαλώνουν για το που θα βρούν τα λεφτά.

Και κλασικά ο επερχόμενος …«σωτήρας» τα δίνει όλα (Πάρτε κόσμε παροχές!) και ο απερχόμενος αποτυχών …«σωτήρας» μιλάει για σοβαρότητα, για πραγματικότητα και προσγειωμένες προσδοκίες.

Ήταν ο ίδιος που λίγο πριν εκλεγεί …καταργούσε τα χαράτσια και μετά που εξελέγη υπεστήριζε ότι ΕΣΚΙΖΕ τα μνημόνια.

Αν συνειδητοποιήσουμε κάποτε ότι όλοι αυτοί είναι ενωμένοι σαν γροθιά ΕΝΑΝΤΙΟΝ μας, δεν θα μας φαίνεται περίεργο που η Γκερέκου του ΠΑΣΟΚ πάει στην ΝΔ, ο Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ πάει στη ΝΔ, ο Ψαριανός αγκαλιά με τον Βορίδη, ο Τρεμόπουλος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Βαλλιανάτος στο ΠΟΤΑΜΙ (παραλίγο) κλπ κλπ. Θα είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Αφού συνειδητοποιήσουμε ότι ΟΛΟΙ αυτοί είναι ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ, που εκπροσωπεί και μάχεται για τα ΞΕΝΑ συμφέροντα, μετά θα πρέπει να βρούμε τρόπο να στείλουμε δικούς μας εκπροσώπους ανάμεσά τους.
Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply